Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 25
adriana spune:
Lacri, multumesc pentru adresa, o sa trimit poza cu beba mea desi nume haios nu i-am gasit 
Angelica, si eu ma descurc tare greu cu fetita de 2 ani si 10 luni(deci aproape cat al tau), pentru ca e tare geloasa si tot timpul vrea sa o servesc pe ea intai si apoi sa ma mai uit la altii.. Cand alaptez ea imi sta in carca, cand dorm noaptea, nu mai vrea in patutul ei si vine calare peste mine, cateodata imi pierd rabdarea cu ea si o mai reped, desi imi dau seama ca mai rau fac..
dar de unde nervi?
Nu cred ca exista reteta magica, doar timp.. timp.. si rabdare...
Nastad , asa e, observasem si eu mai deunazi ca Doruletz se serbaza cu fi-mea
Sa ne creasca sanatosi si frumosi.. 
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
puiudana2004 spune:
Luana,sper ca mai ai de gand sa apari pe aici,nu???
Angelica g,frumoase randuri!!M-au remontat putin dupa atata oboseala si griji!
Papadie,tu pe unde mai umbli fata draga!
Carminutza si Gicutza,voi pe unde sunteti mai nene???
Ioana,as veni si eu la intalnire,dar nu am cu cine sa il las pe Andrei.
DianaR,multumesc frumos!abia astept sa ma distrez si eu putin!!
Nastad,sa iti traiasca scumpetea!
Daca am omis pe cineva,scuze!
toata livada de cirese frumoase.
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Luana,sper ca mai ai de gand sa apari pe aici,nu???
Angelica g,frumoase randuri!!M-au remontat putin dupa atata oboseala si griji!
Papadie,tu pe unde mai umbli fata draga!
Carminutza si Gicutza,voi pe unde sunteti mai nene???
Ioana,as veni si eu la intalnire,dar nu am cu cine sa il las pe Andrei.
DianaR,multumesc frumos!abia astept sa ma distrez si eu putin!!
Nastad,sa iti traiasca scumpetea!
Daca am omis pe cineva,scuze!
toata livada de cirese frumoase.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
Multumesc
[purple]Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
vivighe spune:
Va multzumesc tuturor pt urarile de bine adresate micutzului meu verishor...deja se pare ca zi e mai bine.Asistentele i-au spus matushii ca respira singurel in continuare si nu mai geme(ieri avea un geamat care nu prea le placea).Am sa merg si io la spital,sa incerc sa ma duc io sa-l vad daca nu rerusheste ea pana atunci...desi zicea ca vrea sa se mobilizeze sa se dea jos din pat sa-l vada.La el nu e atat problema ca e prematur,cat ca e prematur din mama cu probleme(diabetul si streptococul+mb rupte aproape 2 zile-au mai tzinut-o sa-si faca efectul ca lumea injectziile cu cortizon).Unchi-miu e ca un zombie...face tot timpul comparztie cu bebelushul celalalt care le-a murit si e speriat de nu mai poate...nu mai e bun de nimik.
Lacri...Ingrid a inceput cu constipatzia de cand a trecut la Milumil 2
...a inceput sa faca mai tare....iar de cand cu alte alimenta(piure de fructe si cereale) si mai rau...si asta numai si numai pt ca nu vrea deloc sa bea apa,sau ceai sau alte lichide..nu bea mai mul de 50 ml pe zi.Desi acum mananca piersici,mere crude,cereale pt constipatzi,practic a scazut mult cantitatea de lichide(la 2 mese nu mai papa deloc lapte).Azi i-am dat 2 linguritze suc de portocale,sa vedem cum merge.Adik ea nu e constipata in sensul ca trec nu stiu cate zile pana face.La cel mult 2 zile face singura,dar f.f. tare si greu...plange mititica.
Si io as prefera intalneala in Plazza,dar nu week-endu' viitor ca face soacra 50 de ani si tre' sa ne ducem acolo.Mie mi-ar conveni si o zi din saptamana,dar mai pe seara,sa vina soatza acasa sa stea cu bebe...sau daca nu ,vin si cu bebe,dar n-o bag in seama
...nu vorbim despre ea,dar cred ca daca stabilim din timp o zi o sa am cu cine sa o las.Danutza...sotzul tau nu sta cu Andrei cateva ore?![]()
Angelica...pe tine ce te-a apucat de zici ca nu te baga lumea in seama...ca acush iti dau na-na...parca am mai discutat si asta...lumea citeste da n-are timp sa scrie,iar cand are timp,uita
...Mi-a placut mult monologul lui Dumnezeu.Mai stiam si io o chestie misto...interviu cu Dumnezeu,dar n-o am la indemana sa o scriu aici.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vavitzu spune:
Buna ziua!, livada draga...de cand m-am inscris numai intr-o cearta o tineti mi-as dori si nu numai eu dar toate fetele intrate mai recent pe acest site,( poate si veteranele) sa incercati sa va ridicati crengile aplecate la pamant si sa le innaltati spre cer si sa uitati de rautatile care vi le-ati spus si sa va aduceti aminte doar de clipele placute petrecute in livada si cred ca nu sunt putine...ia sa vedem va mai amintiti...CARE E CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE A VOASTRA LIVADA DE CIRESI?

valy mama lui Edutzu
LYLY809 spune:
Eu am vorbit de nenumarate ori cu Luana la telefon si nu imi amintesc sa fi barfit pe cineva, cu mine nu a facut-o, ce a scirs in postarile ei mi-a spus si mie. Stiu ca discutam mult despre ce fac copii nostri! Iar eu sunt un om foarte sincer, asa ma consider, nu-mi plac jocurile de culise si nici oamenii care practica asa ceva.
Poate sunt eu mai naiva, dar am considerat ca toata lumea de aici de la cireshe este ok. Evit discutiile inutile si persoanele care ma deranjeaza! Cred ca ati observat ca nu prea m-am bagat in discutiile din ultimele zile.Suntem o singura livada, nu doua!
De aceea va poftesc sa ne intoarcem la oile noastre, pardon, cireshele noastre
, iar clubul proaspat infiintat este in continuare deschis!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
vivighe spune:
Carmina...eu nu am cunoscut-o pe Luana,asa ca nu ma bag sa fac nici un fel de afirmatzii la dresa ei...Poate era mai bine daca nu ne-am fi cunoscut deloc intre noi si am fi ramas doar la atat,si anume la scris...cu sigurantza ca nu se mai nasteau chestii de genul asta.Acum forumul a devenit ceva nasol...pt ca s-a impartzit oarecum in 2 tabere.Eu ma feresc sa apartzin uneia dintre ele,desi pe unele dintre voi le-am cunoscut si mi-ati placut.La adresa cui nu cunosc...nu ma bag.Cat despre ce se scrie pe aici...hmm...pe Amiss eu nu am fost suparata.M-a deranjat putzin,am incercat sa-mi scimb culoarea...apoi am revenit la ea,iar acum vad ca e ok...adik ma citeste totushi
.N-am de ce sa-i port pica...poate chiar era biata fata coplesita de tot ce i se intampla,asa cum ne-am simtzit multe dintre noi si s-a descarcat pe coloritul nostru...Iar pe tine Carminutza te rog sa nu dispari de pe forum,mie mi-esti draga si tu si Mihnea...Pacat ca a aparut aceasta situatzie...poate e mai bine ca cine are oareshce conflicte sa se evite reciproc,dar sa nu plece nimeni de pe forum.Mai mult de atat eu nu stiu ce sa zic...e o situatzie nasoala.![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vavitzu spune:
Noi ne delectam cu poezioare...mami le recita si eu zambesc cu guritza pana la urechiuse...si asta pentru ca mami face ca toate 'alea' ca sa ma distreze :
Miaunica
Miaunica, e-o pisica
Mica, mica, mititica,
Cu mustatile de nea
Si cu bot de catifea.
Paru-i negru, matasos,
Subtirel e si lucios.
Si-n picioare e-ncaltata
Cu ghetute moi de vata..
Astea-s ghete sau pernutze?
Stau in ele cinci gherute
Si cand vede-un soricel,
Tipa, tipa, dupa el...
Ratusca
O ratusca imbufnata
Sta pe mal cam suparata.
- Mac, mac, mac
Si mac, mac, mac,
Eu in balta nu ma bag
Ca ma ud pe lopatele,
Nu mai pot merge cu ele.
- Ga, ga, ga!, rade gansacul.
- Oac, oac, oac!, striga brotacul.
Unde ati mai vazut voi,
Dragi copii de pe la noi,
O ratusca suparata
Sa nu vrea sa intre in balta?
Mai, ratusca mititica,
Intra in balta fara frica.
Acolo te racoresti
Si prieteni buni gasesti!
valy mama lui Edutzu
DianaR spune:
Hai sa vorbim despre copii cum zicea Angelica.
Mei, e greu cu doi prunci mai ales cand nu ai ajutoare, sotul vine sta un pic si iar pleaca dar sunt dulci foc amandoi si ti-e drag de nu mai poti. Cel mai tare ma termina plecarile de acasa la plimbare, pana o imbrac pe Timeea Vladut intoarce casa cu fundul in sus, apoi Timeea urla ca-i e somn si vrea afara iar eu alerg ca disperata sa mai pun ceva pe fiu-miu intre doua prostioare ale lui, sa mai adun ce-a imprastiat, mai arunc ceva pe mine, iau copila in brate pun repede ce am de luat cu mine, ma piaptan cu o mana si imi fac vesnica cccc coada de cal alerg inca o data dupa fiu-miu sa-l incalt si iesim in sfarsit pe usa. Acolo musai sa bage el cheia in usa, apoi musai sa sara pe toate treptele in jos si sa ma zgaltaie de numa cu tot cu copila... Minunat, nu? Afara incepem vreau cheta (tricicleta), o scot nu... n-o vreau si oriccum dupa maxim 10 min se plictiseste de ea si hai inapoi la masina sa o punem la loc ca mergem la opogan
...
Ei, hai ca-i fain, v-am incurajat un pic nu
?
Adriana, asta patesc si eu, ii dau sa suga la Timeea si fiu-miu sare prin pat apoi sare pe spatele meu, vrea in brate, cand ma mulg trage de pompa, vrea si el sa scoata lapte de la el
, vrea el sa apese pe maneta pompei etc...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)