Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 31
Clara03 spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sava_otilia/album?.dir=51b4re2
Cred ca m-am prins. Urmeaza si Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sava_otilia/album?.dir=a230re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sava_otilia/album?.dir=70e4re2
kita spune:
Daniela am citit ca in iarna asta mergi pe tratamentul cu oscilo; mie dr. de familie al copilului mi-a zis sa ii dau 6 saptamani cate o doza pe saptamana; Tu cum procedezi? pe toata durata iernii (inclusiv februarie?)ii dai un oscilo saptamanal?
Amaya cu faza cu urcatul copilului pe masa de infasat am patit-o si eu; noi avem patul lui (din material textil gen tarc)in continuarea canapelei si am lasat din greseala masa de infasat (care este mobila si nu se leaga de pat)peste patut; Andrei se urca pe canapea, isi punea niste perne mari pe canapea, se urca pe masa de infasat si de acolo se arunca din pozitia de pe burta in patut (am vazut asta ca mi-a aratat ce a descoperit sa faca)
Si de atunci cam tot visez la ziua in care sotul meu o sa monteze macar o camera in dormitorul lui si o sa ii vad pe calculator traznaile pe care le face in camera lui; Caci "copchilu" a luat si prostul obicei de a-mi inchide usa in nas la "camera lui", iar sotu imi zice ca "trebuie sa ma invat cu asa ceva"
TIGABITA felicitari; sa te bucuri de minunea mica dar si de "bradutul Andrei"; foarte frumos nume ati ales la printesa;
CLARA sa va bucurati de copii; pe nasa mea o cheama Sofia Luminita si daca aveam fata se numea Sofia; SI sa stii ca ai curaj nu gluma; in primul rand ca ai facut fata mizeriilor din spital si ca nu ai dat in nenorocirea aia de depresie si in al doilea rand ca ai sa te descurci singura fara pic de ajutor, caci imi amintesc de cineva care in loc sa te ajute iti facea zile fripte, si de care sper sa fie ultima data cand iti amintim
Mai dar aveti drepatate ca mamicile de "primii" baieti au acum fete; Aoleu sa se potriveasca si la noi, cele care vrem la anul o bebelusha...
Sirimie gata am rezolvat cu terenul, nu e unde am vrut dar de asta am avut bani; cand am vazut la sfarsitul lui august terenul era frumos pe acolo, dar duminica trecuta cand am mai fost sa vedem ce mai e nu mi-a placut absolut deloc; Este departe........ in camp (dar se vede casa poporului totusi :) la 700m de strada asfaltata la capatul sos Bucuresti Magurele la granita sectorului 5; Se poate intra cu masina pana la lot caci este pus pietris ca sa se delimiteze loturile;
Planurile de urbanism zic ca acolo or sa se faca un cartier de case (cam 100)desi eu nu am vazut decat parcelate 32 de loturi, cate 8 pe un sir, si langa o sa fie un complex ANL; Gurile rele zic ca in primavara se apuca lumea de construit dar eu sa fiu sincera as trage de timp.....ca e sacul gol ;))
Liviana daca tot ai gratuit la CMU de ce nu incerci la Dr. BAdiu? te duci acum la cine ai programare (caci e urgenta ;) si apoi iti faci programare si la el (caci doua pareri, si gratis nu strica, nu? desi iti rapeste din timp)
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
kris spune:
Am revenit!
Fetelor nu mai am timp, sau nu stiu sa mi-l organizez programul bine!
Felicitri vorbaretilor! Noi ne bucuram de cantecele toata ziua, pe limba ei.
Bianca mananca f bine, dar si lichide bea pe masura, in jur de 2 l pe zi. O dr. mi-a spus ca acest lucru este o particularitate a ei. S-a intaltat si am luat si noi in greutate! E din ce in ce mai frumoasa, pricepe tot ce ii spunem si executa cam tot ce-i cerem. E foarte atenta la tot ce i spunem, povestim, explicam. Foloseste da si nu cum trebuie si unde trebuie.
Bubu, si noi avem cam aceeasi problema cu "bobo" , ii dau jeleuri mixte, rahat..Nu e zi in care sa nu ne ceara. E atat de haioasa: mami, bobo, una- in cazul in care ii spun ca nu mai avem...daca sunt bine dispusa" " imi cere " mami, bobo, doua.
De cele mai multe ori ii explic ca trebuie sa manance si tataie, mamaie, tati..si cateii lui Goga, un vecin amarat..si ma mai lasa sa respir ,cateva ore.. Dr mi-a spus ca nu e rau sa-i mai dau bomboane, dar intotdeauna sa fie dupa mese si nu intre.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Kris, eu am reusit sa-l pacalesc pe Vlad, mai cere el bobo, dar n-a mai vazut de o saptamana si ceva. La nenea la magazin nu s mai intrat, de cand cu frigul tine usa inchisa si eu ii spun ca nenea doarme si sa plecam mai repede. Cand ajung acasa ii arat vreo jucarie si uita.
Si Vlad cere mereu "doua" orice ar fi: sticsuri, masline...orice tine el in mana, dar sa fie doua. Mai zice: "Mami, pufu, cana", adica sa-i pun in cana niste pufuleti. E un dulce, cu toate ca iar a devenit obraznic si face crize de isterie cand nu-i convine lui ceva.
Bia face la olita nu? Mai aveti pampers ziua?
Chiar, este cineva care nu mai foloseste ziua pampers?
Amaya, ce bine ca se joaca singurel in camera. Vlad mai mult de 5-10 min nu sta singur, vine si ma trage de mana sa ma duc sa stau cu el sau daca am eu treaba vine si sta prin picioarele mele.
Kita, cu cat ati luat mp? Si unde exact este terenul? Pana la sf. anului poate reusim si noi sa luam unul sau doua terenuri, sa vedem, ca trebuie sa facem un credit...
Clara, am vazut-o pe piticuta, e frumusica foc, sa va traiasca! Ce scumpi sunt amandoi cum dorm in carucioare! Sebi seamana cu taticul lui, mai ales la ochi! Sunteti o familie f. frumoasa!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu, da facem la olitza de la 10 luni, in primul rand kk, dar inca nu am scapat de pampers...ziua...sunt zile si zile..
Poze noi cu noi: nu de alta dar poate ne-ati uitat!, ![]()
http://new.photos.yahoo.com/cristina.iordache_1976/album/576460762327433528#page1

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Amaya spune:
Bubu, ai sa vezi ca incet-incet se dezvata de bobo, daca nu-i mai dai. Andrei facuse o obsesie cu biscuitii. Manca intruna iar daca nu-i dadeam era scandal mare. Dar am reusit sa-l dezobisnuiesc dandu-i sferturi de mar. Insa acum cere mere, multe, si ii mai plac tare mult niste biscuiti de ovaz cu fructe, care sunt tari, si unul il tine preocupat destul de mult (macar ambele sunt sanatoase
). Ca sa nu mai spun ca deschide frigiderul, ia cutia de lapte si apoi ibricul si vine la mine si-mi zice "mama, apa" (a renuntat la "apte" si acum zice apa si la lapte).
Cu jucatul in camera are si el zile si zile. Sunt zile cand nu intra acolo decat sa faca nani si zile cand sta acolo cu orele de mi se face mie dor de el insa daca ma duc imi impinge usa in nas.
Kita, se pare ca Andreii astia ai nostri sunt tare independenti. Asa or fi varsatorii si asta ne asteapta mult timp de acum incolo!?!
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Clara, am vazut si eu pozele. sinteti o amilie foarte frumoasa!
Kita, felicitari pentru teren.
ce mai faci, cind mai iesi la plimbare?? am fost si eu aseara pe la 7, dar nu prea mai era nimeni
; ai cumparat ceva de la outletu' ala?? sint si pentru adulti?
Kris, si eu stau tare prost cu timpul, mai ales acasa.
Bravo pentru Bia.
Ce ma amuza ghicitorile astea, dar majoritatea sint greu de ghicit.
Va dau si eu ultima prospatura de ieri: a gagu (gagu a se citi cu 'a" de la maracine)![]()
Liviana, cind mai mergeti la teatru?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Vad ca la ghicitoarea mea nu a raspuns nimeni...mai astept!
Vlad le da apa sa bea la jucariile de plus
si le uda, apoi vine la mine si zice "udu", adica sunt ude. Daca din greseala intra in mine cu masina, de ex. zice "ponton", adica pardon
! Si daca eu am treaba la bucatarie baga capul pe usa si zice "bunooo", adica buna!
Cu toate astea imi ies din fire cam des pt. ca e si obraznic, azi i-am dat una la fund si am inceput sa plang de nervi, sa ma stapanesc, si a venit dupa mine sa ne tinem in brate...cum sa ma fiu suparata pe el?? trebuie sa ma calmez ca iar o iau razna cu tipatul...adevarul e ca de doua saptamani sotul lucreaza pana la 1 noaptea, dimineata doarme pana la 10, apoi pleaca, iar eu am ramas cu toate pe cap si e cam "gheu" 
Amaya, pai e bine ca sta si se joaca acolo macar din cand in cand.
Kris, felicitari pt. Bia, oricum ea de mult facea la olita, am crezut ca ati scapat de pampers.
Patricia, nu stiu raspunsul la ghicitoare, mi-am stors creierii dar nu-mi vine nimic...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Salutare,
Liviana, ce i-ai facut, mama, link-ului ala de la tine se vede si la mine -nema? Lumineaza si o nepriceputa ca mine!
Amaya, am hotarat sa-l pastram, ne-a fermecat pe toti. Azi merg sa-i iau colivie si ce-i mai trebuie. Tu tii doi intr-o colivie, ca am inteles ca n-ar prea "avea loc"... Cum aflu de-i baiet sau fetitza?
Clara, sunteti o familie frumoasa.
Bubu, se vede ca citesc intr-o viteza!!! Voi in ce zona/e cautati teren?
Crinuta, Psihologie. Sunt fixata de mult pe fac. asta, dar cand am terminat eu liceul nu exista.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)