Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daria mea inca rade, canta si danseaza cu foarte mare spor Tocmai i-a tras clapa lui Silviu . Statea in scaunel, si din toata veselia la un moment dat, a inchis ochii si nu a mai miscat deloc, ca si cum ar fi adormit. Si a stat neclintita pana cand tatasau i-a desfacut hamul si a dat jucariile la o parte, si cand a luat-o in brate a izbucnit Daria in ras si radea si dadea din picioare, in timp ce el se straduia sa o ia cat mai usor si sa o duca in pat la culcare. bineinteles, ca dupa 1 sec, si-a dat seama ca a luat teapa si s-a intors cu Daria in sufragerie, infrant

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA faina fata ai,Diana se smiorcaie cand e pe adormite Si acum doarme in leagan pe jos,mi-e frica sa o pun inca in pat,sa nu se trezeasca acum,ca inca listez p-aci

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Moni, gata, ma prind Ne facem editura de carti de povesti ?

Deea

Mergi la inceput

Batem palma

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Mai DEEA ,dar eu zic sa o bagam in afacere neaparat si pe ANDA,ca si ea e mare iubitoare de carti,are o imaginatzie exagerat de bogata si se pricepe mai ales la povesti cu pisici

Mergi la inceput

..... ca sa nu mai spun,ca mergand acu la Bruxelles,face oleaq de bani si ne poate si finantza operele

Mergi la inceput

Moni, si Daria se smiorcaie cand e de adormit ziua, asa.. cam un min pana vine mos Ene. Faza asta a inceput sa o faca de 3 zile. Sta nemiscata, si cand sa o iei sa o duci in pat sare in sus, cu exclamatie de bucurie, si rade si da toata din maini si din picioare de bucurie, ca "l-a pacalit pe tati sau pe mami" Cel putin asta cred eu ca e in mintea ei. Acum e iara in scaunel si e cu ochii inchisi, dar gura pana la urechi. Sta cu capul intors ca si cum ar dormi, dar daca ma apropii de ea, vad ca de fapt trage cu ochiul, si cand ma vede, izbucneste in ras Nooo...

Deea

Mergi la inceput

Gata, Anda, hai repede si cu bani de la Bruxeles, ca ai povesti cu pisici de zis si treaba de facut !!!

Deea

Mergi la inceput

Pe bune,mai, fac cu nervii cand vad cate o carte de colorat cu 6 coli si care costa de te usuca

Mergi la inceput

Io o sa inventez povesti cu taticu' Ghitza

Mergi la inceput