Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara mamici.

Am fost ocupata zilele astea dar si deprimata,veche mea problema cadastrul,pana la urma tot cu primul cadastrist mor de gat,ca nu se poate altfel.Ma rog,i-am dat din nou actele,ba l-am si platit juma din comisionul de 6 mil,nu mai zic nici car doar doar s-o rezolva.Din pacate nu am promisiuni ca se rezolva prea repede,in orice caz nu mai devreme de 3 sapt.Se poate prea bine sa dureze si 2-3 luni.Deci ma apuca disperara,ma lasa nervii,m-a luat deprimarea,scarba si nu am chef de nimeni si de nimic.Azi am facut contractul final pt apartamentul meu,deci macar a scapat de o belea,mai am magazinul,care asta e muuult prea mare si ma stoarce de vlaga.Intre timp nu mai am rabdare pt nimeni si nimic,nu mai pot sa-l ascult pe tata nici 5 minute,de Natalia ce sa mai zic ca nu mai pot iesi nici la plimbare cu ea si nici sa ma joc sau sa-i dau de mancare.Ma ajuta mama(saraca de ea) si cu Natalia.Natalia care e din ce in ce mai obraznica,deja sare la bataie la mine(nu mai zic ce ciupituri imi trage si ma zgaraie de mor),i-a tras si ceva palme lui varu-su de 4 ani(si el dadea in retragere in fatza piticaniei de fii-mea),azi de draci ca nu o iau cu mine a aruncat cu adidasii(dadashi in limba ei)in mine,daca nu ii dau ce vrea tipa si plange,daca o cert la fel are niste lacrimi de crocodil si se duce la mamaia una-doua sa ma parasca...sunt multe de spus despre Natalia,care nici la telefon nu ma lasa sa vorbesc ca vrea sa vb cu varu-su si e in stare sa planga si jumatate de ora pana cedez si il sun...zice intr-una bebe,beeebe,aesh(Rares).Ce mai,ma speculeaza,ma vinde si drept consolare ma pupa.Nu mai accepta mancare de la nimeni,ea trebuie sa manance singura,ea trebuie sa bea singura,ea il hraneste si pe tata,ea ii da apa tatei,ea il sterge la gura,la nas,ea ii da medicametele(mememente),ea ii da telecomanda(manda),ea ii trage scaunul sa-si puna mana pe el,cand suna la interfon terapeutul,Domnul Iulian(dadaian in limba Nataliei) ea sare din pat(ca vine cam dupa ce doarme ea),il asteapta la usa,apoi il ia de mana si il duce la tata,ii trage si scaunul sa se aseze pe el si apoi se pun amandoi pe masat la tata.Am facut si eu vreo 3 sedinte de masaj pana acum,dar numai masaj nu a fost ala,m-a ciupit Natalia de spate,m-a tras de par si clame,plangea ca nu-mi vedea fatza,apoi ma cauta de tzatze(a invatat-o mama unde sunt) in fatza omului de nu stiam unde sa ma ascund de rusine.Alaltaieri si-a varsat un biberon intreg de apa in cap de arata ca o gaina plouata,spre amuzamentul lui var-su care o ciufulea in cap pe masura ce parul se uda mai mult.Noi eram toti in bucatarie si copiii la tata in dormitor care si el se amuza pe cinste.Casa e plina de abtibilduri,oglinda,masa,scaune,haine,sosete,perne.

Eu mi-am pierdut apetitul intre timp,nu as mai manca nimic si daca mananc ma taie o greatza...cioco nu refuz,chiar acum devorez una cu menta.

Clara felicitari pt micutza si sper sa uiti cat mai repede prin ce ai trecut.Groaznic sa suferi in halul ala din incompetenta unor cadre medicale.

Oana nu stiu de ce ai primit avertisment dar nu inteleg de ce si pleci de pe forum.Si eu ca si Ana-Maria,il folosesc in scop de informare si suport,ba mai recunosc ca ma mai si amuz uneori,mai ales la subiectele de la femina intim si zona zoster.Sper sa revii la sentimente mai putin radicale,ca nu are rost sa pui asa un suflet...suntem aici sa ne sustinem,sa invatam una de la alta si de ce nu sa ne amuzam.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, vezi ca s-a deschis un nou capitol. Poate ar merita sa copiezi mesajul acesta si acolo .

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput