Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 30
crinuta spune:
Amaya, inca nu iti merge yahoo-ul?
Lavinia, ce faci?
Magga, ce mai zici?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Amaya, inca nu iti merge yahoo-ul?
Lavinia, ce faci?
Magga, ce mai zici?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Pfaaa...vorbeste Vlad de ma doare capul! Imi arata prin casa haine, jucarii si imi spune care ale cui sunt: dutzu, mami sau tati. Ma trage de mana sa ma duc cu el, sa culce jucariile, sa le dea sa bea apa. Am taiat un ananas sa papam si de atunci imi zice: nanasu, nanasu! Am facut clatite si imi cere titita, a halit deja 3 pana acum! Imi cere sa-i pun "tipa, tipa" melodia cu "puisorul cafeniu" de pe "Cutiuta muzicala 2".
Inca o ghicitoare: maco
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
Clara, cu ce user name te conectezi la yahoo? Iti spun eu adresa daca imi spui numele cu care faci login.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Bravo lui ca vorbeste mult. Ar trebui sa te bucuri..
pupici
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, pe Vlad l-au invatat bunicii cuvantul cand am fost noi plecati, cand il dezbrac se trage de ea si zice "putzi". Pai ma bucur, dar ma doare si capul!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
Ha-ha ha ce m-ati facut sa rad.......
Pai normal ca vin din Italia cu chef de pizza; ca la ei pizza contine un strat subtire de ketchap sau sos de rosii si este pus intre blat si ingrediente, pe cand eu m-am invatat sa mai adaug un sos mai picant si la sfarsit;Sotul meu a zis ca nu mai mananca pizza un an intreg ca s-a saturat dar cand am facut in casa o tava intreaga a mancat vreo trei felii, si a zis ca tot mai buna e cum o facem noi;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Amaya spune:
In sfarsit am reusit sa recuperez si eu ce ati scris...
Erica, multumesc pentru urarile de bafta. Sincer, nu ma astept sa-mi fie greu fiindca imi place sa invat lucruri noi si mai ales in timpul si ritmul meu. La Spiru fac. tine doar 3 ani asa ca nu-mi fac mari probleme ca nu voi reusi sa o termin.
E atat de dulce papagalul! O frumusete! Da-i un pupic pe cioc de la mine.
Liviana, canapeaua este in principal din spuma poliuretanica, nu stiu daca are ceva lemn insa maine iti spun sigur fiindca pana la urma li s-a facut mila celor de la fabrica din Sibiu (unei doamne extrem de dragute) de mine, dupa N telefoane, si mi-o trimit cu o masina care aduce marfa la Cora Pantelimon. Abia astept. Nici macar nu stiu pe ce culoare mi-o trimite, am inteles ca o au pe galben si albastru si am rugat-o pe doamna draguta sa aleaga ea care i se pare mai frumoasa. Aaaa, stransa are dimensiunile 90x60x55, si intinsa are 1,30 m, nu e mare deloc insa de ajuns pentru pitic.
Oana, imi pare rau ca nu vei mai scrie insa sper ca vei reconsidera aceasta decizie. Stiu ca si nefiind membru poti citi asa ca sper ca macar ne vei mai citi din cand in cand.
Clara, felicitari din suflet pentru fetita. Imi pare rau ca ti-a fost atat de greu insa incearca sa depasesti aceasta experienta urata si concentreaza-te pe cele doua minuni.
Bubu, iti ramasesem datoare cu raspunsul la o intrebare de care am uitat complet, cea referitoare la camera web. Da, inca avem camera web la Andrei in camera (si Crinuta l-a vazut jucandu-se live si apoi adormind pe jos
) si are multe momente cand se duce la jucariile lui, inchide usa (de fapt o tranteste) si se joaca singurel sau se culca. Cand vrea sa iasa deschide usa (acum ajunge la clanta), iese si vine la noi sau se duce si isi ia cana cu apa sau ceva de ciugulit si se intoarce in camera. Cand este in camera il vedem in permanenta pe camera insa sunt anumite mici zone pe care camera nu le poate cuprinde (cum era masa de infasat, fir-ar ea sa fie de masa).
Crinuta, nici azi nu mi-a mers yahoo-ul insa am promisiuni ca se rezolva pana maine. Deci, astept.
Lavinia, pe unde te ascunzi? Nu mai spui nimic?
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele