Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 25
oana cretu spune:
Tigabita, felicitari, sa fie sanatoasa si mancacioasa si tie iti doresc putere multa!
Simona, sanatate la amandoi!
Liviana, lipsa de timp.
Ubi spune:
Cati ani ai?
Unu (pana acum ridica doar un deget)
Si cate picioare ai?
Due (...deh am luat-o pe italiana)
Si mai zice meie=mere.
Avem si noi mucisori. Azi noapte a fornait si acum de dimineata i-am bagat apa sarata in nas (cu ce chin...) si i-am dat Nurofen. Sper sa nu fie grav ca noi nu prea am fost racite. Sanatate la toata lumea!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
V. Erica spune:
Neatza mamici,
In primul rand, felicitari Tigabitei pt bb2. Iata ca incet-incet se-ngroasa randul mamicilor de 2 bb... Asa poate ma veti intelege sip e mine de ce postez asa rar.
Despre imunizare: eu le dau ulei de peste si catina tot sezonul rece.
Amaya, bafta la faculta! N-o sa-ti fie usor si cu bb si cu studiul, totusi e mai bine acum, ai o perioada in care stai acasa… Si eu m-am inscris anul asta si imi pare rau ca n-am facut-o mai demult…
Le voi schimba si eu locul de dormit piticilor mei. Am optat pt o canapea-coltar modulara. Am vazut-o si eu pe cea de la Buburuza, arata ok, este si f. ieftina…
Imi spune si mie cineva ce inseamna “bashashoshe"” ca am pierdut sirul?
Fain si Mateiutzu cu italiana lui !
Dedicatie de la Ruxi:
- pece
- I sho
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Ubi, ai putea sa incerci picaturi Nostamine pt nas (sunt si pt ochi). Sau Sterimar. Astea nu ustura. Sanatate!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ana maria spune:
Tigabita felicitari si sa-ti traiasca minunea!! Nu ai mai scris tu darse pare ca nu ai stat de pomana!
Am citit si eu pe sarite cat am reusit si am vazut ca puiutii cresc si incep sa vorbeasca din ce in ce mai bine. Avem copii mari! Si al meu vorbeste si e tare simpatic.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
amo2004 spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Despre imunizare: eu le dau ulei de peste si catina tot sezonul rece.
...
Dedicatie de la Ruxi:
- pece
- I sho
Dana, ce preparat pe baza de ulei de peste ii dai? Ruxi le ia fara probleme?
"pece" = peste? pentru cealalta n-am solutie
Nostamine e mai eficient ca Ophtamesone?
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
lbelciug spune:
Fetele, ma bucur ca va place "straineza" lui Matei. 
Aseara aveam ceva treaba la bucatarie si ce credeti ca mi-a facut? A scos cartile din bibiloteca (de la raftul la care poate sa ajunga) si mi le-a calcat in picioare de ziceai ca trecut o turma de oi peste ele.![]()
Crinuta, succes cu reinnoirea rezidentei. Tu poti sa te uiti la TV cand esti singura doar cu Ryan? Noi n-avem sansa asta cand venim seara de la servici pt simplul fapt ca se duce f. aproape de TV si se uita la el. In plus vrea sa ne jucam si deci abia dupa ce il adormim (adica la 10pm) ne uitam un pic la TV.
Amaya, am inteles. Sa ne spui te rog cum se impaca Andrei cu noul patut. Te mai deranjez cu o intrebare: e facut 100% din burete adica fara nimic din lemn? Cam ce dimensiune are strans? 90*60?
Amo, deci si tu zici ca e bun patutul asta, nu? Zici ca il ai de ceva vreme... sa inteleg ca rezista bine in timp? Imi pare rau ca Mihai e agitat in masina. Dar la gradinita nu ii scot afara pe pitici?
Haha, Bubu, apropo de tramvai, Matei zice "Vavaiu" si se supara daca il depasim cand mergem cu masina. Uneori vavaiu se mai confunda cu "volanul". Gunoiul e "golee" iar pestele "pete". Ce mai face degetelul lui Vladut?
OanaCretu, ce-i cu avertismentul ala?
Erica, pece=zece? ![]()
Apropo de imunizare, pana acum eu sunt f multumita de catina. Matei nu a racit deloc, f rar ii curg muci lichizi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
oana cretu spune:
Eu ma retrag de pe forum pentru totdeauna. Am multe adrese de mess, sper sa tinem legatura. Va pup si cu lacrimi in ochi pun capat (regret unele subiecte, dar nu mai rezist). Bafta in continuare si multa fericire va doresc!
Editez sa va zic ca dupa ce imi inchid contul, MP nu mai imi puteti trimite, asa ca las adresa de mail aici: oana_george14@yahoo.fr
lbelciug spune:
OanaCretu, dar DE CE draga mea? De ce zici ca nu mai rezisti pe forum? Mie imi pare tare rau pt decizia ta atat de ferma. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)