Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL tin pumnii,sper sa stea si sa iasa ok.Eu n-am mai ajuns cu Dia.
Scuze ca scriu telegrafic si nu va raspund la toate da' mai si lucrez.Si ma mai si doare capul acu'

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasol, iti tin pumnii !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi-dar io ii dau calciu natural sirop 10 zile in fiecare luna si vigantol 2 pic pe zi
vreau sa-i fac si analize dar acu nu pot ca ia antibiotice

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

dav de cand s-a nascut cateodata e vanat in jurul gurii,si de asta mi-a dat trimitere la cardio,e posibil sa fie si de la lipsa de calciu vanat stie careva,sper sa nu aiba suflu ca asta i-a scris pe trimitere cu semnul intrebarii
fetelor mor de frica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ana, capul sus! O sa fie bine. Mult SUCCES maine!
Razvan s-a nascut cu o vineteala in jurul guritei, de fapt perio-nazal (Irina stie bine povestea...) care se accentua la frig. Acum apare cand plange. Si a plans azi de-am crezut ca se sufoca!!! Nu mi-a spus nimeni ce a fost cu cianozarea. Da, uite ca am tema de gandit...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anasol, si mie mi s-a parut ca Daria e mai vanata cateodata, in prima saptamana de viata, si am intrebat dr de asta. A zis ca e posibil ca valvele inimii sa nu fie sudate bine, si sangele sa se amestece. El mi-a zis sa ii dau, daca imi amintesc bine Acid Folic si Fier... parca...sa nu fie de la o posibila anemie. Dar am facut analize si au iesit bine, si nu i-am mai dat nimic. Cianuoza(poti sa cauti pe net sa vezi despre ce e vb) aceea a disparut in vre-o 2 saptamani. Oricum, atunci dr mi-a zis ca valvele alea se inchid la 1 an 2 parca...si numai daca apare dupa aceasta perioada, sa imi fac probleme.
Las' ca e numai bine ca mergi la eco. Asa te linistesti si tu, si nu mai stai cu griji, ca o sa vezi ca nu are nimic

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana mersi.
Silvi Marco nu e mort dupa reclame, chiar nu-l atrage televizor, si merge toata ziua.
Moni am vazut filmuletele dar fara sonor, ca doarme piciul.Maine ma mai uit odata.
Anasol bafta maine la eco, sa fie bine si sa nu aiba nimic.
Marco e vanat doar cand plange, si asta numai cateodata cand plange dar nu se aude, nu respira. Nu stiu daca m-ai inteles.
Maraki asa e, medicii de aici te baga rapid in cezariana, nu te mai lasa sa te chinui atat.

Marco mi-a adormit la ora 22, incepe sa-si revina si el.
A fost nasul la noi, tocmai a vorbit cu Aurora, care nu putea vorbi de durere.bai ce disperat e, ca nu stie nimic.
A plecat la maternitate, Clau s-a dus cu el.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Astery, cianoza are legatura cu oxigenarea sangelui. Cand plange, nu mai respira bine, si de aceea apare. Eu am vazut mai multi copii care la plans prelungit se albastresc. Bine, banuiesc ca apare si din cauze patologice...dar la astea nu ma bag .

Deea

Mergi la inceput

Moni, pana la un an se da lapte gratuit, dar eu nu te-as sfatui sa folosesti Vitalactul (daca asta se da) Am luat si eu 2 luni Vitalact, cand inca se dadea la toata lumea, si am zis sa incerc sa ii mai dau si din ala. Mi s-a branzit in sticluta

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pe reteta scrie LACTOVIT.Asta cum e? Eu acum ii dau BEBELACT si vad ca il bea. daca n-o fi bun il fac branza sau cu gris.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput