Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

No nu ma mai joc, cum a plecat Hilde?Pai ce mie mi-ati raspuns mereu?Dar cum sa ma supar ca doar si eu abia imi tarasc fizicul pana la calculator, dau un "raspunde la subiect" si pac ...vine teroristul si resteaza tot.Eu inteleg ca nu poti raspunde tuturor si sa vrei.Eu ca sa raspund la chestii la care zic eu ca ma pricep ,trebuie sa-mi fac ciorne si ce se mai distreaza al meu sot cand le prinde pe birou si le citeste.
Eu,ca sa nu am batai de cap cu vaccinul,l-am facut pe cel de la stat, cum zice si Diana,sa-si bata dr capul si sa ma cheme cand imi vine randul.
Norina, eu cred ca micuta ta a avut frisoane din cauza febrei, convulsiile sunt niste spasme ale muschilor, si eu am intrebat candva cum se manifesta dar nu mi-au raspuns fetele,dar am citit undeva, si parca asa era axplicat.
Jadi, ma bucur sa mai auzim cate ceva si despre voi.Si noi tot 400-5oo ml lapte,...asta e.
Ioana, eu nu am batistuta bebelusului,dar iti raspund ca sa vezi ce de treaba sunt eu,na., cred ca trebuie sa o speli imediat sa nu apuce secretiile sa se usuce.
Simona,ma bucur ca Maia e bine chiar daca nu esti cu ea toata ziua.
Am vazut si poze cu Raducu(suneti superfrumosi toti trei), Luca(si pozele aniversare si cele cu somnorici sunt faine,faine),Antoine(ma da gata cretulinul cum tine el la sticle), Alex(manechin frumos manca-i-as gurita ei),[b[Vladut(ce frumos se spala el pe dinti,si Iaris adora periuta)
Sarmisa eu i-am dat lui Iaris mango,avocado ananas si cockteil de fructe exotice si n-a avut nimik,nu i-am dat insa nimik ce avea seminte mici, gen capsuni,kiwi,smochine pt ca astea cica sunt alergene.
Raluca,ma bucur ca mai vii si tu pe aici, e asa bine cand mai aflam una alta despre fetele care intra mai rar.
Meme[/b], draguta de tine sa fiti sanatoase amandoua si ma bucur ca esti o luptatoare, eu una nu puteam naste fara barbat.Ana Maria sa cresti mare si bun venit in viata familiei tale.
Iar am intrat un pic dar am scris cat pt o saptamana, va pupesc si sper sa intru mai des, dar nu ma lasaaaaaaaaaaa.E obisnuit sa fie tot dupa fundul meu si eu dupa al lui, ce sa fac daca am vrut sa fie feciorul mamei?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
am venit si noi din lunga noastra vacantza.am fost plecati 3 sapt,timp in care am fost 2 zile la cesme,1 zi la kusadasi,2 la bodrum,2 la pamukkale,10 la antalya,2 la oludeniz + drumul.
ege a inceput si ea sa mearga.ne-au aparut maselutele din partea stanga jos si sus.parca se vad si caninii.dar eu stiam ca tr sa apara pe la 1 an si 4 luni.
trebuie sa mergem sa facem vaccinul.voi cum ati facut?mai intai ati facut vaccinul de un an si apoi priorixul?nu stiu cum sa fac.
mie nu imi merge netul acasa si nu am putur recupera capitolele din urma.
vreau sa o felicit pe meme ,sa-ti traiasaca ana -maria sa fie sanatoasa !iar pe tine te admir pt curajul de a-l face pe bb 2 asa repede.
multumim pt urarile pe care ni le-ati facut de ziua lui ege.
sora sotzului e gravida asa ca ege o sa aibe un verisor sau o verisoara.
va pup,noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna seara

Nasol Ioanacu mucii, dar bine ca faceti tratament (la calapod am sunat si eu de cate ori am avut probleme si a fost ok)...eu de cand a inceput sezonul mai racoros i-am dat lui Milan sirop inunobaby, dar sambata l-a lovit o raceala, de fapt stranuta de mai multe zile, dar sambata am iesit un pic cu el si era vant foarte tare...una peste alta nu i-am mai facut baie, dar duminica tot a facut un pic de febra si era cam ametit. pana acum l-am tratat doar cu nurofen. am intrebat la farmacie si mi-a spus ca daca nu ii curge nasul rau si nu tuseste nurofen e suficient. adevarul e ca in seara asta am stat cu el afara , si desi era cam frig, nu i-a curs deloc nasul...mie da!

apropo de iesit, in seara asta am iesit si noi fara carutz la parc...a durat mai mult drumul decat statul in parc...dar am avut un pic de timp sa ii vedem pe Laura si pe Mario...pe care il pupam!

Norina, noua dr ne-a spus ca la febra mare (Milan a avut 41) e "normal" sa aiba extremitatile reci...si el tot asa a facut ca un fel de spasm...dar nu m-am gandit la convulsii...mi s-a parut chiar ca s-a speriat pt ca noi ne agitam cu prosoape ude si medicamente pe langa el.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kristinutza, bine v-am regasit!!

felicitari lui Meme, ce veste buna ne-ai dat Ioana! si bun venit micutei Ana Maria!

nanadana, noi i-am dat deja albus...cam de o luna am primit unda verde.

gabirama, sanatate puiutilor! sa se faca bine cat mai repede!

ne inscriem si noi in clubul copiilor cu lighean rosu....doar ca al nostru e verde!!! ne primiti?

edit ca sa adaug ca mango cred ca e ok...eu i-am dat de asta vara, facut la blender. i-a placut f mult.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mai fetelor ,incearca si cumnata mea sa se inregistreze dar
nu stiu de ce ne da eroare!nu mai vrea forumul mamici sau nu stiu unde gresim noi.
va rog daca se poate sa ma ajutati

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare,
Desi nu am mai scris de mult, v-am citit constant si nu sunt restanta cu nici un capitol.

La multi ani tuturor bebicilor care au implinit un an.

Meme, felicitari pt comoara.

Valen felicitari pt sarcina. Ma bucur ca totul e bine pt voi si ca nu duceti dorul nebuniei de aici. Am admirat-o pe Sarah cea mica si fasneatza.

Irina ma inscriu si eu in clubul ligheanelor. Al meu e galben.Si mie tot poza cu ursul mi-a placut. Vad ca a ramas tot fanul lui.

Despre Iulia am o groaza de lucruri sa spun...Vorbeste intr-una. Nu-i tace gurita de loc. Si mai nou s-a dedat la cuvinte din mai multe silabe. Daca o auzi cum spune gargaritza mori de ras. Maica-mea e disperata ca o striga in loc de bunica "buba". Si inca ceva ea stie sa chiuie nu sa rada. Cand o amuza tare ceva scoate niste chiote de aud vecinii. Cat despre fitze pot spune ca au aparut si la noi. Dar le ignor, desi ma apuca rasul (sub mustata, desigur) cand o vad cum face. Ca de ex uite aici Sunt trista caci s-ar putea sa ii scot tzatzi de seara. Nu cred ca voi reusi sa ajung acasa in timp util si vorba Anyei parca mi-e mai mila de mine decat de ea. E intr-o miscare continua, vrea in acelasi timp mai multe lucruri pe care le abandoneaza aproape instant. Pe zi ce trece se face mai buna de iubit. Hai ca am laudat-o destul.

Sanatate bb-lor bolnavi si mamicilor care sufera din cauza asta

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Acum un an, pe la ora asta aveam primele contractii. Au trecut aproape 20 h sm nascut-o pe Iulia. Doamne, ce momente...

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

multumim fetelor pt admirare

sa vedeti aici cum sint afise aproape la toate farmacile "a sosit vaccinul antigripal,vaccinati-va" si mi-am zis ca dupa ce imi trece raceala asta ma duc si imi fac vaccinul ca nu mai tine

godzila scumpica foc Iulia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

BiuMil si noi avem , dar nu lighean ci cos de rufe verde, care e plimbat, rasturnat, pus-scos jucarii din el de 10 ori la rand.
Apropos de pus jucarii, Petrut pune lucruri in sertare si apoi le inchide frumos. Sa vezi ce cautam noi suzeta, lingurita lui, cheile ...

Fetelor, eu il scot pe Petrut in parc si cel mai interesant lucru din tot parcul e carutul lui. Sunt amenajate locuri de joaca pe grupe de varste, colorate si ochioase, iar el... tot la carut trage.
Mai e vreun copil care face la fel ?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani Iulia, sa cresti mare si cu noroc in viata !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput