Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Alexutza

LA MULTI ANI!!!

Sa fiti cu totii sanatosi, voinici, voiosi, sa va bucurati de puiul scump si drag!!!

Asteptam in curand vesti despre bb2!!! Spor la treaba!

P.S.: scuze de intarziere..., la noi petrecerea a durat 3 zile si 4 nopti (+ pregatiri etc....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Meme, felicitari pt Ana Maria; Godzila, multumim frumos si La multi ani pt. Iulia, care este o frumoasaKid, tare frumoasa si eleganta Alexandra. Ca si tine .B_irina_c, e frumos foc Vladut in lighean, sa-l mananci nu alta.Ioana, ce par mare a avut Miruna, uaaa; e si ea o frumoasa, de asemenea.Marinela, ti l-am admirat pe frumosul de IarisCge, sa mor de ras si alta nu. Ti-am admirat si tie frumusetileNorina, sanatate multa Teodorei.Kristinuta, nu resusesc sa-ti vad pozele. Daca ar fi s-o ignor pe Iulia a Godzilei, as putea spune ca toti copiii sunt blonzi si au ochi albastri. Hm...Dau o fuga pe la mamicile certarete, sa vad care-i treaba; vad ca mai toate grupurile au avut divergente si-mi pare bine ca noi am reusit sa ne intelegem; chiar ma bucur ca fac parte din grupul asta.(cu toate ca scriu din an in Paste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Meme, felicitari!!!! Ma gandesc la tine cum te-oi descurca cu amndoi singura! Iti tin pumnii!!!

Noi am cam tras-o cu diareea de data asta, cred ca e pe trecute acum, dar sigur a slabit, n-am avut curaj sa-l cantaresc. Am scapat extrem de repede cu Furazolidonul cel controversat (tot nu mi-e clar daca-i antibiotic sau nu), mult mi-a luat sa-l pun pe tratament ca nimic nu-mi suna bine in afara de smecte, hidrasecuri , ecoflorine(merci jadi!). In zilele astea cat a fost bolnav n-a mai avut chef sa mearga singur, cred ca a uitat cum se face. In schimb a invatat sa umble la casetofon, da eject, baga cd-ul si da play. Uneori baga cd-ul pe partea cealalta dar de f. multe ori nimereste.
M-ar bate gandul sa fac petrecerea de 1 an intr-un loc din ala special pt copii, in casa n-am putere sa organizez ceva iar la un restaurant cred ca se decompenseaza copiii de plictiseala. A incercat cineva varianta asta?

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Cum ma Ioana muci chiar maro? De care maro? Sa vad daca e in tendinte! Fara legatura, cu aia de care mi-ai zis vreau sa inchei contract de net dar n-am ajuns inca, ca sa reziliez contractul cu actualii trebuie sa ajung dimineata. Sunt tot cu netul vechi si scump care merge din 2 in 2.

Vladut si Antoine sunt frumosi foc! Doar la ei m-am uitat, baietii au prioritate deh....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Valen, deocamdata ma descurc asa si asa, mi se pare greu deja, simt ca n-am grija de mine deloc, nu dorm bine, mananca ce prind repede, il ridic pe Dinu de 100 de ori pe zi si incerc sa nu ma gandesc la ce va fi. Iti tin pumnii si tie sa fie bine totul!

Eu nu cred ca Hilde s-a suparat ca nu avea motiv, glumeste si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la fete,

Ne-am intors din "vacanta", am pus ghilimele ca nu prea am simtit-o ca atare, o sa va povestesc.

Dar vreau s-o felicit pe Meme, am vazut mesajele voastre si am dat in urma pana la sursa, unde anunta Ioana vestea cea mai veste, mi-au dat lacrimile cand am citit.
Felicitari Meme, bun venit fetiteti tale.
Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

Revin mai incolo, pupici la fete,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata piticodrom!

N-am mai scris si nici nu am mai citit de mult...am avut numai probleme din pacate...

am reusit insa sa vad vesti bune pe aici...vreau sa o felicit pe meme....waw ce chestie misto...meme are si o fetita...imi pare totusi rau pentru ea ca nu a avut sotul langa ea in momentele astea de fericire...nu am reusit sa citesc de la iunceput...cand se intoarce sotu´din state?

O PUP si pe ea si pe micuta ei si le doresc multa sanatate si fericire, si tot ce isi doreste meme ca ea stie mai bine.

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

hai ca vad ca imi intra decalate mesajele (mesajul meu era dupa cel al alexutei..)si cred ca stiu si de ce...intra dupa ora de aici, adica cu o ora in orma...

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

uf, dar pana acum nu s-a uintamplat asa...de ce oare?

operatorii nu or fi pe faza?

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, sarbatoritilor!

ege, bine ati revenit de prin plimbari, ati fost curajosi! vezi ca a fost totul bine pana la urma? plus ca ce bb de pe forum se mai poate lauda cu asa o calatorie prin atatea orase la rand la varsta asta?

bianca si laura, va instiintez oficial ca radu nu a facut oreion . ca mi-era ca v-am imbolnavit copiii.

vai, ce ochi si ce gene are iulia vorbareata...

valen, ar trebui sa vezi pozele mele. mai poti incerca o data in semnatura, la albumul de 1 an.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
1. Ioana, iar uitam sa iti zic: seinta de sambata de la cresa a fost ptr copiii mai mari, asa ca nu am mai fost nici noi.
Cea ptr pitici va fi altadata.
2. Antonia, petrecerea Ancutei a fost la un loc din asta ptr petreceri.
EVis il cheama, fetele iti pot povesti cum a fost.
3. Valen, ce mai face Sarah ? Cum mai e la cresa ? Parleste in franceza ?

Sotul pleaca in delegatie in Spania de sambata pana miercuri seara.
Si eu voi fi cu gasca singura 5 zile.
Incerc sa ma obisnuiesc cu gandul, sa ma organizez si poate sa agat vreun ajutor.

E ceva ciudat: aseara era mult mai bine Anca cu raceala.
Cred ca ii prieste la cresa
A, si a fost petrecere la cresa: era tare haioasa aseara cum se invartea in jurul nostru, cred ca era un dans
Bause sampanie de copii, si mancase tort.

O zi super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput