Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Oana, sunt curioasa. Pe ce subiect ai scris si ai primit avertisment?

Oricum, nu trebuie s-o iei personal. In fond, lucruri din astea rele sau nedrepte se intampla tot timpul in viata, trebuie sa inveti sa le ignori.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana chiar imi pare rau!! Nu te mai gandesti? Si eu sunt de parere ca forumul s-a denaturat mult dar eu incerc sa-l folosesc doar in scopul in care l-am folosit intotdeauna: informare si suport. Nici eunu intru prea des, dar cred ca nici sa inchizi portile nu e bine. oricum notez adresa ta.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, OanaCretu are deja contul inchis si nu va poate raspunde. O puteti contacta insa pe adresa de email.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Dar si-a inchis singura contul? sau cum?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, vorbiti cu Oana pe yahoo, e online.

Liviana, pai daca toata ziua sunt acasa normal ca imi permit sa ma uit la tv.

Erica, de ce stiam eu ca tu ai urmat AS-ul? Nu mai inteleg nimic.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele mamici,

N-am mai scris de-o vesnicie, insa nici conjunctura nu mi-a fost favorabila. Am nascut in 26 septembrie prin cezariana o fetita, Sofia, de 3.250 kg. A fost o sarcina teribil de dificila - ultimele 2 luni am stat la pat, o nastere traumatizanta si o recuperare greoaie si dureroasa. Despre noi: Sebastian merge de luni la gradinita Ioana din Cotroceni, are un an si 8 luni pe 20, 13
Kg si 88-89 cm. Incerc sa recuperez randurile voastre sa vad ce-ati mai facut si ce evolutie au puiutii de la noi din lot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Clara felicitari pentru Sofia! Sa fie sanatoasa si mincacioasa si sa iti aduca multe multe bucurii!

Eu multumesc tuturor pentru raspuns la intrebarea despre antibiotic si despre urari! Eu ma simt mai bine si Vladut pare vindecat. A racit si tati.. Dar ce frig s-a facut dintr-o data, mai ales noaptea, oare e cazul sa bag florile de pe balcon in casa? Asa repede?

Eu am trimis un PM oanei cretu si aparent l-a trimis, cred ca nu are contul inchis. Cred ca nu i se inchide contul daca a primit avertisment decit daca mai face ceva rau.

kita v-ati luat teren?

Am o intrebare despre uleiul de peste: din link-ul de la Magga (sper ca nu incurc borcanele) scrie ca are Vitamina D. Eu ii dau si acum Vigantol lui Vladut, cu Vitamina D, si am citit ca daca e in exces Vitamina D provoaca inapetenta (scade pofta de mincare). Si despre catina, eu am citit azi ca e antidiuretic, asta inseamna ca poate sa constipe?

Eu anul trecut i-am dat oscilococcinum lui Vladut pentru imunizare, o data pe saptamina. Dar am citit aici pe forum ca medicamentele homeopatice de fapt nu au nici un efect, si nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Vladut a racit si iarna trecuta o data, chiar daca i-am dat oscollo preventiv.. Caut link-ul la acel post care m-a bagat pe mine in ceata si il pun aici.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Clara - felicitari pentru Sofia!

Mai...dar v-ati pus pe bb2 serios. Bravo voua dragi mamici si sa va traiasca!

Erica - am scris eu apa cu sare... dar ii dau Marimer.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Clara, felicitari pentru micuta sofia!! sa va traiasca si refacere usoara.
poate ne pui si niste poze cind vei putea. Pina atunci, multa sanatate si un pui cuminte.
Se confirma inca o data teoria perechilor in grupul nsotru

PS. CE mai face "draga" ta soacra?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sirimie, OanaCretu are contul inchis! Ea m-a rugat pe yahoo msg sa va transmit ca nu va mai poate raspunde pe forum. Catina nu l-a constipat deloc pe Matei, mai ales ca e amestecata cu miere.
Clara, felicitari pt micuta Sofia! Cum iti este acum cu 2 pui? Te ajuta cineva? Imi parerau ca ai avut o nastere grea, dar lasa ca asta se uita, puii sa fie sanatosi! Cu cine ai nascut? Te mai asteptam cu mesaje in grupul nostru.
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu dr Anca Constantin. Chiar n-a auzit nimeni de ea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput