Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 23
LunaNoua spune:
Asta e altul, nu stiu. Si Daria tot Bebelac bea, si ii merge bine cu el. Eu am incercat si Nan. Ii place si ala, dar mi s-a parut ca a cam umflat-o, caci atunci cand era pe Bebelac avea carnita indesata pe ea, muschi, iar pe Nan, mai pufoasa. Am trecut din nou la Bebelac ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
monica70 spune:
Eu am observat azi ca iar are cute de cute la fund si picioruse
Acolo s-o fi depus bebelactu' 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
silvi_2005 spune:
Acum mi-am terminat si eu treaba.
Anasol tin pumnii sa fie bine maine, nu-ti face griji pana nu vezi ce e.
Moni nici eu nu i-as da lapte de cine ce stie ce firma ca nu e la fel de bun ca astea conscrate.
monica70 spune:
Era sa uit,iar m-a intrebat pediatra daca n-am incercat sa ii dau lapte de vaca. Se pare ca e fan bovine 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
SILVI atunci oi trece pe MANDRAIA,JOIANA,FULGA,HOLSTEIN etc. ca laptele ala e consacrat in mod sigur.nu?
Ce mi-e o luna in plus sau in minus,nu? ![]()
MONI
de
monica70 spune:
Io o sa incep din noaptea de Revelion 
MONI
de
anasol spune:
fetele mersi de incurajari,io is slaba din firea asa,ma pierd repede,sigur ma apuca boceala prin spital ,asa am patit si cand i-am facut ecotransfrontanelara,nu am rezistat si am iesit bocind,tare proasta mai sunt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)