Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 24
mara95 spune:
bianca, ioana, si voua va multumesc pentru raspunsuri!

Si favia inca e mucioasa, se fac cam 10 zile de cand e asa, acum parca tuseste putin, in rest e foarte activa.Ea nu accepta medicamentele si i le pun in mancare atunci.
Buluci, adevar grait-ai,si eu ma simt bine cand cineva de pe forum ma baga in seama.Dar...se mai intampla si invers, si sigur nu cu rea intentie.La mine e lipsa de timp, mai precis, daca pun mana pe tastatura, matza mea vrea si ea, si daca nu o las, e mare scandal,tipa, targe de tastatura, de cateva ori am adunat-o de pe jos .Asa ca ma lipsesc.Acum pot scrie ca mi-a adormit in brate ,dupa ce s-a sculat la 10.
Asa ca:
Dordia,LMA!SI SA SE FACA VOINICU' BINE!
Rilpey,nu ma bag la sfaturi medicale,dar va urez multa sanatate!Si noi suntem raciti(de fapt e cam pe trecute)toti 3, dar eu si tati am luat raceala de la Flavi, iar ea de la buni!Ne tot asteapta raceli de acum in colo, totul e sa nu fie prea grave.Noi am ajuns la numarul 3, dar mereu a fost o forma usoara.Ne vom lua masti si incercam sa protejam pe cat posibil pitica.
Gabitaco, o
De la Flavia pentru tiza ei ca zi de nastere.Oricum e mai bine sa postezi decat deloc, ca tot primesti mai devreme sau mai tarziu un raspuns.Parerea mea.Pupici!
Eu ma descurc binisor cu serviciul, e o pauza intre activitatile de acasa.Plec de acasa pe la 7, iar Flavi doarme pana la 9-10, apoi mananca, la 12 se culca, iar cand vin eu acasa, pe la 2, ea tocmai se trezeste.Practic, buni sta cu ea vreo doua ore cu ea.Super program!
Buluci spune:
Dordia, bine face LAVI 
CA INCEPE CA LA CARTE CU ALIMENTELE NOI,o lingurita, doua, are rabdare sa vada daca bb are vreo reactie!
Si mie mi-a fost frica de peste, dar daca i-am facut ciorba cu perisoare, am pus la 1 parte peste , 4 parti restul(orez, ceapa,patrunjel, pesmet), si totusi in ziua respectiva a facut un kk putin cam moale!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
mara95 spune:
Ma facut albumul public!Din greseala am omis sa fac asta de la inceput!
Elise e grozava!
dordia2000 spune:
Fetelor...nu am ajuns la spital dar....am avut prima noapte alba din viatza noastra. Stefan dupa ce mi-a vomat aseara juma de bibe + tot ce mancase pe la 18-19.00, a vrut papa si era chiar suparat ca nu i-am dar. Asa ca am facut prostia sa ii dau juma de bibe si dupa juma de ora l-a vomat si pe ala. Pe la 1 noaptea ii faceam ceai de menta cu sunatoare pentru hidratare. a baut cam 50 ml, s-a culcat. A dormit fix juma de ora dupa care s-a trezit plangand si iar a vomat pe mine. S-a mai linistit si pe la 2 i-am dat din nou ceai dar...nu o lg ca toanta ci cu bibe din care a tras suficient cat sa vomite din nou pe la 3. A facut si un kkalau maaare cam moale ce-i drept dar care putzeaaaaaaaaaa de ziceai ca am mortaciuni sub pat/ Asa ca la 3 dimineatza spre 4 noi aeriseam cu baiatul infasurat in paturica si tinut la pieptul meu unde dormita de mama focului. El asa nu era placinta dar...ii era somn. Pe la 4.30 a adormit si hop si noi in pat. la 5.30 s-a trezit plangand si nu l-am potolit decat cu ceai si inca cerea insistent papa.Am facut iar ceai cu smecta si cu cereale dar...dupa cateva inghitituri a vomat iar in jet. Iar spala-l,si pe el si pe mine...etc. L-am luat cu noi in patsi ii dadeam cate o guritza de ceai...mai dormea 15-20 min, iar o guritza, iar adormea...pana pe la 8.30 cand a facut diarie dar putea rau de tot. Asa ca i-am dat in continuare ceai...iar acu' ma pregatesc sa ii fac niste cereale cu ceai si smecta. ZDeocamdata a adormit un pic. Febra nu are...si cred ca isi revine ca de pe la 6.00 nu a mai vomat si nici diarie nu a mai facut. A baut cam u=o juma' de cana de ceai cu linguritza si sper ca suntem pe drumul cel bun.
Sincer...nu stiu de la ce dar suspectez pestele mancat ieri pe la 19.00. au fost doar 2-3 imbucaturi dar...cred ca de la alea ca altceva....nu ar avea de la ce. Deci cu pestele...mai usurel sau...amestecat cu ceva.
Va multzumesc mult pentru urari si...sa fiti sanantoase si voi si copii vostri!
Mai vin cu vesti in cursul zilei!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Felicia sigur daca ar fi inghitit ceva la cat a vomat si s-a kkat a dat afara.
Buluci se prea poate sa fi ciugulit ceva de pe masa ca si eu suspectez ca ar fi din cauza hranei...ceva i-a pikat prost.Deci...la petreceri tb sa ma duc dotata cu biscuiti si alte alimete care sa nu ii faca rau.
Intrebare intrebatoare. ce as putea sa ii dau de papa in afara de ceai cu cereale si orez cu morcovi???
Multzumesc inca o data tuturor pt ca sunteti alaturi de mine...si inseamna enorm pentru mine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ioana_77 spune:
Dordia, sa stii ca ai dreptate cu pestele. Acum doua saptamani i-am dat seara, pe la 18 peste, a mancat cred ca aproape vreo 100 g, i-am mai bagat si o banana dupa, ca tot cerea mancare. A dormit noaptea pana pe la 1 ok, dupa care a inceput sa se foiasca. I-am dat sa suga, a regurgitat, apoi s-a foit toata noaptea. Dimineata i-am dat iar sa suga, iar a regurgitat. Deja trecusera ceva ore de cand nu dormea, avea temperatura dimineata si i-am dat nurofen pe care l-a vomat impreuna cu tot ce mancase noaptea si seara. Dupa faza asta s-a linistit. Eu am suspecat ca era banana de vina, ca nu era f coapta, dar cred ca mai degraba combinatia peste-banana. Ce chestie! SI se zice ca pestele e usor de digerat, iaca ca nu e chiar asa, mai ales dat seara.
Iaca poze
poze de SF. Parascheva
A, Ripley, sa stii ca nici Maria mea nu dadea semne de boala, adica era cu tonusul super ok. Era naspa la somn, cand i se infunda nasul.
Mara, nu se vad pozele!!!!!!
Buluci
Duminica placuta in continuare.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
crissy77 spune:
Mara95, nu merge linku'. Fa-ti albumul public.
Ioana, mama ce nostalgii mi-ai trezit cu "Zilele Iasului".
Dordia, "La multi ani" si sanatate multa lui Stefan. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca nu m-am confruntat cu astfel de probleme.
Noki, cum a fost la facultate?
Am reusit azi sa o filmez pe Elise dandu-se jos din pat. Desi cam indecisa, cu putin ajutor a reusit!
Pupici tuturor.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
dordia2000 spune:
Ioana suuuper pozele!!! ce frumos tb sa fi fost!!! Si Maria e o frumoasa!
Negaracristina
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005