Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mara95 ms mult
Buluci nu e prima oara cand ii dau peste dar....lume multa, agitatie, verva poate si deochi si combinate cu alimente mai grele...a rrezultat...o indigestie cred. Acu' e bine, doarme de o ora aproape si a baut ceiut cate putin si o sa-si revina ce se vede pe el. Sper doar sa nu mai vomite! Pana acu' Slava Domnului nu a ma vomitat!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Fetelor...a facut Stefan febra...38.8. I-am bagat eferalgan in funduletz dupa ce a papat un sfert de cana de cereale cu ceai de menta si sunatoare si un pliculetz de smecta. Diarie nu a mai facut de dimineata asa ca...se pare ca nu e de la mancare ci e o viroza ceva. Am sunat dr. si mi-a zis ca i-am dat bine ce i-am dat si sa continui asa dar sa ii mai dau si Nurofen 2.5 ml de 3 ori pe zi. Asa ca....acuma doarme din nou si speram sa se refaca curand.

Probabil ca s-a captusit cu o astfel de viroza la dr. vineri cand am fost la control unde era o fetitza cam cu aceleasi probleme dar pe trecutelea. Sau...cine stie.

La 11 luni aveam vineri 11 kg si 80 cm. Acuma...probabil ca o sa mai scadem un pic dar...nu-i bai. Macar sa isi revina el ca de recuperat...recuperam noi.

va pup ca v-am impuiat capul. Numai eu scriu de problemele mele p-aici. Scuze dar simt nevoia sa ma descarc!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, stii ca nu-s doctor, si nici expert.
dar ceea ce descrii tu mie imi pare enteroviroza. asa am patit cu andrei, kk des, prastie, putea de sa-ti versi matele tu, plus vomitat... acum si febra!!

mergi la doctor, nu mai sta acasa!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina ms mult de tot. Am sunat dr. si mi-a zis ca nu are sens sa ma duc la spital. Febra i-a scazut, diarie si nici kk nu a mai facut de dimineatza,de vomat nu a mai vomat de la 6 dim, a si papat ceva cereale cu smecta si ceai...acuma doarme. Mi-a zis sa ii dau Nurofen si sa continui cu regimil si Smecta daca e cazul. Metrocopramid picaturi i-am mai dat si...cred ca l-a ajutat.

Ms mult de tot esti o dulce! Daca face iar febra am fugit la Budimex!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Wooow, ce e cu Stefanel? De acord cu Cristina. Ai grija, cuscra cu febra aia. Of, of, chiar de ziua ta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!!!

Mai fetelor ,iar probleme p'aci ...Am fost si noi azi din nou la dr. ca puiu meu n-a dormit toata noaptea de tuse si muci ,am facut aerosoli ,aspiratie nazala,continuam cu Ambroxol ,Ophtamesone in nasuc si ketof seara 2.5 ml,in rest e bine ,vioi ,papa ,deci nu mai am motive de ingrijorare!
Dordia ,sanatate lui Stefanel ,nu vreau sa te sperii dar asa a debutat si la noi viroza si in final am ajuns la spital cu febra mare ,sper sa nu fie si cazul vostru!
Azi testez prajitura ta ,i-am zis sotului ca am o surpriza pt el:)))))) ,sper sa iasa bine ,ca sa nu ride de mine:)
Madau ,LA MULTI ANI MIRUNEI ,PUPICI DE LA MINE SI FI'MIU !!!

Ieri am luat albumul bebelusului din Carrefour ,27 ron ,e super misto ,m-a emotionat tare mult rasfoindu-l ,asa ca nu am rezistat ,desi multe amanunte nu le mai tin minte exact ,la data si ora la care s-au intimplat dar am sa-i cer iertare lu' fi'miu intr-o paranteza p'acolo:),e completat 50% ,cu poze si tot ce trebe .

Noi lenevim azi ,nu mai iesim nicaieri ca dupa noaptea care am avut-o ,nu mai avem chef de nimic ,revin mai tirziu sa va zic cum a iesit prajitura!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ne-am cintarit si masurat si noi azi:

9700 KG SI 74 CM.

Dordia ,e gata prajitura ,arata bine dar sa vedem ce gust are :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Da Feli aveti perfecta dreptate dar...nu mai are febra, are chef de joaca un pic si deci....e mai bine. Daca se agraveaza situatia...ma voi duce la spital negresit.
Intre timp a papat orez cu morcovi fierti, a baut ceai si a facut un kk mai moale catre diaree. Dar febra nu mai are si ii continui tratamentul.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

In sfarsit reusesc sa citesc si eu mai pe indelete aproape toate mesajele si sa scriu cateva randuri.
Am fost zilele trecute la un pediatru pentru un control de rutina si totul este ok. Alex are 10 kg, 74 cm, si aproape 5 dinti .A inceput sa stea copacel destul de mult, iar daca este tinut de ambele manute incepe sa faca pasi destul de siguri. A inceput sa faca diferenta intre pesoanele apropiate si cele straine.Cand ii vorbeste cineva strain se rusineaza si lasa capul in jos.
Apropo, cati bebelusi au inceput sa stea pe olita? Eu nu l-am pus de loc pentru ca nu are un orar fix al scaunelor, iar despre restul ce sa mai vorbim .

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

OFFFF, doamne cati bbi bolnaviori, pana si Stefanel, Anutzache
mai devreme sau mai tarziu tot se imbolnavesc... macar acum sunt marisori si pot fii tratati altfel. am vazut fetelor in spital bbi de 4-5 saptamani facand aerosoli si antibiotice si plangeau de ti se rupea sufletul..

RYPLEY

MULTUMESC mult de tot pt vorbele calde pe care le-am citit, ati fost alaturi de noi... multumin inca o data.

Ina ai grija de samburel.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput