Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 27
LYLY809 spune:
Un RAZACIOS cu nume inedit...
Unde sunteti Shori, Roxaniciu, Ramona, Cristina, Virgi???
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vavitzu
Buna ziua!, livada draga...de cand m-am inscris numai intr-o cearta o tineti mi-as dori si nu numai eu dar toate fetele intrate mai recent pe acest site,( poate si veteranele) sa incercati sa va ridicati crengile aplecate la pamant si sa le innaltati spre cer si sa uitati de rautatile care vi le-ati spus si sa va aduceti aminte doar de clipele placute petrecute in livada si cred ca nu sunt putine...ia sa vedem va mai amintiti...CARE E CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE A VOASTRA LIVADA DE CIRESI?
valy mama lui Edutzu
Eu am multe! De ziua mea au venit sa ma felicite Ioana, Bulinutza si Vivi

A fost foarte frumos din partea lor!Cu Roxaniciu am suferit in spital, dar acum nu ma mai ingrozesc clipele alea.. imi amintesc doar cu ce bucurie ne-am intalnit in sala de nasteri
Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut inca odraslele, dar nu-i timpul pierdutPrima intalnire a gravidelor a fost memorabila, chiar daca am fost singura care nu a

Si "febra" care ne-a cuprins, intai cu paturicile, Doamne, ce amuzant a fost, apoi Ama cu carucioarele ei

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Eu am vorbit de nenumarate ori cu Luana la telefon si nu imi amintesc sa fi barfit pe cineva, cu mine nu a facut-o, ce a scirs in postarile ei mi-a spus si mie. Stiu ca discutam mult despre ce fac copii nostri!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
subscriu.
Luana este o persoana sensibila, o mama iubitoare, o persoana plina de viata si optimistm. Eu asa o cunosc. Asa va ramane pt mine, si nu mi-as dori sa plece de la cirese.
Ioana subscriu la trasul liniei. Dar si la ideea de a "scapa de plozi" pt a savura o dupa amiaza ca pe vremuri.Sa ma ierte petra dar tati a cam tras chiulu' si il repun urgent in drepturi.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
vavitzu o
pentru tine!
Dianar am vazut pozele voastre! Splendide! Sa fiti sanatosi si sa iti aduca numai bucurii copilasii!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mirage spune:
Daaaa, buna seara cireselelor!
Azi am primit ceva vesti ... relativ proaste. Am fost la pediatra, si se pare ca fetita mea a crescut doar cu 1 kilogram si 100 de grame in 2 luni. Adica 500 g si "oleaca" pe luna. Ceea ce e cam putin. Asa incat, cu putin inainte de 4 luni avem 6.400 g.
In rest, vesela, voioasa, activa si razacioasa.![]()
Calina mea haleste cu placerea in jur de 100 de grame sau putin peste 100 la fiecare masa. Mai reusesc eu sa o mai pacalesc ba cu suzeta, ba cu tinut de vorba ... oricum, ajungem la 700, 750 g pe zi.
Zice pediatra ca sunt si copchii din astia, care mananca putin si-s totusi fericiti, chiar daca nu cresc spectaculos in greutate, si se pare ca asa stau lucrurile. Deh, e relativ noua pentru mine situatia, pentru ca Codrin, baiatu' al mare a halit fara probleme si a crescut kilogramu' pe luna...
M-a sfatuit cu incredere sa incep sa diversific, evident cu cereale. Asta chiar a fost OK, cand a inceput sa-mi spuna ca "zemurile" de tot soiul (celebra supa de legume sau sucurile chioare) nu-s mare scofala nici din punct de vedere caloric, nici din punct de vedere nutritiv ...am concluzionat ca am gasit pediatra buna si destupata la cap pentru cupilu' meu.
Asa incat, monocereale cateva zile, apoi (zice ea) se poate trece cu incredere la cereale combinate (dar evident, fara gluten). Mi-a povestit ca totusi, Nestle ramane o firma foarte serioasa in domeniul produselor baby-food, cica e una din rarele firme care investeste solid in departamentul de cercetare si tine legatura permanent cu organizatiile medicale. (pe cutiile Nestle scrie 6 luni nu pentru ca cerealele respective nu ar fi bune si mai devreme, ci pentru ca ei sustin inceperea diversificarii la 6 luni, ca de altfel, si restul comunitatii pediatrice). Deci, orez pentru inceput ( desi ma cam sperie ce povestiti voi aici legat de constipatie, Calina e destul de kkcioasa si nu a avut pana acum manifestari de constipare) apoi orez porumb tapioca.
Dupa, ghiciti ce: dovleac, cartof dulce, mazare iar dintre fructe para, piersica, mar copt...
Ori citeste si madam pediatra mea pe aici, ori sustine clar schema americana...
Acu' ... mie treaba asta imi incurca socotelile pentru ca imi propusesem noiembrie pentru diversificare. Pe de alta parte, acus vine vaccinu' de 4 luni si n-as vrea sa ma prinda in pline experimente...
Inca sunt in standby, maine m-am programat la un prieten farmacist sa-mi ofere o consultanta cu privire la tipurile de cereale. Sa vedem ce mai spune si asta maine, si va povestesc si voua.
Probabil ca voi testa orezu' si astept sa trecem de vaccin cu el, apoi ne lansam spre celelalte...
Si colac peste pupaza, productia mea de lapte a scazut destul de mult de vreo 3 zile - nu trec peste 90-100 ml (evident, in principal de la lipsa de supt a donshoarei care continua sa manifeste program de urlete cand e pusa sa presteze direct de la sursa dar apoi accepta fara probleme lapte de-al meu stors si pus in biberon)

pentru toate ciresele si puii de cirese
vivighe spune:
Mei ce de razaciosi...io inca n-am gasit poz(n)a preferata...imi permitetzi sa fac o precizare...sau mai bine zis o prezicere...cred ca a noastra razacioasa zisa si Cornelusha o sa aibe strungareatza
...chiar sunt curioasa daca am nimerit-o...da asa imi spun ochii
mei formatzi...sau ma rog,in curs de formare
.
Da...verishorul chiar se pare ca se simte bine.In urma analizelor a rezultat ca n-a colectat streptococul de la mama,are doar ceva probleme cu glicemia momentan,dar cica dureaza vo 2-3 zile pana isi regleaza metabolismul.Daca pana luni e bine il muta cu mami lui in salon.Speram cu totzii ca va fi bine pana la capat.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vivighe spune:
Mei...voi chiar mai stitzi poezioare si cantecele pt copii?Io nu mai stiu...am incercat sa invatz una din cele trimise de vavitzu...da nu ma mai ajuta neuronii.
.Tre' sa-i pun urgent la treaba
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
Lya spune:
Brovo fetelor!Mai vorbim si de clipe frumoase!
Mi-am amintit si eu de multe faze cand am ras bine de tot aici la ciresici.
Vivi,sa vezi io ce probleme-mi faceam cand eram gravi cu Rut ca nu stiu povesti,cantece,poezii pt copii,acu stiu o gramada de poezii(invatand-o pe Rut)va dau si un site unde gasiti multe poezii: http://www.parinti. com/Poezii_poezioare-contentcid-3.html
Va si scriu una mai scurta:
Cocosel cu gatul gol,
Bate toba prin ocol
El se jura ca n-o bate
Dar l-am prins cu toba-n spate
Si inca una:
Am o papusica mica,
E bolnava, saracuta
Ii dau ceai nu vrea sa bea.
Doctorii nu vrea sa ia.
Vrea bomboane, ciocolata,
Prajituri si inghetata.
Dar decat sa-i faca rau...
Mai bine le mananc eu.
N-am dreptate dragi copii?
Of,of ,of,numai mama sanu fii!(si sa vezi aici cum se prindea de cap cu amandoua mainile)
Fetelor cu 2 copii!Dupa ce-a intrat Andriana vroiam sa ma laud ca la noi e superbine acum in conditiitle in care sunt singura cu ei pana seara dupa 20...si asa a fost,dar mai are momente de gelozie ,de ex aseara am plecat 1 min pana la bucatarie cand il aud urland pe Erik
.......i-a tras un picior in cap,ba il strange de maini,dar in general ma impac f bine cu ea in afara zileleor cand o apuca gelozia.
Acum plange Erik si tre sa ma opresc.
Lyly imi place cum ii prezinti pe razaciosi.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Ema79 spune:
Doamnelor oare pe unde sa va mai caut? Eu sunt nou venita pe forum, si dupa ce am citit si eu nenumarate pagini si am mai si trimis un mesaj am descoperit ca era subiect inchis. Acuma nu mai inteleg nimic, ca si acolo si aici tot cirese de mai-iunie gasesc.Lamuriti-ma si pe mine va rog. Mai incepe cineva diversificarea de luni, 9.10.2006?
raalucutza spune:
aaaaaaaaaa asta-i capitol nou!!!asa ca ma intorc sa citesc !revin!pana atunci VIVIGHE am luat dupa 2 "stopuri".......si ANGELICA eu am alaptat 3 saptamini doar!!!am ramas fara lapte!!!un pic si din vina mea ca am preferat lapte parf peste noapte ca-mi era comod si nu o mai vrut celestin sa pape!si mi s-a tras laptele cum spuneam dupa 3 sapt!pupici!