Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza !
La multi ani CLARA,MARK,ANDREEA SI MARIA

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am avut un weekend de cosmar...

Sambata a fost nunta celui mai bun prieten al lui Cosmin si incepand de vineri am fost alaturi de el cu pregatirile.
Sambata a fost nunta propiru-zisa, asa ca am inceput-o de dimineata... pana a doua zi pe la ora 4 si jumatate.
Duminica, chiauni la propriu, am fost la botezul fetitei prietenei mele.

In dimineata asta sunt zombi... am dus-o pe Oana la gradinita... trebuie sa fac curatenie... am racit teribil... Roxanica are si ea mucisori si tuseste sec...
Imi vine sa ma urc pe pereti...

Va pup !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

am uitat sa le felicit pe CLARA SI PE IARINUTA MEA
Azi facem si noi 8 lunute si nu imi vine sa cred...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SI eu am uitat-o pe IARINA ca m-am uitat printre randuri LA MULTI ANI SI EI!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetlor ati dat careva mezeluri la bebei? De exp. cremvusti...
Monicapai am uitat si eu desi tocmai la asta ma gandeam azi
Dana si multa sanatate si sa-i treaca si Roxanicai mucisorii...vremea asta e tare ciudata si inselatoare.
Anasebe o fi visat ceva frumos si vroia sa va povesteasca si voua

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

puisorilor care se sarbatoresc astazi !

Nici Roxana mea nu mai mananca laptele cu placere.
Ba chiar biberonul de seara il refuza aproape zilnic.
Si cu Oana am patit la fel... of, copiii astia !
O sa trec pe branzeturi, iaurturi, gris cu lapte, orez cu lapte.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

va salut si va pup pe toate...eu nu am mai reusit sa intru de ceva timp pentru ca am inceput serviciul...nu ma asteptam sa fie asa de grea trecerea....mi-e dooooooooor de vremurile trecute...cand stateam acasa....si este si asa de frig la serviciu...

noi in wkd am fost la munte, la brasov, poiana, cheile gradistei...i-am luat lui sebi o cacaiulita dcu blanita din alain delon, manusi cu un deget tot cu blanita si botosei la fgel....parca este un eschimos...o sa-i fac poze sa il vedeti...

mananca foarte bine...eu nu i-am data pana acum mezeluri, dar si eu m-am gandit daca sr fi buni crenvustii de pui...nu stiu ce sa zic, dar sunt tare curioasa....in rest, noaptea se mai trezeste si ma mai tzatzaieste....ii place muuuult pestele cu orez...pentru vremea asta incerc sa ii dau cat mai multa lamaie , in orice fel de mancare.

totusi vreau sa spun ca de cand a inceput sa faca singur miscare, a mai slabit....se urca peste noi, se enerveaza ca nu poate merge de-a busilea, in schimb merge prin tarc pe toate cele patru laturi...este foarte fericit acolo...

mai scriu....incerc sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut voi si bebebii vostri...

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

dana, eu pe sebi l-am obisnuit in fiecare seara, pe la 19-19.30 sa ii dau o cutie cu iaurt...pe la 21-21.30 mai suge si laptic, dar iaurtul este obligatoriu in fiecare zi.

anasebe pe tiberica

poze sebastian

Mergi la inceput

Maraki, multa sanatate sotului tau...si mami are probleme cu tensiunea...este si mai plinuta, dar isi ia in fiecare luna tratamentul...se vede imediat daca nu isi ia medicamentele...nu trebuie sa mai fumeze, sa mai bea cafea si in exces bauturi alcoolice.
inteleg perfect prin ce emotii treceti....sanatate muuuulta.

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am apucat sa citesc sie u ce ati postat, m-am tot uitat in timp ce faceam si altceva.
Noi suntem bine n-am mai intreat ca ieri dupa-masa am fost la Metro la cumparaturi, eu am luat acum scutece pampers ac in ultima vreme mi se cam murdarea Alain cu huggies dar ii usnt cam fixe cele nr 4 si am luat 2 pachete sa vedem cum ne descurcam cu ele.
Bee, ma bucur ca sunteti bine si ca ai avut de unde sa ne mai dai cate un semn de viata. Si eu il pun pe Alain pe manute, pe fata, pe cap, pe unde apuc dar eu am dispensa speciala, tati la fel dar la restul...ne mai gandim.
Moni, m-am distrat citindu-va cu cartile.Eu va promit ca va cumpar creatiile, sustin arta si spiritul intreprinzator de o potriva.Eu sunt regina cartilor xeroxate ca akl meu sot isi xeroxeaza tratateme de medicina care costa cam 200-300 $ bucata, pe cele mai "ieftine"de 2-3 milioane si le cumpara in original(dar finateaza socrii) asa ca eu una am rafturi intregi de xeroxuri, stiu ce inseamna aia.Cu Deea impreuna chiar ati putea scoate ceva fain
Dana, sanatate multa printeselor tale, da-i Roxanei ceiut cald mult daca are tusa uscata, o ajuta f tare.
Janina, pupici chiar imi era dor de tine.Noi suntem bine, mari mancatori de lapte in continuare.Nu stiu exact cand va reusii Jean cu hartiile, la inceputul lunii viitoare cred. Pupici Carlei.
Nu-mi mai amintesc ce vroiam sa zic.....ba da de cura.Eu am inceput de azi, am umplut frigiderul cu lapte batut si trec pe treaba. Va pup pe toate, scuze daca am omis pe cineva Bumbita,Anasebe,Giova

Mergi la inceput