Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 25
LunaNoua spune:
Da, mai, pe bune
, adauga-ma si pe mine pe yahoo mess cu fatamuntilor, si mai vorbim ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
monica70 spune:
Mai io zic ca o putem face urgent si subiecte avem.Facem o odisee personalizata despre bebeii sectantelor de ian-feb 2006 ,stim cam cu ce se ocupa fiecare ![]()
Si clientele aci-s
Pai n-o sa cumpere madam SILVI carticica cea frumoasa cu bebe ALAIN care a baut mult lapte
si a crescut ca Fat frumos? Sau madam ANASEBE cu Tibi cel care a spart bomboniera 
? Ce sa zic mai zic de alte madame
- ca toate au bebei care de care mai nazdravan si mai cu personalitate.Nu-mi permite inteligentza acu sa fiu mai creativa,ca-s cu bioritmul intelectual la zero 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
NOAPTE BUNA GAGICI! NU PLECATI! IN CURAND VI SE PREGATESTE CEVA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
szaboali spune:

ca asa e frumos ca azi am fost mari plimbareti pe un frig mare , mare am facut si noi incercarea sa vedem cum e pe frigut
dar i-a placut Iarinei de numa numa era super obosita cand am plecat ca nu a vrut sa doarma,treaza fiind de la 6 jumate
si numai pe la 6 s-a culcat si a dormit pana la 8 jumate ,a papat si la 9 jumate s-a culcat iar.
Mai fetelor afara i-am lasat spatarul de la carucior jos ca m-am gandit ca poate s-o culca si ea putin dar ...da de unde se prindea cu mainile de barile alea de la corucior si se ridica si ce credeti ca facea stand asa? Isi verifica rotile sa vada daca nu cumva avea pana.
numai aplecata vrea sa stea
sau sa se ridice in picioare ...noroc ca o ancorez bine.![]()
De papat incepe sa pape destul de bine dar sa nu fie supica mai lunga ci numai pasta,daca e mai multa zeama o scoate pe la colturile gurii afara
si laptic papa bine si mai incepe sa pape si fructe
.Sper sa o tina tot asa
.
Acum ma pun sa va citesc ,ca ati cam scris...
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
J G spune:
hello gagici - apar si eu la spartul targului, ca daca a dat Moni stingerea gata, va bagati toate la culcare.
Maraki sanatate multa sotului tau, sper sa nu fie cave serios mai ales ca e tanar, se reface repede. Drum bun lui Robert, sper ca de data asta iti aduce amandine, nu altceva!
AnaM ma bucur ca mai intri, eu zic sa iti aduni fortele si sa te duci la serviciu!
Paula imi pare rau ca ati patit buba, sper sa treaca repede si de acum incolo sa fie linistit Paul! Printesa Alexandra ce mai face?
Silvi ai inceput regimul? Eu am tinut o saptamana si am slabit ceva dupa care am dat iama in Snikers... asa ca am inceput sa pun la loc. DAr de maine incep iar, sper! Cand pleaca Jean?
MiriMik si eu vreau sa citesc cartea, mai bine in format electronic! Ca sa nu epuizam stocul ca se lasa cu cozi la librarii! FELICITARI! Dac adoresti sa mi-o trimiti iti dau adresa de e-mail.
Moni si Deea, eu sunt mare impatimita a cartilor, cheltuiesc lunar sume mai mari decat ar trebui pe carti dar... nimic nu ma face mai fericita! luna asta de pilda am comandat "al doilea sex" de Simone de Beauvoir, v-o recomand cu caldura mai ales mamelor de fetite! Dar e scumpa rau (60 ron) m-a durut mana cand am platit-o. Si pentru ca e destul de grea, ieri mi-am cumparat, ca sa ma relaxez, Belle de jour, nu zic titlul ca e cam explicit
. Asa ca acum sunt happy!
Giova arata bine prajitura aia... Lasa ca o sa muncesti cu drag in apartamentul tau, pentru ca e al tau! Sa stapaniti sanatosi electrocasnicele!
A! sa nu uit:
LA MULTI ANI DANIELA SI MICIO, CU INTARZIERE!!
Deea am vazut poze cu Daria, e un vis, ce par are! MA bucur ca i-ai imortalizat labutele pe perete!
SimO cum se simte Clara? e mai ok? A mai zis cineva, toate trebuie sa trecem prin focul asta, al febrei la bebeii nostri!
