Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 25
kid2003 spune:
Laura, pai da, cica e promisa, dar il somez pe ginerele meu, Serban Andrei si pe mami a lui Nadina- Simodina, sa apara la apel...ca tare e greu cu relatiile astea la distanta...Ce faci, Nadina? Mai traiesti? Stiu ca e ingropata in munca si o iert (in majoritatea timpului). De cand s-a reintors la serviciu lucreaza de la 9 la 9, si il vede putin pe Serbanica, atunci Alexandra nu are cum sa se supere.
ma gandeam zilele trecuta cand iar fu un scandal la rromi cu nuntile lor. Ei cica fac scandal ca nu-i lasa astia sa isi logodeasca copiii, care copii cica se logodesc dar traiesc fiecare in familia lui pana la 18 ani...Cam asa si cu noi, ne tot logodim copiii dar ii tinem acasa pana la nunta adevarata , hi hi
Ioana, Kristinutza te sfideaza! Nu raspunde la intrebare. Eu raspund ca sa nu te superi pe mine. Da, eu am inteles ce a explicat Diana si sunt de acord. E bine, nu esti suparata, da?
Hilde, hai, eu flutur iar steagul alb!!! Abia astept sa mai vad poze cu Stefanutz si cu bunataturile pregatite de tine!
kristinutza spune:
eu o "sfidez" pe ioana ca stiu ca nu se supara ![]()
pe bune, acuma, hai sa nici nu comentam prea mult! e un forum, suntem toate vaccinate si cu copiii vaccinati
. nu mi s-a parut niciodata motiv de suparare ca nu mi-a raspuns cineva la o intrebare. am bagat un ochi la scutecele de nov-dec. chiar n-as vrea sa fim si noi asa.
am trecut prin atatea impreuna, ne stim de cand eram atatica
. hai, regruparea si jos supararea! ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
sarmisa spune:
Felicitari Meme! 

Bine ai venit Ana-Maria! Sa fii sanatoasa,sa ai o viata senina, plina de lumina si sa bucuri viata parintilor tai! 
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
sarmisa spune:
Si pentru ca tot era vorba de intrebari si raspunsuri... Azi i-am dat mayannei sa pape un mango. Recunosc eu pan acu nu am mancat si ma intrebam daca stiti voi ca nu ar fi indicat. Oricum faptul e consumat, l-a papat tot si i-a placut! 
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
b_irina_c spune:
Laura l-am admirat pe Mario
. Putem face clubul ligheanelor rosii 
Sarmisa eu nu i-am dat avogado, dar din amintirile mele sunt mamici care au dat.. poate te lamureste cineva
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Sarmisa, nu cred ca are ce sa-i faca rau un mango. Singurul semn de intrebare este vizavi de modul de conservare, ca e drum lung de la mama lor pana aici si probabil sunt tratate cu ceva sa reziste. Dar nu-i dracul chiar atat de negru si nici mango asa de daunator, in plus copiii nostri sunt mari de acum, sunt ok. Si eu i-am dat o data mango dar din avant pionieresc l-am luat prea verde si am stat pe langa el sa se coaca pana era prea copt si nu am putut sa salvez decat cateva bucatele. Am bifat si asta (o singura data i-am luat), nu a avut nimic, i-a placut. Poate mai repet incercarea dar tre sa merg pana la piata bogatanilor in Dorobanti ca sa gasesc mango si e cam greu. Asa ca acum bagam la greu babane si mere.
Jadi, te-ai uitat la megastar si ai vazut-o pe prietena noastra comuna? Eu nu m-am uitat dar stiu ca s=a bagat la concursul asta, sa-i fie de bine, e mare directoare acum, ce mai !!! Stii cum se zice, si berzei chioare ii face D-zeu cuib, asa si cu ea. Ma bucur ca ti-ai mai aratat
pe aici.
Retin cu madam Georgeasca
diana_n spune:
Felicitari Meme si sa-ti traiasca mare, frumoasa si desteapta Ana Maria
Am o cunostinta care a nascut acum cateva zile, alte 2 astepta sa nasca zilele astea, mai ce luna plina e octombrie.
Sarmisa cineva a pus o intrebare despre mango?! scuze, n-am vazut
Daca subiectul e despre ce putem da copiilor la varsta asta, dr. meu a zis "orice mancati voi". El are o fetita de 13 luni, o fi stiind el ce zice.
Si eu i-am admirat pe Antoine, Luca si Alex, Radu si mai astept si pe alte fete sa se laude cu poze.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Am luat Batista Bebelusului, am si testat-o, dar nu stiu sa o spal
. Deci va rog, scrieti instructiuni de spalare a tubului mic care se baga in nas.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kid2003 spune:
Eu vreau de mult sa va intreb daca batista bebelusului e pentru anumite tipuri de aspiratoare. De ex. al meu e mai puternic, are 1800 de W, e bun? Sau trebuie putere mai mica, citisem undeva ca pana la 1500 e bun aspiratorul? Ca n-as vrea sa cumpar scula si dupa aia sa ma trezesc ca aspir si creierii copilului nu numai mucii...si inca ceva, pompita asta poate fi folosita si manual? Adica fara aspirator, sa tragi tu cu gura pe o parte? Parca da, dar nu sunt sigura.
nu stiu de ce, dar post-ul meu e descriptiv spre scarbos, sper sa nu va suparati 
diana_n spune:
Hilde nu te supara, eu de exemplu nici nu m-am gandit sa-ti raspund pentru ca nu stiu ce contin vaccinurile romanesti. Nu mai zic ca si eu sunt in ceata totala pentru ca Petrut a inceput o schema de vaccinare in Connecticut si la 6 luni ne-am mutat in New Jersey, alta schema de vaccinare... eu stau calma ca se descurca doctorii, ca doar e meseria lor.
Diana si Petrut (3 oct 2005)