Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Multumesc tuturor pentru bun venit.
Ma inscriu si eu in clubul cautatorilor de bone sau crese, ca am auzit ca trebuie facut cat mai din timp, dar... Cine are atata grija ca o mama la un bebe mic (pana la un an)? Daca nimeresc peste vreuna care mai da vreo palmuta, care lasa copilul sa planga la nesfarsit, care se rasteste la el, ma ingrozesc. Mai ales ca si pe noi ne apuca nervii cand bebe sufla cu mancarea in gura sau cand se sterge cu manuta plina de mancare la ochi sau cand iti da peste lingurita.....dar ne abtinem si continuam calm. Daca bona nu mai continua, ca sa il pedepseasca pe bebe?
In ritmul asta cred ca stau cu ea pana la majorat .

Geo si Bibi (22 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

lyasanatate lui Erick. Si simte-te norocoasa ca s-a descoperit la timp. Ca unii copii raman cu problema asta nedescoperita si abia cand merg se vede. Si atunci e cam greu sa repari. O intrebare de fapt 2: ce pozitie a avut copilul in burtica? si i-a facut radiografie ca sa se vada, sau s-a vazut cu ochiul liber?
Eu am groaza asta cu al meu. Ca pediatru din maternitate( care era f. bun dar la care nu mai am acces) mi-a spus sa fim f. atenti.Ca al meu era in burtica cu picioarele in pozitie de indian si in situatia asta sunt sanse mai marei( de aia am ajuns si la cezariana). Iar pediatru actual l-a examinat la insistentle mele, dar nu l-a trimis nicaieri mai departe....

In rest, iar m-am chinuit sa-l adorm aseara pe pitic. A dormit dupa baie de la 8 la 9 , mancand la san in acelasi timp. Si apoi de al 9 la 11 am facut ture cu el, doar doar o adormi. Cred ca e vina noastra. El nu stie sa adoarma singur . In luna a 2 si a 3 a avut colici, si nu se punea problema. Ca de la 7 incepea circul si se calma doar plimbat in scaunul de masina. Nici sa manance la san nu reuseam sa-l fac. Si acum , logic , e prea greu sa fie plimbat .....De fapt cu colicii am terminat dar cred ca au inceput dintii
Si eu intreb, cum sa-l fac sa adoarma? As vrea sa am si eu o minune de copil, ca cei descrisi in capraru.: care sa nu manance noaptea( nu ca ma deranjeaza ca il pun la san si adormin amandoi), sa se culce singur doar sa-l pun in patut......Sau acei copii sunt copii virtuali? Sau eu astept prea mult si citesc prea mult? Si vorba mamei mele, vreau sa mearga la 4 luni si pe bicicleta?
Si ca sa ma contrazica , tocmai mi-a adormit copilasul alintat in www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061018&ctime=103649" target="_blank">scaunul de masa. Unde il pusesem ca sa ma vada cat scriu la calculator. Ma dus sa-l iau ca nu-mi place pozitia, petru coloana lui.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mai timid, zambind un pik,
A sosit SOFICU' MIK!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

lacri cum ai facut para la cuptor?la microunde sau la aragaz?

Raspuns: la aragaz.
Azi n-a mancat la pranz supica, am venit tarziu de la serivici si deja bona ii dadea lapte. Dar, am pus-o la frigi si i-am incalzit-o adineauri. A papat si piure de morcov cu dovlecel... radea Razaciosu' cu piureul in guritza...
Peste o ora jumate ii dau iar piure de para coapta!
Ama, am citit cu intarziere cerereata de reteta placinta dovleac. Acum imi face si mie mama Maine incerc sa-i dau si eu piure de dovleac copt

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Mihaela, iubita, cred ca ai tastat lyly in loc de lya... am cascat niste ochi la postarea ta anterioara, p-orma mi-am dat seama ca nu mi te adresai mie, Erik fiind puiul Lyei
Oricum, de cand cu Clubul, cred ca eu va stiu cel mai bine numele cireselor voastre

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Raalucutza, "La multi ani" si te asteptam in Club cu una cireasa hlizita

Lya, insanatosire grabnica-grabnica lui Scumpicutz
Steluta, regretam ca puiul tau este supus unor astfel de chinuri. O pupam
Vivi, pentru tuse zicea Inaioana ca-i dadea Golanashului bronhexim clorhidrat.
Miti ( pe care o cunosc de la mamicile tembele care vor sa fie manechine ) si Bebita, welcome

Ama, felicitari pentru dinte number 3! Sebitza Smecheritza ne poate zambi cu gura laaarg deschisa, sa-i numaram si noi?

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sorry !!! am schimbat

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Un GUGUSHTIUC DE FETITZA
Si frumoasa ei guritza
( rimeaza si cu Ghita, si cu portita...)
Sa ne traiasca alaturi de ceilalti hliziti!

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor va MUULLTTUUMMEESSCC pt primire

Doroti
saru'mana ca m-ai pus in lista !

Lyly eu tot in acelasi stadiu sunt cu slabitu'...adica nesatisfacator...unde pot sa trimit si eu o poza cu un santajist sentimental ??? ca sa fim si noi in albumul razaciosilor...

Noi am inceput "marea diversificare" acum 2 saptamani cu sucul de fructe, pt ca nu prea faceam kaka si ma saturasem de supozitor si termometru...asa ca, destul de repede, am ajuns sa ii inlocuiesc masa de ora 10 cu 150 ml suc de portocala cu mandarina. Am incercat sa adaug si suc de mar dar a vomat in ziua aceea, asa ca am renuntat la mar deocamdata. Zilele astea o sa incerc sa adaug si suc de morcov.
De cand cu suculetul face kaka 1 data pe zi, cateodata si de 2 ori si parca-parca au mai trecut si colicii de la ora 7 seara...s-ar putea sa die insa doar o coincidenta.

Ieri cand am fost la cantareala mi-au spus ca un copil de 4 luni daca bea mai mult de 1200 ml de lapte pe zi poate incepe cu cerealele...insa eu i-am inlocuit 1 masa de lapte cu cea de suc si deci mai are 6 mese de lapte in medie de 150 ml ( de la 130ml la 175 ml, depinde de chef ) , asa ca acum suntem pe 150 ml suc + 900 ml lapte pe zi...eu zic ca e f bine.

Acum sunt in dubii daca sa incep peste vreo 2-3 sapt cu supica de legume la pranz sau cu cereale seara ? in ce ordine o fi mai bine ? Totusi avand in vedere ca suntem cam grasi pt lungimea noastra si ca a luat fff bine in greutate pana acum, ma bate gandul sa incep cu supa si apoi cu cerealele...insa nu stiu daca e cea mai buna alegere.

In rest, dimineata dupa masa de ora 7 nu mai are chef de somn asa ca il pun pe playground sa traga de inele de plastic si eu ma duc in alta camera sa mai atipesc putin, cu usile deschise. Seara doarme de la 11 pana pe la 3:30, rar 4 dimineata, apoi la 7 si tot asa papam la 3 ore.

Vivigheghe sa stii ca si eu ma simt de multe ori la fel ca tine, cu exceptia faptului ca sunt mai "batranica", adica tocmai am facut 29 de ani...dar in rest "incerc" aceleasi "sentimente"...probabil dupa ce or sa faca nazdravanii vreo 8 luni poate o sa fie mai usor...sper eu.

In alta ordine de idei sunteti TOATE niste dragute si aveti niste burtosi mici adorabili !!!

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna cireselelor,
La multi ani Ralucutza si bun venit ultimelor ciresici din livada...

Eu sunt una bucata ciresica-varza, adica am facut in mai putin de 4 ore febra 39 de la o raceala de care trageam mai de mult plus canal galactofor infundat cu un san tare ca piatra iute k sageata...
Deocamdata sunt pe antitermice si ibuprofenul e surprinzator de eficient (nu am mai luat) si sper sa-mi scada macar sub 38 sa pot alapta babitza... vreau sa va intreb...voi sub ce temperatura stiti ca pot sa alaptez fara sa aiba bb probleme... parca 38, nu? Daca am un pic mai mult, oare ce se poate intampla, ati incercat? Sper sa nu ajungem la antibioric ... si nici sa faca bb febra de la mine...
Va pup, sa ne tineti pumii...

Pozici David

Mergi la inceput