Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 28
bubu05 spune:
Clara, saracuta de tine prin cate ai trecut...important e ca acum esti bine si vei uita durerile si nesimtirea doctorilor!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Patricia, si Matei a avut o perioada din asta, insa acum s-a mai potolit. Oricum cel mai vizat era tati, nu eu.![]()
Bubu, merci de sugestie dar prefer un medic de la CMU unde sunt arondata prin firma. Imi este comod si pt ca e aproape de servici.
Crinuta, "picior"? Eu cand ma joc cu Matei ii spun la picioare pitzi-pitzi si el ma imita.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
bubu05 spune:
Liviana si eu tot la CMU sunt arondata prin firma, am fost la inceputul sarcinii acolo pana la 4 luni la ecografii si analize, insa doctora la care m-am dus era naspa rau de tot, nu auzeam ce vorbea, nu-mi explica, trebuia sa o intreb eu mereu ce si cum, o cheama Bechir parca. Oricum n-am fost multumita de ea apoi m-am dus la Tutunaru prin nasa mea. Clinica este ok, sunt f. multumita de ea. Bafta! iti faci un control de rutina sau ai probleme?
Oana si
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
De rutina, Bubu, sper sa nu imi descopere probleme.
Cu CMU colaboreaza multi medici f buni, inclusiv Iosup si Radoi pe care ii stiu ca fiind mai populari printre mamici. La Belihan am fost si eu o data si ca si tine nu mi-a placut stilul ei de comunicare, desi dpdv profesional e foarte buna.
Clara, ne arati pozele cu puii?
bubu05 spune:
Da, la Iosup am fost de 3 ori e super bun, cu Radoi a nascut prietena mea si e f. multumita de el, am auzit ca este un dr. f. bun. Belihan cred ca e buna, imi placea ca facea controlul ca la carte, dar comunicarea lasa de dorit...
Oana si
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Bubu, aoleu ce i-am stalcit numele, o cheama MELIHAN BECHIR. ![]()
Clara03 spune:
In legatura cu pozele, pentru a le putea atasa mesajului meu nu prea inteleg ce e de facut. Nu stiu care adresa s-o copii si nici cum s-o atasez.Pare sa fie simplu, dar nu si pentru mine. Poate cineva sa detalieze?
bubu05 spune:
Liviana, ai dreptate ![]()
Clara, selectezi linkul de pe yahoo, acolo unde ai tu pozele, dai copy(clik dreapta cu mousul) apoi dai paste la raspuntul tau pe forum.
Oana si
Poze cu Vladutz