Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, dar ce lipsa de activitate azi...
Unde sunteti?

Amaya, frumos patutul. Voi aveti 2 camere sau mai multe caci noi deocamdata nu prea mai avem spatiu pt ceva in plus...
Simona, multa sanatate tie si lui Vladutz!
Shobo, ai venit din vacanta? Asteptam pozeeee!
Adita, ai aflat ce e in burtica? Baiatel/fetita? Hai, da-ne de veste!
Ubi, tare frumos ai povestit despre Paris, desi am citit partial (deocamdata).
OanaCretu, iar ai disparut?
Crinuta, cate zile au mai ramas pana la plecarea in Germania?

Intrebare: a auzit cineva de dr gineco Anca Constantin de la CMU si sp. Bucur? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie cum e caci urmeaza sa merg pt un control la ea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, am amanat plecarea pentru noiembrie, deoarece trebuie reinnoita rezidenta de aici, asa ca nu stiu exact cat mai e, cam 3 saptamani sau mai mult, habar nu am.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, avem 4 camere insa stam si cu fratele meu si prietena lui. Patul de lemn il vom face bucatele si il vom strange pana cand va fi nevoie sa-l foloseasca piticuta.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vlad zice "bubuiu" la maslina, baterie si tramvai! Foloseste acelasi cuvant pt. a le denumi! Ciudat nu?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Lasa Bubu ca si Rayan spune caca la: -gata
-kk
-carte

so...., no problem.

Ma gandesc insa ca la gradinita cand va spune gata, ele vor crede ca el vrea kk. Atunci sa vezi distractie.

Una peste alta, el isi scoate pampersul dupa ce a facut kk ( de fapt si spune ca a facut), il strange si mi-l da.
La fel procedeaza si cand e plin de pipi. Are mama baiat destept.

Aaa, apropos de animale, toata ziua imi aduce o carticica sa i le arat, dar nu spune nimic, exceptie facand oaia, pe care o pronunta perfect ( repetand dupa mine) si vaca. In rest tace cand i le arat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Bubu, mere?

Matei, al meu zici ca e italian:
- bobonete (bomboane)
- di caca (kk)
- paputete (papusa)
- cacatete (castravete)
+altele care incep cu "di" sau se termina cu "tete".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mortal Matei cu "paputete" si "cacatete" La fel si Sergiu cu "bashashoshe". Iar de Vladut ce sa mai spun, el are vocabular deja Noi n-am ajuns inca la cuvinte "grele". Am observat ca al meu prefera sa le spuna doar pe cele pe care le poate pronunta cat de cat corect. In rest nimic nou, decat inca o tura de mucisori, de parca aia de acum trei saptamani nu ajungea.

Amaya, e foarte utila canapeluta; avem si noi una (mai veche ce-i drept) si Mihai pe ea doarme. S-a obisnuit din prima, iar bratele acelea sunt foarte folositoare, ca practic nu-l lasa sa cada si chiar daca ar cadea, distanta e foarte mica.

Aaaaa, Kita, ma bucur sa aud si despre voi cate ceva. Sa stii ca si Mihai are momente in care ne dispera pur si simplu cu maraiala si plansul din nimic. Se intampla cel mai des seara cand il luam de la gradi. Face un circ in masina de nu stim ce sa-i mai facem si de regula mai e si trafic din ala infernal de mergi bara in bara zeci de minute... off. Ajungem storsi de vlaga acasa si cu nervii in pioneze. Eu cred ca pe el in supara si faptul ca nu mai are program de iesit afara, ca la 7 seara cand ajungem noi acasa nu mai am unde sa-l scot, ca e cam intuneric peste tot (la locuri de joaca ma refer). Asa ca il plimb vreo juma de ora pe langa bloc si cam atat. Si la problema asta chiar nu am solutie, ca programul la job nu pot sa il schimb, iar el in general la 8 vrea la nani si trebuie sa las timp sa il imbaiez, schimb etc Daca depasim ora 8:30 e jale, nu ne mai intelegem cu el.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Mona,sa stii ca si eu am observat acest lucru la Rayan, sau cel putin asa mi se pare.
Daca nu e sigur ca poate spune cuvantul cat de cat corect, tace si nu-l spune.
Singura exceptie este cuvantul "frumos" pe care el il pronunta " amit". De unde pana unde asa o diferenta nu stiu.
In rest le spune ori perfect, ori pe aproape.

Numele lui il spune " iaia".

Bubu, la noi "banana" e " manama"...

Liviana, m-am distrat citind cum vorbeste Matei.

Amaya, vad ca yahoo-ul tau nu functioneaza. Poate avem maine noroc, ca e altceva cand vorbim pe chat.

Gata, a inceput seria de comedii, " Becker", " Friends", Frasier", Seinfeld" asa ca... see u later... aligator.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta
Una peste alta, el isi scoate pampersul dupa ce a facut kk ( de fapt si spune ca a facut), il strange si mi-l da.
La fel procedeaza si cand e plin de pipi. Are mama baiat destept.

Bravo lui Rayan! Pe al meu nici ca-l deranjeaza kk. Il intreb daca a facut, zice ca da, dar cand ii spun sa vina sa schimbam pampi striga NUUUU si o ia la sanatoasa. Olita nu o mai servim de ceva vreme, desi un timp a stat pe ea si a produs cate ceva.

Mergi la inceput

Uitam sa o felicita pe Tigabita! Sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea. Asteptam mai multe vesti de la voi si ceva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amo, si pe mine m-au disperat mucii! Dupa ce-i trec, peste 2-3 saptamani, iar! si uite-asa, nu se mai termina de vreo 3 luni incoace! Acum, slava Domnului i-au trecut de o saptamana!

Crinuta, Rayan e un scump cum isi scoate pampersul! Vlad face ca Mihai al tau Amo, zice nu, nu si fuge! Ce stil au sa inverseze silabele cuvintelor, ma amuza tare!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput