Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 28
raalucutza spune:
DIANA R multumesc pt sfaturi!!!ffffff utile!
DianaR spune:
Andreea, multumim frumos! 
Eu am mai zis de voi ca sunteti superbi cu totii!
Ema, bine ai venit, ai nimerit la subiectul inchis ptr. ca dupa 20 de pagini subiectul se inchide si se deschide un nou capitol, cu acelasi nume dar alt numar. La sfarsitul fiecarui capitol este trimiterea catre capitolul urmator.
Mirage, ok pediatra ta, doar ca mie mi se pare ca incepeti cam repede diversificarea... 6400 la nici 4 luni e o greutate f. buna. (asta apropo de faptul ca urmeaza schema americana si ei incep la 6 luni). Oricum , succes in diversificare! 
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Lya, ma bucur ca-ti place prezentarea razaciosilor, prezinta-te cu Erik la apel, altfel nu se poate!
Cat despre numele de club al bebeilor, ar fi fost minunat sa stiu cate ceva despre cei pe care ii botez io
caci numai pe baza trasaturilor fizice e mai dificil...
Ema, bine ai venit, nu-mi vine sa cred ca ma trezesc cu o barladeanca la noi, la cirese... btw, Barladul este orasul meu natal in care am trait primii 18 ani din viatza... pana mi-am luat zborul catre Iasi... si am ajuns in mocirlutza din Bucuresti![]()
Mi-e cam dor de ciresele noastre ciufute si suparate
Iote' cam zis-o
M-am cam lamurit de ce nu mai suge shondrobelul de Moaca de la mine... cred ca-i ies dintii si numai suptul din tetina care-i mai tare ii satisface mancarimea gingiei.. e vorba de cea de sus
In curand vom avea la orizont zambet si ranjet semi-stirb![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
Si nu mi-a raspuns nici dreak
la intrebarea mea cu formula numarul doi...
bey, Vivi, tu ai trecut la doi, ia' povesteste-mi cand si cum ai facut-o!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
DianaR spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Si nu mi-a raspuns nici dreakla intrebarea mea cu formula numarul doi...
bey, Vivi, tu ai trecut la doi, ia' povesteste-mi cand si cum ai facut-o!!!
Uite aici ca ti-au raspuns fetele:
quote:
Originally posted by Vivighe
Lacri...Ingrid a inceput cu constipatzia de cand a trecut la Milumil 2...a inceput sa faca mai tare....iar de cand cu alte alimenta(piure de fructe si cereale) si mai rau...si asta numai si numai pt ca nu vrea deloc sa bea apa,sau ceai sau alte lichide..nu bea mai mul de 50 ml pe zi.Desi acum mananca piersici,mere crude,cereale pt constipatzi,practic a scazut mult cantitatea de lichide(la 2 mese nu mai papa deloc lapte).Azi i-am dat 2 linguritze suc de portocale,sa vedem cum merge.Adik ea nu e constipata in sensul ca trec nu stiu cate zile pana face.La cel mult 2 zile face singura,dar f.f. tare si greu...plange mititica.
quote:
Originally posted by Inaioana
Lyly, tare frumoasa initiativa ta cu "clubul razaciosilor"! Abia astept sa ne inscriem si noi.
De ce crezi ca H2 l-ar constipa?
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Diana , fetele mi-au raspuns doar la intrebarea cu constipatia, am intrebat si "cand", si "cum", adica la ce varsta(stiu ce scrie pe cutie, dar vroiam sa stiu cand au facut acest pas mamicile de aici) si in cate "trepte" , presupun ca intai au dat o masura nr. 2 si restul 1, marind succesiv, fie de la masa la masa, fie de la o zi la alta numarul de masuri cu formula 2. Dar, astea sunt doar presupunerile mele.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
DianaR spune:
Lyly, acu pricepui.
Raalucutza, 
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
carminabulina spune:
Buna seara, de vreo 2 zile ma chinui sa-mi amintesc si eu o poezie asa mai pentru copii si ia uita-ti ce mi-a dat prin cap:
Ciresica vinde mere
Ciresel vine si cere
Ciresica nu se-ndura
Ciresel vine si fura
Cate mere a furat
Ciresel cel nazdravan?
Nu-i cine stie ce, dar al meu copil se amuza cand i-o spun, ba mai si numar la sfarsit.
In curand o sa va pun poze cu 2 rame, sa nu le ratati...nu stiti ce pierdeti
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Ia priviti aici DOUA RAME MICI
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
nastad spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Ia priviti aici DOUA RAME MICIpoze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru