Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ali, si Daria abia acum a inceput sa isi ridice cat de cat curuletul de la sol. Dar mai e pana la mers de-a busilea Poate dupa ce o sa mearga in picioare

Cine intreba de pazit copii...Pazim, pazim .. si cand nu pazim ... dau cu capul. Asta e ... copii se lovesc oricat de bine i-am pazi. Cred ca te asiguri si tu sa nu se loveasca prea rau, adica... jucarii mai moi ... aparatori...paturi puse de amortizat.. improvizatii. Mai mult de atat... mai faca teaba si ingerasii pazitori

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Eu sa iti dau detalii...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Gata, nu mai scrieti ca tre sa merg la culcare, si ma tot provocati sa va raspund

Noapte buna

Deea

Mergi la inceput

Janina, nici noi nu avem dinti Am inteles ca ... "cu cat mai tarziu apar, cu atat mai bine, ca nu se cariaza"

Deea

Mergi la inceput

Deea noapte buna

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Fetelor sper sa nu va deranjeze dar mie mi se pare interesant mai ales ca sunt si bebei care nu mai vreau laptic.

De cand nu mai bea la biberon, ati incercat tot ce se poate sa mai bea lapte, dar fara rezultat! Nu insistati si nu-l fortati.

Laptele: un aliment esential
Nu doar contine foarte mult calciu, indispensabil pentre a se construi un schelet solid, dar in plus este un factor de echilibru pentru copii si adolescenti. Fara lapte, obosesc si devin nervosi.

Primul truc: siretenie
Incepand pe la varsta de circa 8 luni, alegeti retete unde veti putea « ascunde » laptele si sa mascati gustul lui cu branza sau cascaval: ciulama cu svaiter, piureu cu cascaval, budinca de macaroane cu branza, legume gratinate cu cascaval, sufleuri... Dar evitati orice fel de branza topita care este foarte bogata in grasime dar foarte saraca in calciu.

Al doilea truc: legumele
Patrunjel, spanac, fasole boabe, naut, stevie... contin calciu. Este bine de stiut, chiar daca sunt rareori alimentele lor preferate si daca legumele uscate nu pot fi introduse in alimentatia copilului decat dupa varsta de 3 ani.

Al treilea truc: bunatatile pe baza de lapte
Au un avantaj ca, in general, nu trebuie sa ne rugam de copii sa le manance. Inconvenientele lor: sunt dulci. Deci aveti grija sa nu abuzeze de ele. De la 3 ani, aveti de unde sa alegeti : iaurturi aromatizate, orez cu lapte, gris cu lapte, budinci, inghetate... Dimineata, adaugati in ghiozdan un baton de cereale cu lapte, un baton de ciocolata cu lapte sau o portie de cascaval pe care va putea sa le manance la ora de gustare. Acum in comert, exista tot feluri de produse (ciocolate, cereale, batoane, deserturi) imbogatite cu calciu, profitati de ele!

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Deea sunt foarte faine rochitele...daca as vrea sa comand anul viitor se poate? cum?

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Am remas iar eu cuc....plec si eu la culcarica...vad ca nu mai da nimeni pe aici.

Noapte buna si somn usor sa aveti.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Mark Victor,Maria, Andreea

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Fii-miu s-a trezit azi-noapte la 2juma si a avut chef de joaca si de vorba pana la 4juma.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput