Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 27
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, eu una nu am auzit. dar de ce vrei neaparat la ea?ti-a recomandat-o cineva?Pe forum nu ai gasit nimic?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Patricia, nu vreau eu neaparat la ea, dar acolo mi s-a facut cea mai rapida programare la CMU (adica pe 2 noiembrie).
Din cate am inteles profeseaza si la sp Bucur, dar mai mult de atat nu stiu. Pe forum mi-e greu sa caut caci rezultatul e prea grosier (multe capitole si n-am chef sa iau pagina cu pagina sa vad unde apare numele ei). In fine, vad eu, daca nu-mi place, a doua oara nu mai merg la ea. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Clara03 spune:
Fetelor,
Multumesc pentru caldura cu care m-ati reprimit la cuib. Am nascut la Cantacuzino cu Ruxandra Dumitrescu. Prezentatia a fost pelviana si pentru ca fetita locuia destul de jos iar colul era deschis de la 32 de sapt., dr a hotarat sa incercam o nastere naturala cu epidurala, fiind convinsa ca voi naste in 2 ore. Am muscat, desi la prima nastere am zis ca mor - fara anestezie, naturala, 12 ore travaliu, iar dupa am mai facut si o reactie la firul de catgut care m-a facut praf o luna in capat. Asa ca pe 25 sep. la 9 eram cu traista in bat la spital sa.mi induca nasterea. Pe la 12 ma gandeam ca sunt deja mamica dar stiti voi treaba cu socoteala de-acasa... Pana mi-au facut epidurala la 11 am prins un val de contractii care m-au facut sa regret amarnic hotararea de a nu face cezariana din prima. Can mi-au facut anestezia deja eram cu nervii la pamant si plangeam din orice. Poate ca ma presimtit ce avea sa urmeze. Ideea este ca vaca de anestezista mi-a montat cateterul invers in colana, astfel ca de la brau in sus eram amortita iar de la brau in jos simteam orice durere. Dupa ce mi-au bagat primele doze de anestezic am facut o cadere de tensiune la opt si am simtit ca alunec incet. incet in intuneric. M-au dus la reanimare, oxigen perfuzii si iata-ma din nou numai buna pentru urmatoarele doze de epidurala. Ideea este ca pana la 10 seara am plans de durere si deznadejde. NU m-am dilatat decat 3 cm pt ca fetita era cu funduletul pe planseu si nu putea impinge, asa ca madam Dumitrescu a hotarat sa-mi faca o injectie pentru a opri contractiile si pt a ma putea odihni toata noaptea. Si m-am odihnit dde m-am rupt, pt ca m-au lasat cu cateterul in coloana si n-am putut deloc sa stau pe spate, asa ca a doua zi aveam o febra la toate coastele de zici ca am invartit la cazanul cu smoala. A doua zi trebuia sa-l conving pe PROFESORUL de la spital ca vreau cezariana - un fel de moft la Cantacuzino. Si l-am convins urland la el de disperare cand, dupa ce m-a consultat a fost fericit sa constate ca am colul deja deschis si ca in curand o sa intru in travaliu. I-am spus ca am colul deschis deja de 2 luni si ca masa o sa intre in travaliu, ca eu una imi iau traista si ma duc la alt spital unde ti se face cezariana din oficiu daca ai prezentatie pelviana. Iar dr. mea statea ca sf. PAraschiva fara sa spuna ceva in fata marii eminente cenusii a mainii mele. M-a intrebat babaciunea de profesor de pe ce planeta vin, si-a facut o cruce si mi-a dat vira de pe masa. Ideea este ca am primit cadou o cezariana pe care sotul meu a filmat-o ca un erou. Recuperarea a fost ca dracu, pentru ca desi le-am spus ca fac reactie la firul de calgut, tot eu am auzit iar ei si-au vazut de treaba. Asa ca am avut parte de cele mai de rahat dureri din viata mea, de o operatie din care curgea un puroi - dar aseptic, asa ca nu trebuia sa-mi fac griji si de un fir revolutionar pe care si acum il simt sub piele. Una peste alta, puiuta mea este minunata si cred ca o iubesc ca o disperata si din cauza durerilor care ne-au tinut atat de amestecate una cu cealalta. Invatati-ma cum sa pun albumul aici. Am cateva facute pe yahoo.
PatriciaArdeleanu spune:
Clara,deschide pagina de la yahoo, si ia adresa cu copy si paste si adaug=o la mesajul tau.
Of, prin ce ai trecut!! bine ca s-a terminat cu bine!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Clara03 spune:
Patricia, nu-mi vine sa cred ca n-ai uitat-o pe soacra-mea... Pe asta si moartea a uitat-o...Nu vorbim de un an si e asa de bine fara mizeriile ei ca mi-e si frica sa nu deranjez echilibrul lumii cu vorbele mele...
crinuta spune:
Clara, felicitari!
Groaznic prin ce ai trecut. Mai rar asa ceva.., serios.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca Oana nu mai scrie…
Ubi, si voi sunteti cu italiana ? Bravo ! Sa scoti mucisorii cu pompa si pune-i Karvol pe pernuta cand doarme.
V.Erica, primul zic si eu tot peste, la al doilea rosie ??
Liviana, si Vlad scoate cartile din biblioteca, dar el le pune una peste alta si se mira « mamaaaa » ! Degetelul lui Vladut e bine, nu se vede nimic, eu cred ca a apucat doar putin sa-l intepe, altfel cred ca se umfla mai mult.
Nici eu nu am auzit de dr. Constantin. De ce nu te duci tu la Tutunaru ? Il suni si te programezi la clinica.
Clara03, felicitari pt. fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa ! Mai, dar vad ca numai fetite s-au nascut si toate au deja un fratior ! E super ! Acomodare rapida la gradi pt. Sebi !
Am si eu o ghicitoare:
bacane
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Clara, asa ceva nu se uita ![]()
nu vreau sa stric echilibrul format
, asa ca las-o uitarii.
Bubu, borcane??
Si Rebecca are inclinatii italiana, ma striga mia mama.
Fetele care peste zi sint la servici, cum se comporta copiii cind va intoarceti acasa? Rebecca e disperata, nu ma lasa nici o secunda din raza ei vizuala, ma striga "mamaaaa" cu disperare daca nu ma vede o clipa, nu pot sa fac absolut nimic, vrea sa stau numai si numai cu ea, sa ma joc, ne giugiulim,etc. cu taica'su nu face asa, se joaca singura foarte bine.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Raspuns: tobogane!![]()
Patricia, daca plecam undeva fara sa ne vada Vlad, cand ne intoarcem, la fel vine numai dupa noi, ne striga, sa nu mai plecam cumva fara el!
Crinuta...nu stiu raspunsul!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz