Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 23
meems spune:
Dordia, eu intrasem sa te felicit de ziua ta si cand colo... ce citesc? Stefanelul tau e tot intors la stomac? Nu stiu ce sa te sfatuiesc... Iti tin pumnii sa fie bine si sa-si revina repede. Pe langa toate astea, Multi Ani fericiti si numai bine! 
simona dragusin spune:
DORDIA eu as fugi la spital(asta daca nu ai facut-o deja).
Sanatate si daca poti intra si spune-ne ce a-ti facut.
SIMONA si PATRICIA
anda77 spune:
bravo, ripley, supara-te! asa trebuie sa faci! si noki! si gabitaco! suparati-va! ce sa mai zic, am mai postat de cateva ori despre asta cu lipsa raspunsului sau raspunsul pe tonuri asa-asa intre fete...
au fost atatia bebei bolnaviori in ultima luna si am disecat cu toatele medicamentele adecvate pe-aici ca io una, recunosc, am si uitat ca ai zis de anutza si ma gandeam ca ai tratarisit-o deja cu icaturi si supozitoare, asteptam doar vesti noi, nu stiam ce sa spun ca noutate informativa, repet, deja s-au disecat tratamentele pe-aici de vreo luna. dar dk chiar tb. sa te superi, supara-te!
de exemplu nic a avut de vreo 3 ori febra micuta si a trecut cu suc de porto dk va puteti inchipui, nici n-am mai scris aici cand a avut ca ma gandeam ca n-aveti ce sa-mi spuneti nou. de ce trebuie sa te superi din asta?
dordia la multi ani! de la ce mancare i s-a aplecat? numai de la papa? suna-ti pediatrul si spune-i de la ce mancare si trebuie sa stie el ce sa-i dai pt. oprirea varsaturilor. nu stiu ce, dar trebuie sa fie niste alimente care nu irita tractul digestiv. dk ii dai alimentele obisnuite, de zi cu zi, s-ar putea sa-i provoace noi si noi varsaturi si se irita total! nu mai poate sa inghita nimic, deja spui ca a varsat de cateva ori.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:

Dordia, cuscra, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA, SANATOASA SI IUBITA!!!

Ilincutza, Doru si, bineinteles, eu va 
PS: cum a fost Stefanel peste noapte?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Acum mi-a venit ideea: cuscra, n-o fi inghitit ceva fara sa-l vedeti voi? Poate de aceea vomita (vezi cazul Dariei a Elei cu staniolul).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bianca_mo spune:
Dordia, ai grija sa ii dai lichide cate o lingurita, doua, des, nu mult odata, si lasa un timp de macar o ora de la ultima voma... mancare de regim...importante sunt lichidele
Ripley, imi pare rau ca ati ajuns la urgente, i-au prescris antibiotic?
sanatate Anutzache si Stefanel si toti ceilalti puiuti!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Buluci spune:
Dordia,
"
!
Imi pare rau de Stefanel....sunt sigura ca a furat ceva de pe masa, sau musafirii tai i-au dat ceva cind tu trebaluiai prin bucatarie!Si eu am patit-o: i-am prins pe niste prieteni, cind ii muiau suzeta in bere!
Parerea mea, pina ajungi la doctor, rehidrateaza-l si regim (iaurt si brinzica de casa)!
Ce ghinion,kiar de ziua ta!
Parerea mea si sugestia mea , in legatura cu ceea ce se intimpla pe forum:
incerc sa fac o pledoarie, cu toate ca n-am avut-o niciodata cu literatura(invatam comentariile pe de rost), in schimb o am cu cifrele!
Toata agitatia din ultima vreme se datoreaza faptului ca ffff multi bb au fost bolnavi, si inca sunt(EU si Siomn), deci orice om cind are o problema vrea sa fie consolat, mingaiat si kiar nominalizat!Mie, personal, imi face fff bine kiar cind cineva spune doar"Sanatate Simonica!", asta inseamna ca m-a citit si n-a uitat ce-am scris, deci pe romineste"am foat si eu , bagata-n seama"!
Dece? ptr ca , undeva in subconstientul nostru, astptam un gind bun din partea celorlalti, altfel nu m-as mai trezi cu noaptea in cap sa impartasesc pe forum pataniile mele, sau nu as pierde noptile citind ce se mai scrie!
Mai e o kestie: sunt multe mamici ocupate(altele au servici, altele copii plingaciosi(ex: joy), altele ca mine(singure, fara niciun ajutor din partea familiei), deci trebuie sa fim si intelegatoare, dar daca intradevar vrei sa contactezi persoana se poate face si pe mess, kiar cu un offline message!
Haideti sa ne linistim, sa asteptam sa se faca bine bebelusii, caci ne asteapta o perioada super, de impartasit "primii pasi, prima fraza din 3 cuvinte, primul kk la olitza, si multe altele!
Eu , pe bune, va iubesc pe toate, am gasit un refugiu printre voi, si n-am de gind sa va parasesc decit daca n-oi mai avea bani sa-mi platesc internetul !
ps: nu stiu daca am reusit sa relatez asa frumos,ca nu prea le am cu astea, si plus Simon ma trage de fusta, la propriu!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
mara95 spune:
Buna dimineata!
Ieri n-am putut intra pe DC ca nu mergea serever-ul.
Noi aratam acum asa:
Ripley, negara cristina,cristina mh,mersi mult!
Miha , sanatate multa!
Flaviei ii dau iaurt danone cu grau, amestect cu cereale , si mananca cam jumatate din el.Decat deloc, macar atat.Doctorita mea imi spune ca acest iaurt cu ce contine o constipa si adevarul e ca are tendinta spre asa ceva, dar nu stiu daca e neaparat de la asta.
ioana_77 spune:
Ola!
Mai, sa postez si io, ca prea se supara lumea pe-aici!
Test negativ, CM lipsa la apel. Mai stau vreo saptamana si mergem la control.
Ideea e ca dumnealui vena regulat pana acum, hmmmm, ce-o fi?!
Ripley sunt persoane care nici nu intra pe DC in week-end (cum sunt eu, acum chiar e o exceptie, ca e tare urat afara) si nu sunt la curent cu noutatile. Pup Anutzache bolnavioara si pe mama ei si hai sa lasam supararile deoparte. (Ca acusi incep si io ca daca nu postez o saptamana nu se intereseaza nimeni de mine)
Ela, eu mamaliga am facut-o mai moale, ideea este sa o fierbi cat mai bine, nu conteaza ca e tare sau moale. Mie mi se pare mai ok mai lunga, ca sa o poti amesteca cu branza si sa alunece mai usor pe gat.
Dordia, spre linistea ta mergi la urgente cu el. Poate i s-a sensibilizat stomacul si de-aia da tot afara. Dar se deshidrateaza si nu e de glumit. Macar i-ai niste chestii de hidratare, Hydrasec, de ex.
Noi am fost ieri la cascat gura prin targ, cred ca ati vazut la TV ce manifestari au fost in Iasi. Curgea lumea in valuri pe strazi, nu am mai vazut asa ceva. Am baut must, am papat mici, turta dulce, am cheltuit bani pe o gramada pe tampenii si nu numai - ne-am luat amandoi cojoc pt iarna. Ce mai, ne-am facut de cap! Stati sa pun vreo doua poze sa vedeti cam cum era pe strada.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni