Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

CristinaH da' ce titulatura ti-ai tras!

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.

LA MULTI ANI DORDIA! Sa fi sanatoasa si voioasa!

Pt. ca eu am intrebat de Stodal dar in acelasi timp mi se pare corecta remarca ta LAVI,ca ar trebui sa intrebam dr.,nu forumul,as vrea sa va spun totusi ceva (nu e f important asa ca cine nu vrea,nu citeste)

Eu v-am citit cu ceva timp inainte de a o lua pe Patricia acasa, dar mai pe sarite.
De cind am fata nu am pierdut decit un scutec ,
Si vreau sa va spun ca am invatat f multe de la voi toate.
Am remediat multe greseli pe care le faceam(de ex. galusti din ou intreg,ca nu m-a dus capul ca ies si doar din galbenus!)si am capatat si curaj pt ca stiu ca aproape orice s-ar intimpla voi gasi un SFAT de la vreuna dintre voi.

De ce mi se par mie valoroase sfaturile voastre? Pt ca vin din experienta mai recenta(ma refer la cele care mai au copii) si sint de fapt sfaturi primite de la mai multi pediatri.

Patricia a facut kk moale aproape o luna (in urma tratamentului cu antibiotic pt afte) dar dr noastra nu ne-a dat nimic pt regenerarea florei,pina nu i-am spus eu,atunci cind am citit aici.
Si ex ar putea continua....
Deci am intrebat,mi s-a raspunssi am beneficiat pe deasupra si de raspunsurile adresate altor fete.
In seara cind am intrebat de sirop eram chiar disperata si am primit raspunsul pe care l-am cerut.Si un sfat,ramine un sfat. DAca vrei il urmezi,daca nu...nu.

In concluzie,ca m-am placintit(NOKI i-ti dau o bere cu prima ocazie pt drepturi de autor)eu vreau sa va ofer cite o floricica( dar nu o gasesc in lista).
sanatate puiutilor bolnaviori.

Si apropo,Patricia e f bine nu mai are mucisori,i-am dat doar oscillococcinum si ieri si azi iar acum e ok.

Felicia zaharul brun costa vreo 8 roni kg.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

cristina, de la fippi ai luat chilotei din aceea cu broscute mici si verzi?
...sau erau dinozauri mici si verzi???? au acum din astia
babydream au pe spate plasticul ala, sunt cu elastic mov si soricei parca....

oricum parca m-am mai luminat, ia sa incerc si eu legarea pampersului cu minunatul lipici, deshi la cat produce fi-miu si la ce mic e elasticul...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by addya

cristina, de la fippi ai luat chilotei din aceea cu broscute mici si verzi?
...sau erau dinozauri mici si verzi???? au acum din astia
babydream au pe spate plasticul ala, sunt cu elastic mov si soricei parca....
oricum parca m-am mai luminat, ia sa incerc si eu legarea pampersului cu minunatul lipici, deshi la cat produce fi-miu si la ce mic e elasticul...

mortal!!!
mai, ai mei chilotei sunt cu girafa mov (si scrie pe ea, deci nu e dinozaur), si cu soricei verzi. is 4 maxi.
apropo de scutece, am nimerit unii cu delfin, au fost naspa.. aia cu ursulet au fost mai buni.
lipiciul ala e de doua ori mai lung decat pare la prima vedere... ca e pliat. cel putin la mine asa e, daca tragi de el se desface de doua ori...
si... ce-mi place mie la scutecele astea.. ca pe fund ai animalu' cu spatele, si dincolo cu fata
ma duc sa ma culc... ca incep sa aberez

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ce ma bucur ca s-a acordat atata atentie faptului ca Ana este pentru prima oara bolnavioara.

Nu ca ar interesa pe cineva, dar am fost seara la urgenta (mi-era teama de pneumonie si avea febra 39) si diagnosticul angina acuta eritematoasa (adik are gatu' foc de rosu), e virala... luata de la tati, si transmisa si mie acum. Asta e.

In concluzie o rarim si noi, ca vad ca numai strangem postari aiurea, dar cand avem o problema nu zice mai nimeni nimic (tu Bianca, Buluci si pe mess Ela si Feli - va multumesc din suflet).

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!

Am scapat si noi de musafiri dar....sunt suparata rau. fi'miu ala care nu e niciodata bolnav...mi-a vomat in jet de vreo 3 ori la rand scotzand tot din stomacel. Cred ca mi l-au deocheat sau....din cauza mancarii din care a gustat si el un pic si i s-a aplecat. Era saracutzul alb-vinetziu la fatza. Dupa ce s-a linistit....murea de somn dar...a mai vrut laptic si eu idioata de mine i-am mai dat si s-a trezit dupa juma' de ora urland si bineintzeles ca mi l-a vomat si pe ala. Acu' doarme si sper sa se refaca pana dimineatza ca mi se rupe sufletul cand il vad cu fetzisoara aia de bolnavior.

Colac peste pupaza...si bunica mea are 38.7 febra si cred ca a racit. Asa ca....i-am pus si ei niste ciorapei in picioare cu otzet ca e alergica la diverse medicamente,inclusiv aspirina,algocalmin si deci....nici paracetamol nu ma risc sa ii dau.

Offf...

Spuneti-mi si mie in caz ca vomita si il doare burtica cam ce ii pot da??? Eu i-am facut ceai de sunatoare cu menta sa il calmeze dar....medicamente cam ce ii pot da daca nu isi revine/??? De fapt...daca pana dim nu isi revine fug cu el la spital. Sa speram ca nu mai vomita si isi revine.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Acum sa raspundem:

Ina iti multumesc muuult pentru urari. esti o dulce. Cat despre soacra.....eu zic ca mai bine platesti pe cineva de acolo decat sa iti nenorocesti linistea din casa cu soacra!
Catutza ms mult.
Ela si eu am dat orez cu 3 fructe si asa s-a facut.Un gri vinetziu la culoare. Ziceai ca ii dau creta dar lui i-a placut.
Mamaliga pt el o fac un pic mai moale decat de obicei!

Ms mult pt urari si incep si eu sa urez pt totzi "teroristii " zilei de 14!!!

Miha iti multumesc mult pentru urari si...muuuulta sanatate ca...asta seara cand mi-am vazut si eu prima oara copilul suferind mi-am dat seama ce e in sufletele voastre cand aveti probleme cu copilasii. sanatate muulta va doresc!!!
Felicia esti o dulce si Ilinca e la fel. Va pup si Stefan va multzumeste muuult de tot pentru urari! Asa e, pe 15 e ziua mea!!!
Madutza,Gabitaco,Madau,Simona multzumesc mult de tot pentru urari! Va dulce!

Ripley sanatate muuulta ex-norei mele si da-i un din partea lui Stefan poate ii trece mai repejor!!! Si sa sti ca abia acu' scapai de musafiri si intrai, asa ca...pe mine ma intereseaza soarta voastra si te rog sa nu te superi si sa mai scri ca eu citesc de obicei fiecare poaatare ca sunt atatea de invatzat...si toate suntem importante. Asa ca hai sa nu ne mai suparam si ...un cantec vesel sa cantam!!! si de la mine si de la Stefan !

14.11.2005

Mergi la inceput

Si acum ca tot am vazut cat e ceasul

pentru nora mea minunata care azi face 11 lunisoare. Stefan te si ca un baiat galant ce este iti trimite o virtuala si mamei un buchet de floricele. Sanatate multa si fericire maxima!

Mirunica frumusica, sa fiii fericita si sanatoasa si...devreme acasa.si pt mami tau si pentru tine de la noi!!!

Raissa si Vanessa si voua si sa fiti sanatoase si voioase!

14.11.2005

Mergi la inceput

Gata ma duc si eu la nani ca vb singura pe aici!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Buna diminetaza, tot eu! Sunt disperata ca nu mai stiu ce sa ii fac ca de aseara de la ora 23.00 cand a papat lapticul a vomat mereu tot ce baga in guritza. Am incercat sa ii dau ceai de sunatoare cu menta si a vomat pana la ultima picatura. Nu a dormit toata noaptea, s-a foit, a plans, a vomat, iar dimineatza cerea papa asa ca i-am facut cereale cu ceai de menta si cu o smecta cca a facut si un pic de kk mai moale. Dar dupa juma de bibe a inceput sa vomite tot. Acu' a adormit un pic! Ce sa fac????Ce ii pot da? Sa ma duc cu el la Spital??? Helpppppppppppppppppppp!!!!
M-as duce cu el dar imi e ca ma trateaza alea cu curu' si...nu am nervii necesari!!! Dar daca mai vomita o data am fugit!

14.11.2005

Mergi la inceput