Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 23
bubu05 spune:
Buna!
Amaya, cred ca ai tras o sperietura cu Andrei, bine ca nu are nimic!
Pe Vlad l-a intepat azi o albina sau viespe
, nu stiu exact ce era. El statea in bicicleta, albina a venit langa el si el a prins-o in manuta si l-a intepat de degetel
. El nu a zis nimic, nu vroia sa deschida mana sa-i scot albina de acolo, el se distra. Peste vreo ora avea degetelul putin rosu si putin umflat.
Daca era sa fie alergic cred ca se umfla mai repede nu???
Am vb cu doctora lui si mi-a zis sa-i dau cu Fenistil si sirop Aerius. Of...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Crinuta, dupa ce mi-a trecut socul exact la tine ma gandeam si ce povesteai atunci despre Rayan.
Asteptam un e-mail de la tine. Se pare ca yahoo-ul mai dureaza pana o sa ma pot conecta asa mi-au spus astia de la internet. Au modificat ceva la parametrii server-ului si nu stiu exact unde au introdus blocarea acestui tip de programe. Si astept sa descopere. Am rabdare ca sunt toti niste copii.
Bubu, o sperietura zdravana.
Mititelul de el...dar dupa intepatura nu l-a durut, nu-l ustura? Mie mi-e groaza de toate insectele astea intepatoare de cand l-au intepat pe copilul uni prieten in ureche. Sunt foarte periculoase.
Edit: fetele care nu au apucat sa vada canapeaua si sunt interesate de subiect, vedeti ca si-a revenit site-ul Buburuza. Va mai dau o data link-ul: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=72
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
danielai spune:
Simona, eu in locul tau i-as mai da vreo 2 zile. Nu are rost sa intrerupi daca nu i-a trecut si dupa s-o iei de la capat, eventual cu un antibiotic mai puternic.
Amaya, cred ca el a plans si din cauza ca tu te-ai speriat si i-ai transmis starea. Ai grija cu burtica, stii ca nu e bine sa te agiti!
bubu05 spune:
Amaya, dar canapeaua e asa joasa, adica se intinde exact la nivelul solului?
Cred ca l-a durut putin degetelul, ca mai zicea "ashi", adica arsi!
Coraly, parca nu ne-ai zis raspunsul la ghicitoarea ta!
Simona, si eu zic sa-i mai dai 2 zile, isi face mai bine efectul antibioticul. Ce i-ai dat pana la urma? Sanatate multa si tie!
Oana si
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Daniela, pe mine m-a busit plansul dupa ce si-a revenit el, realizand ce se putea intampla. Cand eu plangeam el ba imi dadea o plama, ba ma lua in brate...de burtica, in minutele alea am si uitat ca sunt insarcinata, offff.
Bubu, da, asta e si motivul pentru care am ales-o fiindca altfel ii luam direct pat de "baiat mare".
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
coraly spune:
Simona, si eu am fost nevoita sa-i dau antib la copil, dupa aproape 1 an jumate de pauza. Am oscilat mult, pt ca nu mai avea febra, dar dr a zis ca e angina bacteriana si trebuie. Nu stiu care a fost adevarul pana la urma. Eu m-am gandit sa-i dau doar 3 zile, apoi totusi am zis ca daca tot i-am dat, mai bine 5, sa nu i-l dau degeaba, desi nu stiu daca era nevoie. Nu stiu care e cazul tau, dar daca e ceva bacterian si i-a iesit in gat stiu ca e bine sa dai minim 7 zile. Sa ai grija sa-i dai probiotice, concomitent, si cateva zile dupa ce termini tratamentul! E foarte important.
Bubu, esti singura care a zis ceva de ghicitoarea mea...
Hai sa-ti spun, ca e dragut. Cred ca e cel mai pocit cuvant, nu l-a mai spus de atunci. Deci bashashoshe = balonase
. Si fii atenta ca singularul e 'budun'
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
bubu05 spune:
Coraly, e super haios! Vlad zice la balon "abaiu"!
Oana si
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Hai sa va povestesc ceva haios: eram la piata cu Vlad, el incepe sa tipe ba ca vrea babana(banana), ba ca vrea bobu(struguri, adica), eu m-am oprit sa iau pere si el a inceput: muiu, muiu! Ce credeti ca vroia???? Nu mai puteam de ras, cand l-am auzit! Ghici, ghicitoare!
Oana si
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Bubu, mere? ![]()
Matei, al meu zici ca e italian:
- bobonete (bomboane)
- di caca (kk)
- paputete (papusa)
- cacatete (castravete)
+altele care incep cu "di" sau se termina cu "tete". ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
bubu05 spune:
Da, Liviana, mere! Ce dulce e si Matei, nu mai pot de ras!
Oana si
Poze cu Vladutz