Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin ca am uitat ceva:

Madutza sa speram ca a venit soarele si pe strada voastra si ati scapat in sfarsit de belele. si spor la cumparaturi!

Gabitaco nu cred ca e cazul sa ajungem la chestii din astea radicale..gen "nu mai postez deloc ca sa nu se supere x sau y", in fond suntem majore si vaccinate, ne suparam, ne trece. Hai ia o si mai povesteste-ne despre Mateea.

Miha of ce peripetii, noroc ca ati stat in rezerva si ati avut macar conditii decente. Sper sa nu mai repetati experienta.

Gata, acu chiar ca ati scapat de mine..pupiciiiii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Noki, !

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Madau esti o dulce ca intotdeuna dar asta e decizia mea si de data asta chiar o sa o respect. Despre Mateea nu am ce sa va zic - oricum nu intereseaza pe nimeni, sa fim sinceri- fiecare e interesat de odrasla lui, si decat sa va oblig sa-mi spuneti lucruri frumoase din politete ... mai bine nu.E un copil cuminte, sanatos si fff vesel motiv pt care eu sunt o mamica fericita si asta imi da putere sa trec peste necazurile mele. Nimeni nu stie ce e in sufletul fiecaruia cand posteaza, asa ca mai bine ma opresc aici. Numai bine.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Joy, !Suntem alaturi de tine si te-asteptam cu drag printre noi!

Ina, sanatate multa!Ai grija de tine, si nu te mai gindi ca soacra o sa fie o mare problema ptr voi!Ai vazut si tu ce-a patit cuscra ta cu bona, mai bine a fie un membru al familiei .Important e sa ajungi la liman cu bb2!(Vad ca fetele sunt de alta parere…sper sa nu te bagam in ceatza)
Am gasit o tipa avocat…tre s-o sun sa vedem cat o sa-mi ceara!Oricum nu-mi mai fac probleme, ca s-ar putea sa-I ofere un alt loc de munca, iar daca nu, eu voi sta in ro pina primesc viza iar el va pleca in Australia!Am discutat cu niste tipe (de pe forum), extraordinare, mi-au dat multe informatii despre Australia si kiar m-au calmat,ca nu e kiar asa de complicat .kiar daca vom avea probleme cu banii , acolo exista asistenta sociala si ne vor ajuta.

Cristinelor(n si mh) :Am incercat si noi cu cana fierbinte, si era tare curios, o tot apropiam de el, punea degetzele pe cana si apoi le retragea instantaneu, dar repeta faza(asta vreo 3-4 zile).Aseara, faza comica, se indrepta tati cu canutza spre el, dar de data asta a luat-o la fuga(in acel moment statea in picioruse sprijinit de canapea, iar in secunda urmatoare a ajuns la celalalt capat al canapelei).
Deci , eu cred ca sfinta e supravegherea…kiar daca-s sigura ca a inteles ca-I interzis sa pina degetzelele in priza, nu as putea sa am incredere intr-un copil “curios”

Noki, Catutza, si eu sunt de-acord ca taticii se descurca cu bebelacii:l-am lasat ieri dimineata cu pruncul pina la ora 12,si i-am spus sotzului sa-I rada 2 mere si o para cu biscuiti.Cind m-am intors acasa fructele erau acolo unde le-am lasat.DE CE?
Raspunde sotzul: Pai am vazut ca ai cumparat borcanase cu fructe , ptr cazuri de urgentza, si mi s-a parut mai comod!
Deci….gasesc ei solutii!

Eu ma simt ceva mai bine, am luat Sinupret si kiar ma ajuta sa scap de secretii.Problema e Simon, si el la fel ca Anutzache, de-ocamdata nu are febra, doar stranuta si are okisorii rosii.Nu-i dau nimik decit un spray in git,antiinflamator!Speram sa scapam de mucisorii din git fara probleme!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

sa va zic ce a facut fii mea
a adormit la 10 cum ii este obiceiul
si am lasat-o singura in camera in pat,specific ziua nu vrea sa doarma decat in pat,daca o pun in patut mai mult de 30 min nu doarme,pe la 11 o aud razand si fug repede la ea,ca sa nu cada din pat,si cand deschid usa raman incremenita ,uka misuna pe jos si se juca
sunt 2 variante;ori a cazut din pat si nu s-a lovit ca altfel plangea si o auzeam,ori s-a dat jos singurica incet,mai ales ca de vreo cateva zile o invat sa se de-a jos din pat cu spatele si ii place tare mult

