Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Singurul motiv care ma impiedica sa incep de-acu cu laptele de vaca e ca o sa puna nu 600 g pe luna ci 1,200 kg pe luna si p-orma o bate Diana pe Emma la kg Si vreau s-o las pe Denisa sa mai respire anu' asta
da' dupa ce inchina Diana paharu cu laptic de Joiana in noaptea Revelion,atunci sa vedeti ce oi avea

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol stai linistita ca e ceva firesc sa fi asa, eu fac pe curajoasa dar bebe ma dezarmeaza, imediat ma picur cand ma gandesc ca pateste ceva...daca e bolnavior.aa sunt mamele, dar stai linistita ca va fi bine, daca era ceva grav descopereau pana acum.

Mergi la inceput

Moni daca bea lapte din comert sigur nu......

Mergi la inceput

Din piatza o sa iau de la o tanti bihoreanca,da' sa vedem cat o vor mai lasa cu Joiana in oras,chiar daca la periferie. Ca primarul e pus pe evacuat vaci acu

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

E bine daca a de unde sa iei, eu nu stiu pe nimeni si sa iau asa aiurea mi-e frica

Mergi la inceput

Fetelor va las ca merg si eu la nani ca ma doare spatele. pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu zic sa mergi tot pe Bebelact. aici asta se da gratuit.
Pe lapte normal cica se trece dupa 1 an. am incercat sa-i dau lui Marco Mili sa bea si nu i-a placut. Nu stiu cand si cum facem trecerea.
Dr. mi-a zis ca laptele normal numai ingrasa, dar ca vitaminele le ia din formula.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noapte buna,pupicei la mamici si bebeloi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Noapte buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noapte buna.
acum ne punem si noi in pat. Clau a venit acasa si mi-a zis ca nasul a intrat sa o vada si a venit tare speriat. Cica nu a mai vazut-o in viata lui suferind asa. avea dureri si convulsii, tremura de durere.
Nu stim cat are dilatatie, ca nu l-a anuntat dupa ultimul control. Cert e ca va face peridurala, dar sa vina momnetul.

Acum imi dau seama de norocoasa am fost, ca nu am trecut prin asa ceva.
Moni ne putem lua de mana.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput