Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
dolcebaby spune:
VIVI ma bucur din suflet ca nepotelul (verisor) tau se simte mai bine, sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa lupte sa se faca mare !
Sa stii ca si eu cu Teo am avut problema cu sfircul vreo 2 luni a durat...arata sfircul ei ca o basicuta si erea alb...ii aratam mereu pediatrei si imi spunea sa ii dau cu rivanol...nici macar nu s-a ameliorat in 2 luni, pina mi-a venit ideea sa ii dau cu bepanten si in citeva zile nu a mai avut nimic.
Cu bautul lichide nici noi nu ne facem praf...incearca cu suc de portocala, a mea bea (inainte de kk-re) o portocala pe zi
DANAdistractie placuta la nunta
ALIAsa stii ca si noi te iubim
si pe Maia
DOROTIsi pe tine
mi-ai raspuns mereu la intrebari, multumesc 
ANGELICAsi noi am citit poeziile
DOINAun
si pt tine
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
DianaR spune:
Ioana,
.
Diana, tiza mea canadiana, nu stiu cum ii ovazul asta prin meleagurile canadiene, se poate ca glutenul sa fie lizat enzimatic si sa nu fie alergenic, habar n-am. Oricum uita-te pe cutie sa scrie clar fara gluten si apoi poti sa-i dai. E stage 1 ptr. ca ei incep diversificarea la 6 luni, cand deci e permis glutenul, si e de inceput cum am mai spus ptr. ca ei considera ca e bine sa-i oferi copilului toate cerealele pe rand pana sa le dai cereale combinate. Capisci? 
Si de ce sa nu intrebi medicul? Dar el de ce exista pe lumea asta?
Lyly, daca gasesc poza potrivita ne primiti si pe noi in club?
editai ca am uitat s-o scriu pe Ioana bolduit
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)![]()
LYLY809 spune:
Dana, sper ca o sa-ti placa numele de cod al lui ANDREI
Vavitzu, tocmai i-am recitat poezia lui Alec
o sa va scriu si eu versurile unui cantecel de leagan cu care il adorm din cand in cand pe Moaca...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
quote:
Lyly, daca gasesc poza potrivita ne primiti si pe noi in club?
Ce intrebare! Abia asteptam, vorbesc in numele membrilor actuali, daca nu se supara ( dar, aici, in club, n-are voie NIMENI sa se supere...)

Revin in curand si cu alte poze, acum trebuie sa-i fac sucul lui Alec Cuceritorul Ghidush
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

dolcebaby spune:
DIANA e greeeu cu unu dar cu doi...
am spus mereu ca le admir sincer pe fetele cu doi copii, pe cele cu trei nu mai zic...
VALIesti o scumpica cu poeziile tale
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
nastad spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Hai sa vorbim despre copii cum zicea Angelica.Mei, e greu cu doi prunci mai ales cand nu ai ajutoare, sotul vine sta un pic si iar pleaca dar sunt dulci foc amandoi si ti-e drag de nu mai poti. Cel mai tare ma termina plecarile de acasa la plimbare, pana o imbrac pe Timeea Vladut intoarce casa cu fundul in sus, apoi Timeea urla ca-i e somn si vrea afara iar eu alerg ca disperata sa mai pun ceva pe fiu-miu intre doua prostioare ale lui, sa mai adun ce-a imprastiat, mai arunc ceva pe mine, iau copila in brate pun repede ce am de luat cu mine, ma piaptan cu o mana si imi fac vesnica cccc coada de cal alerg inca o data dupa fiu-miu sa-l incalt si iesim in sfarsit pe usa. Acolo musai sa bage el cheia in usa, apoi musai sa sara pe toate treptele in jos si sa ma zgaltaie de numa cu tot cu copila... Minunat, nu? Afara incepem vreau cheta (tricicleta), o scot nu... n-o vreau si oriccum dupa maxim 10 min se plictiseste de ea si hai inapoi la masina sa o punem la loc ca mergem la opogan
...
Ei, hai ca-i fain, v-am incurajat un pic nu?
Adriana, asta patesc si eu, ii dau sa suga la Timeea si fiu-miu sare prin pat apoi sare pe spatele meu, vrea in brate, cand ma mulg trage de pompa, vrea si el sa scoata lapte de la el, vrea el sa apese pe maneta pompei etc...
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Asa patesc si eu.Nici nu stii de cate ori m-am trezit in parc ca am bluza pedos sau ca sunt incaltata cu papuci de casa.
E greu dar e frumos!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Dana, sper ca o sa-ti placa numele de cod al lui ANDREI
Vavitzu, tocmai i-am recitat poezia lui Alec
o sa va scriu si eu versurile unui cantecel de leagan cu care il adorm din cand in cand pe Moaca...
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
he...he dulce foc!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
VAVITZU,multumim pentru poezii!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
amiss_zip spune:
Angelica imi pare rau ca nu ti-am raspuns dar imi merge f prost netu. Nu am avut net de la 8 dimineata!
Da, este Petra
. Parul i s-a deschis vara asta si e saten - bond. In poza era mult soare si i-am taiat scafarlia , de aceea pare blonda blonda
.
Nu am reusit sa citesc din urma. revin
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 

...