fetele pupici pt raspunsuri

noi oricum nu mancam iaurt,va intrebam daca e k avand bifidus in el?????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anuntz si eu Anutzache racita.
Nu pare sa fie grav, dar tuseste, stranuta, mucii sar pe piept - am folosit si noi prima oara batista, a facut balamuc si apoi s-a calmat la a2a tura.
Febra nu are deloc, adik 37.2 in fundulet e super, i-am dat un flaconel de oscilloccocinum si deocamdata atat. Nu ii dau altceva daca e tot asa, ii va trece.
De aia s-a trezit si ne-a trezit azi-noapte de n ori, la 2 am luato cu noi in pat, dar tot s-a trezit la 1-2 ore. Asa ca suntem franti toti 3.
Totusi ce ma linisteste e ca se joaca, rade, chitaie, danseaza in tarc, a papat fte bine, deci nu are mina de copil bolnavior tare.
Miha.... of !!!
Cuscra, la fel of! vad ca astia s-au inteles iar telepatic sa ne termine. Io zic la 10 ani sa-i cununam ca rromii pe ai lor, si scapam de griji :))
Inuta, sper sa fie totul bine cu tine si samburel/ica din burtica. Si eu votez CONTRA soacrei, nu am uitat ce fericita te-a facut anul trecut. Dar poate totusi fiind bunica pufoasei va fi mai constiincioasa decat o bona. Deci tu gandeste-te la avantaje si dezavantaje. Cum era? Crosetaturi sau nu :)
Gabita, nu pleca iar !Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

sanatate muuulta bebelusilor ! si noi avem mucisori, fara febra, doar stranuta, aspiram, iar muci, tot asa... oare toata iarna va muci?
mara, si mie mi-a intarziat cm 7 zile si alaptez, mie mi-a venit prima data cand bebe avea 7 luni...cristina hte invidiez ca nu ai inca treaba cu tampoanele!
se pare ca si alti bebei au dormit rau azi noapte, nu doar al meu...anutzache si miruna si sper sa nu se mai repete curand...
un we frumos tuturor

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor, yo sunt luata rau rau de cap!

am citit in lung si-l lat si de sus in jos si de jos in sus pe forum dar acum cand vreau si eu sa raspund constat ca neuronul meu e superatrofiat, nici nu i se mai vede umbra...

din ce am retinut: Tania, asa deci cu vineri 13, parca te si vad pigulind mercurul ala...cu aspiatorul nu merge?

miha, nashpa faza, bice ca macar a avut puiu bolnavior conditii si un pic de liniste..

noi "nu e bine", am dat din lac in put... va povesteam eu acu vreo 2 zile de striptizu razvanosului in parc, a dat mititelu intr-o superdiaree de numa' ! Azi noapte pe la 3 schimbam copilul de pampers, hainutze, patul de cearceafuri...de unde frate atata kk? si numai apa chioara. Ce ma scoate din minti e ca nu vrea sa bea lichide, nici apa, nici ceai de menta, nimik! asta cred ca nu mai bea de frica sa nu faca iar kk. E bagat la regim pe Humana HN, electroliti, hydrasec... cand a dat cu nasu de humana hn parca-i dadeam otrava, a trebuit sa-l infometez nitel si pana la urma a balotat. acum doarme de vreo 1.5 ore, sper sa mai doarma macar 1 h ca are mare nevoie.
La pahar sa vad sus cred ca 3 dinti, nu 2 shi de asta kred k asa de ofilit.

totusi, ma obsedeaza, plasticul ala de pe scutec...nu stie nimeni???

va pup, we placut, ma duc sa ma culc langa piticul meu cel ofilit ca tare as trage si eu un pui de somn...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ca sa fim si noi in ton cu restul bebeilor, ne-am trezit din ora-n ora azi-noapte! Sunt cheauna de somn, o auzeam cum se maraie si daca nu ma prezentam rapid sa-i introduc suzi in gurita (ca, deh, de ce sa si-o puna singura, cand i-o poate pune altcineva), atunci maraiala dadea in plans. Abia astept sa treaca perioada asta, sa-i iasa odata dintii, si s-o terminam cu trezitul noaptea.

Buluci - cuscra, ce ma bucur ca se aranjeaza lucrurile pentru voi!

Noki si Gabitaco - Eu va citesc cu placere pe amandoua.

Miha2006, banuiam eu ca s-a intamplat ceva de n-ai mai intrat nici pe mess, nici pe forum... Oh, of... Pupam Bubulina, iar tie multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by addya
totusi, ma obsedeaza, plasticul ala de pe scutec...nu stie nimeni???

eu il folosesc la lipit scutecul inainte sa-l arunc... nu cred ca trb lipit de copil , si nici alta intrebuintare nu i-am gasit. ramane scutecul inchis... mai ales ca io il rup pe lateral daca a facut kk, nu-i dau jos ca pe chiloti.

ps. la andrei am luat insa de la fippi niste chilotei mult mai draguti, fara lipiciul ala pe spate. acum la iris n-am avut de ales, ca am nimerit inainte de aprovizionare...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput