Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

V.Erica, vai ce ma bucur ca v-ati hotarat sa-l tineti. N-o sa va para rau! Eu ii tin pe amandoi in aceeasi colivie dar am o colivie foarte mare in care au loc fara probleme cu tot cu o groaza de betze, jucarii, oglinzi, adapatorul de apa si doua adapatoare mari pentru hrana. Vara le bag si piscinuta speciala si tot ramane destul loc sa zboare. Ca sa vezi ce este te uiti la cioc: baietii au ciocul (partea superioara unde sunt narile) de o culoare de la violet pana la albastru (in functie de varsta), iar fetele de obicei au ciocul de la roz pana la bej (la fel, in functie de varsta) si tot fetele au cate un cerc fin si alb in jurul narilor. Sfatul meu este sa-i dai apa plata fiindca apa de la chiuveta este mult prea plina de mizerii pentru organismul lor micut si firav, si pe langa mancare si jucarele ia-i un os de sepie (il prefera pe cel cu aroma de vanilie decat cel simplu sau cel cu ciocolata) ca sa isi poata intari ciocul.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Otilia, ti-am vazut minunile din poze. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele! Sebastian seamana cu tati si Sofia cu mami, asa-i? Si ce fericire se citea in ochii tai la spital! Am vazut ca-i dai lapte cu bibe, nu-i dai si de la san? Sanatate la intreaga familie! Cate kg ai luat la a doua sarcina?
Amaya, multumesc pt info, vom merge si la noi la Cora sa vedem patutul. Zici ca numai la mag. din Pantelimon aduce?
Kita, merci, nu stiam de Badiu. E bun ca medic? Felicitari pt achizitie. Cat a fost 1 mp?
Patricia, nu stiu sa-ti spun cand mai mergem la teatru, pt ca o sa fim plecati in week-end. Depinde si ce spectacole sunt, caci as vrea sa mergem la povestile pe care le mai stie Matei. A iesit bun mustul?

Despre noi: mai nou, am inceput sa numaram singurei: unu, doua... pitici. :) Dimineata l-am auzit zicand legat unu, doua, trei.
Apropo de bobo, l-am certat pe socru-meu de curand pt ca de fiecare data cand se ducea Matei in vizita la ei (stam usa-n usa) ii dadea pe ascuns ciocolata! E atat de incapatanat omu asta ceva de groaza. Acum cateva zile ne zapacise Matei cu urlete si "buni-bobonete" pana am descoperit motivul! Asa ca am luat masuri si sper sa o lase mai moale puiul cu cerintele astea. I-am zis bonei sa-i dea fructe sau gem cand mai cere dulciuri....

Erica, asa cum ii explicam si Clarei/Otiliei de fapt, cand ne dai linkul albumului nu trebuie sa fii logata pe yahoo. Mai exact, in link trebuie sa apara si ID-ul tau de yahoo. Eu mi-am dat seama de greseala ta si am corectat, obtinand deci un link valid. Ai reusit sa descoperi a cui e papagalul? Cred ca proprietarul ii simte lipsa, mai ales ca isi educase pasarea sa vorbeasca... Daca nu dai de el, atunci ar fi frumos sa-l pastrezi. Banuiesc ca Eric si Ruxi ar fi happy sa-l aiba drept companie in casa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, din cate am aflat nu il livreaza nici la Cora Pantelimon, cica nu e cerere . Mie mi l-au trimis de la fabrica cu factura pe pers. fizica odata cu livrarea lor de alte ob. de mobilier pt. Cora. Chiar acum se intalneste sotul meu cu soferul camionului ca sa o ia. O sa-i fac mai multe poze diseara cand ajunge cu ea acasa. Ea poate fi comandata prin Buburuza (dureaza cam o sapt. pana ajunge la tine) sau direct de la fabrica si in functie de cum reusesti sa te intelegi cu ei o trimit cum mi-au trimis-o mie sau prin curier (al carui cost insa il suporti tot tu, in jur de 20 ron).

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, ma crezi ca nici nu l-am gustat? sper sa mai fie inca must si sa imi aduca si mie mama maine.
Noi l-am cules simbata trecuta, dar de zdrobit a venit altcineva duminica+luni, si fiind vremea asta asa urita mama nu a venit deloc sa imi aduca si nici noi nu am mers la tzara.
Nu te-am uitat, sa stii, de obicei mama pune sticle imediat la frigider si nu fermenteaza

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Kita, doctorita mi-a recomnadat sa-i dau o doza pe sapt toata iarna, dar eu intentionez sa-i dau 6 doze si sa mai fac pauza, si sa-i mai dau inca 6.

