Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara!

Uite ca in sfirsit am si eu ti,p sa va sriu un mic mesaj.
Citesc si eu in diagonala si ce aflu, mare supriza mare, Meme are fetita, sa ii traiasca, sa fie sanatoasa si sa le aduca numai fericire.
Ioana si Miruna racite...sanatate multa.
la fel si Anca si Victor, carora le transmitem multa sanatate, lor cit si celorlalti care sunt bolnaviori. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa.

EU,raportez ca de cind sunt la servici, fata maninca mai bine, doarme mai bine si ma iubeste ori de cite ori vine pe linga mine. MErge foarte bine de vreo 2 luni, si are 2 zile de cind a descoperit mersul cu spatele si e tare comica, Sta si se uita tinta la mine si incepe sa mearga cu spatele si incepe sa rida, dar daca da de vreun obstacol, isi schimba directia de mers, adica merge cu fata.maninca tot ce ii dau.
Si sotu se descurca destul de bine cu ea.
cam atit.
am o gramada de treaba.
va pup si sper sa intru mai des
va dulce pe toti.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, n-am vazut nimic despre puterea aspiratorului pe cutie. Aspiratorul meu are putere reglabila, si pentru orice eventualitate am dat butonul ala pe la mijloc. Nu cred ca are cum sa aspire prea tare.
Cristina, multumesc ca mi-ai spus de tratamentul Ancutei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Ioana, tubul mic eu il spal imediat, imediat cu apa calda spre fierbinte si se curata f bine. Din cand in cand il ma oparesc cu apa clocotita.
Si multumesc de raspunsuri tuturor.

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Kid multam de poze. O scumpa carliontata ta si tu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Batista (tot continutul) o spal cu jet foarte puternic, cu apa calda (fierbinte), imediat dupa folosire.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Ok, am inteles, batista nu trebuie folosita in momente de lene. sarmisa, codruta, multumesc!

Simona, ma bucur sa aud ca Maiei ii merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, gandeste-te la lenea mea. Am folsit batista la mama acasa, unde nu merge decat 1 priza in bucatarie si trebuia sa pun si prelungitor la aspirator si sa il scot repede ca sa nu tin usile deschise ca in bucatarie se fuma . Gandeste-te la mine si sa vezi ce rapid aspiri, daca lasi aspiratorul in priza cu acces imediat.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid si jadi, ma faceti curioasa privind prietena voastra comuna...

ioana, nu stiu cum cu batistuta asta, dar nu se poate spala cu peria cu care se spala tetinele? moama, nu suna prea bine ce-am scris eu aici...

simona, chiar ma intrebam daca va descurcati. ma bucur sa aflu ca totul merge struna!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

seara buna! nu am mai scris de lene si din cauza de net care merge oribil.

Meme felicitari sa fie sanatoasa mika Ana-Maria!

Ioana daca se intampla sa se usuce materialul pe varful ala de la "batista" o lasi la inmuiat in apa fierbinte..... eu nu am mai folosit batista de mult, cand era Vlad mik se ditra cand ii scoteam mucii cu aspiratorul, acum urla si se zbate de nu putem doi oameni sa facem operatiunea.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

alina, am inteles.
Kristina, e f mic virful, nu incape nici un fel de periuta.
Codruta, nasol, la tine trebuie sa fie lenea si mai mica ca la mine.

Prima oara a stat miruna la batista, a 2-a oara asa-si-asa, a 3-a oara n-a mai vrut. Calapod mi-a zis sa folosesc batista de 5 ori pe zi, iar eu am facut de 3 ori intr-o ora. Cred ca stia dr. ce stia.

Mergi la inceput