Sper ca toti bebeii care au fost bolnaviori se simt mai bine acum!
Bee ma bucur ca mai intri, nici pe YM nu te-am mai vazut! Si eu lesinam daca gaseam fas la banii aia! Ce mai face Ana?
Rali ce mai faci?
Denisa multa sanatate Emmei, sa se faca repede bine! Si tu nu te mai munci in halul asta! Trebuie musai sa te menajezi, tot e bine ca in viitor ai party si excursie la cumnat asa ca te mai relaxezi!
Restul fetelor pupici multi! Neuronul!
Despre noi:
Carla a terminat cu mucii dar avem nervisori si baterii in fund. Acum ii dau ceai de flori de portocal (recomandat de Andiaroro, ca de obicei super-documentata, sarumana!)si trimis de soacra-mea ca in Ro nu se gaseste - pentru calmare. Dar degeaba, gingiile o mananca si are nervi mereu. NU AVEM DINTI INCA.
Cu adormitul - am avut o perioada de 2 saptamani in care a adormit foarte usor dar acum si-a revenit. Accidental mai adoarme singura seara dar de obicei trebuie leganata si cantata. Asta e!
Ne-am luat premergator si deocamdata mergem in lateral si cu spatele (in viteza).
De 3 zile ne ridicam in picioare pe marginea patutului si vroiam sa va intreb: voi ii paziti pe bebei cand fac asta? Avem patut de lemn si mi-e frica sa nu se loveasca pentru ca inca nu se tine foarte bine.
Ne ridicam si in 4 labe si ne batzaim indecent. Sper ca in curand sa se si deplaseze asa.
O intrebare:
Am trecut la MIlumil 3, il bea binisor dar... in 2 saptamani de cand ii dau s-a ingrasat brusc, nu stiu cat dar vad la picioare si la fatza. Am impresia ca este de la lapte care contine mult amidon! Voi ati observat asta la bebeii vostri? Si... pentru ca asta nu-mi place deloc - amidonul adica - as putea sa trec inapoi la Milumil 2? SAu sa-i dau alt lapte, ce parere aveti?
Gata ca m-am intins ca o placinta (de-a Giovei :))
Va pup!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
J G spune:
Ali la fel face si Carla, nu mai sta intinsa in carutz si din pacate nu mai adorme acolo!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
szaboali spune:
Monica da a adormit aseara Iarina dar pe cand sa ma bag in baie s-a trezit
dar a stat cu tati si eu am stat numai o ora ![]()
miri_mik Felicitari!!! pentru carticica...despre ce e vorba? Si eu o vreau daca se mai poate.
Maraki
sanatate sotului.
Simo
si sanatate lui Carla.
Monica si Deea cand ati terminat de editat cartile cu povesti sa ne anuntati...vad ca vreti sa va puneti pe treaba 
Paula multa sanatate lui Paul.
Anasebe,Giova,Bee si celelalte mamicute ...multi
si la bebici

ali
IARINA la 7 luni
LunaNoua spune:
Janina,
multumim. Mamaaaaaa.. ce de mult ai scris... Mi-a sarit somnul pana te-am citit. Asa, bravo.
Se pare ca esti o impatimita si a scrisului, nu numai a cititului. Eu cand aud de carte de 60 de ron ... sorry ..."astept sa iasa filmul"
Si eu cred ca e de la Milumil. Daria consuma foarte bine Bebelac, si nu are carnea moale si pufoasa ci indesata. Numai muschi si fibra pe ea
(am luat o perioada Nan, si i se facuse carnita moale)
Acu merg si eu la culcare. Eu mi-am mai lucrat un pic la site. Am pus tipare de 2 rochite de fetite. ![]()
Noapte buna !
Deea
szaboali spune:
Janina bine ca ati terminat cu mucisorii. Iarina nici macar nu se ridica in patut , cateodata numai peste noi cand sta cu noi in pat. In pozitia de 4 labe nu vrea deloc sa stea ,tot o pun dar se arunca pe burta...eu tare as vrea sa o vad ca imi patruleaza prin casa dar daca nu vrea asta e ...
Felicitari pentru ridicatul in picioruse 
ali
IARINA la 7 luni
LunaNoua spune:
Ali, pazea ca dam cu povestile imediat
Intocmim lista de asteptare. Cine se inscrie prima la carte de povesti personalizata cu povestea puiului propriu si personal? ![]()
Deea