La noi nici vorba sa renuntam la pamparsi. Diminesata face la olita, si in timpul zile daca o pune cineva, dar nu cere singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia si Amaya, un pupic pt fiecare din voi:

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana,
de ieri tot spun tuturor vecinilor despre papagal si nu stie nimeni nimic. Pana acum l-am tinut in baie, dar deja a facut mizerie mare si va trebui sa-i iau o colivie si ce-i mai trebuie. Asa ca-l adopt dar sunt sigura ca, daca vine proprietarul imi va fi mila si-l voi inapoia.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, ai fost tare cu bobonetele!

Kita, noi am gasit in Frumusani un teren cu 10 euro mp, inca nu e zona construita.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Liviana cu Badiu am nascut eu si am fost multumita de el, asa ca au mai nascut trei prietene de ale mele cu el, ultima a nascut in august anul asta (insa ea a fost necajita ca pana nu a venit el nimeni nu s-a bagat sa ii faca anestezia desi oa avea in buzunar si pana a ajuns el de acasa a zis ca nu mai e timp de epidurala si a nascut natural); e un dr. foarte aglomerat si ultima mea prietena gravida care este in 18 saptamani imi zicea ca timp de o luna nu a reusit sa isi faca programare la el caci a fost plecat la o conferinta;
Bubu, Liviana terenul am reusit sa il luam cu 30 euro mp (dar a fost cu cantec), am zis ca este la capatul sectorului 5, intr-o laterala, si mai aproape de capatul sos. Bucuresti Magurele;
Am zis ca a fost cu cantec pt. ca anuntul a aparut miercuri si vineri in ziar, sambata am fost sa vedem niste terenuri, inclusiv pe asta si ne-a dat o schita cu parcelele libere (erau vandute numai 6 din 32), iar joi dupa amiaza cand l-am sunat ca sa ii spunem care parcela sa o rezerve ne-a zis ca il vinde cu 35 mp; m-am cam luat de el si ne-a zis ca daca nu are solicitare la parcela pana luni (cand aveam noi banii primiti de la banca)ne lasa la 30, desi nu crede......samd, si i-am zis ca eu ma duc la banca si ca nu ma joc cu creditele luate si ne-a programat la notariat (ales de el);
Iar luni cand am ajuns la notar, mai avea inca 4 persoane la care vanduse (si unul care luase al saselea lot din sirul de 8 a zis ca era multumit ca a gasit teren la banii astia, adica 40 euro/mp); Bineinteles ca dupa ce am dat banii, proprietarul a tinut sa-i spuna lui Gabi ca "ne-a dat terenul cu cat ne-a zis la inceput pt. ca "i-a placut cum a vorbit doamna", si ca stiu sa ma impun"; De fapt individul este un membru (PD sau PSD) care trebuie sa cam scape de terenuri, caci zicea ca mai are unele pe la "padurea Raioasa" pe numele sotiei sau soacrei ca eram asa de aeriana caci el vorbea si mie imi venea sa lesin...de emotie si bucurie ca am salvat niste euro..
Oana daca aveti deja 2 masini, sau o sa aveti posibilitatea ca pe langa banii pentru casa sa mai cumparati inca o masina merita sa luati terenul; Sau daca nu se incepe constructia imediat puteti sa considerati ca o investitie, cumparand teren mai mult, si apoi vindeti o parte din el, cu banii luati incepeti constructia noii case;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Am reusit si eu sa intru pe forum.
In primul rand sa le traiasca puiutii mamicilor care au nascut de curand, sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa.
Eu sunt super aglomerata, sunt in perioada de examene, merg si la job, imi caut si un alt job ptr ca actualul imi "expira" la sfarsitul anului. Sunt tot timpul pe drumuri, am tot mai putin timp ptr Cristi si ne simtim lipsa unul altuia cumplit.

Cristi este ok, un pic mucios, ptr ca nu ne-au dat caldura la calorifere si nu incalzesc decat o camera cu caloriferul electric. Spune multe, multe cuvinte, dar nu le leaga deloc in propozitii.
Olita ne este straina, probabil ca si din cauza comoditatii mele...
De mancat mananca doar cand are dumnealui chef, cand nu, strange mancarea la falca si e in stare sa o tina acolo ore intrgi, pana cand exasperata i-o scot cu forta. Nu ma plang, nu este un copil slab, are cam 13 kg si 86-87 cm. Are si el momente cand se crizeaza, dar, ma fac ca ma supar pe el si repede ii trece, ne pupam si gata.
Sper sa reusesc sa scriu mai des sau macar sa va citesc mai des ca sa nu mai am de recuperat capitole

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput