Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata ciresele!!

Lyly merci frumos de reteta, cum capat o ora libera incerc si eu pajiturica miam miam!!

Vavitzu multumim frumos de poezioare. Noua ne place tare mult cea cu numerele..

Dolce ne pare rau de experienta neplacuta cu bebe mica. acum imi dau seama ca de fapt astia aici cu regulile lor ca nu ai voie in masina cu bebe fara scaun si legat cu centuri, nu sunt chiar asa aberanti.Uite un sa iti treaca sperietura.

Raalucutza din pacate eu inca alaptez si medicul nu a vrut sa imi dea pana nu termin anticonceptionale asa ca nu stiu sa iti raspund la intrebare. E bine ca intrebi tu macar cand o sa fim in situatie stim. la Celestin si sa ne tii la curent cum se rezolva situatia.

Monica spor la treaba si asteptam vestea cea mare!!

Alia multa sanatate si un pupic special pentru bebe Maya!!

Vivighe multa sanatate nepotelului si bombonicii tale!!

Felicitari pentru razaciosi.. toi sunt super scumpi!!

Azi a fost tare urat si frig la noi asa ca am iesit la plimbare tare putin, in schimb nu stiu daca de la vreme sau altceva dar a dormit fata mea de incepusem sa ma ingrijorez ca nu se trezeste. ea care de obicei nu doarme ziua mai mult de 30 de minute azi a dormit si 2 ore.
Gata pupam ciresele si ne retragem la nani nani!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!

Uite ca suntem si noi pe aici. Am vazut pozele cu strumfii vostri. Adevarul este ca avem cu ce sa ne mandrim. Avem niste ciresele atat de frumoase si dragalase.

Lacri o sa-ti trimit si eu poze cu bebelina mea. Acum nu stiu cum sa o numesc las la alegerea voastra. Foarte buna idea cu pozele.MAi imi scrii odata adresa unde pot trimite. Multumesc.

Puiudana distractie placuta la cununie.

Alya multa sanatate Mayei. Tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede.

DianaR eu ii dau lui Nicole cereale de ovaz. Dar aici sunt considerate la Stage1 acum eu sper sa fie bune. NU am intrebat medicul pt ca ei nu recomnada mai nimic.

Angelicag bine ai revenit. Nu stiu cum te descurci cu 3 puiutzi ca eu nu mai pot cu fi-mea decat. Dar ma face eu mare si mai fac inca un bebe. Ha ha ha

Monica bafta multa cu bebe2 si sa fie fetitza.. Si eu as vrea dar prefer sa mai astept cateva luni.

Nastad felicitari pt Oana, dar sa nu-l uitam si pe Doruletz.

CamiM ce mai face Sofia? Tu o alaptezi? Cand incepi diversificarea? Si cu ce?

Luana multi pupicei micutei tale.

Virgi te asteptam sa vii, si sa ne povestesti cum a fost.

Roxana pupici lui Catalin.
Doroti multumim ca te ocupi de listutza.

Am si eu o intrebare, IN ROMANIA SE GASESTE LAPTE ENFAMIL????

Pup totzi bebei si pe toate fetele si va rog incetati cu cearta, pt ca am stat o gramada sa va citesc si am pierdut din somnic. Asta pt ca imi sunteti tare dragi si vreau sa vb numai lucruri legate de bebei si cat de minunata e viata cu ei ei alaturi.

Nicole face nana asa ca o urmez si eu. Avetzi grija de voi.

Scuze daca am omis sa raspund cuiva dar sunt tare obosita.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna dimineata cireshici!
angelica, invitatia de a intra la Razacioshi a fost facuta pentru toate cireshele... so, trimite poza la lacryonel@yahoo.com
Diana, si de la tine astept poza. De fapt, ca sa nu mai nominalizez si sa scap iar pe cineva, ma repet, orice cireasa poarte intra cu conditia sa trimita poza in care zambeste sau rade si sa dea un nume haios...

Doroti, dupa ce termin albumul, il punem unde vreti voi.

Cami, cu placere! Se face destul de repede.
Vivi, ieri nepotzelul meu Mircea a implinit doi ani si a fost nascut la 34 saptamani... a scapat cu viata ca prin urechile acului, dar, ulterior, a fost sanatos tun, nici macar simple raceli nu a avut! Spune-i matusii tale, poate ii mai ridici moralul...

Mamicilor care dati copilului formula, cand ati trecut la numarul doi? La ce varsta a ciresei? Am vazut compozitia de la Humana 2 si, din cate imi dau seama, copilul meu o sa fie si mai constipat o data ce il va bea pe asta
Cum ati facut trecerea?

WE placut in continuare!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by angelica_g
[Razaciosii, pupam! Noi stam de-o parte! Nu ni s-a raspuns la formularul de inscriere...

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Cum adica stati deoparte?
Trimte Lacramioarei, la email, o poza si o va pune in album.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Buna fetelor!!!

Nastad felicitari pt Oana, dar sa nu-l uitam si pe Doruletz.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Multumesc!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Vivi, si Victor e nascut la 34 sapt si nu are nimic cu Exceptia anemiei pe care o au toti prematurii.Sanatate varului tau, sau nu iti e var?

Lacri la noi e casa lui lui Victor.Pe ta-su nu-l deranjeaza ca si asa e un dezordonat pe mine ma mai apuca pandaliile.dar acum ma imbrac si plec la mama.Poate vine o zana si imi face treaba.

Angelica, sigur mai citise cineva mesajul inaintea mea.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:

Lacri la noi e casa lui lui Victor.Pe ta-su nu-l deranjeaza ca si asa e un dezordonat pe mine ma mai apuca pandaliile.dar acum ma imbrac si plec la mama.Poate vine o zana si imi face treaba.

uite-aici niste zane virtuale...

Bine ca ai mama aproape si te poti duce la ea....

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Amiss, drept sa-ti spun nu am inteles de ce ai ales sa reiei subiectul si sa faci toate acele remarci. Adica, pricep ca este punctul tau de vedere asupra celor intamplate , pe care il respect, chiar daca nu sunt de acord cu el nici 1%. Dar atat. Asupra oportunitatii lui am dubii. Un week-end frumos si linistit iti doresc!

Luana, ca de obicei ai scris foarte frumos. Pe mine, insa, nu ma mai prostesti. Vorbele bine ticluite pot "scoate din condei" anumite situatii dar faptele raman fapte. Si in cele din urma astea conteaza.

DianaR, hai noroc!

Fetelor care m-au rugat sa nu plec, va multumesc din suflet, sunteti niste dulci. Nu plec nicaieri si nici nu am spus vreodata ca o sa o fac. Mie-mi place livada si pana la urma ar fi fost chiar dubios sa fie absolut perfecta, nu?

Si in acest moment eu trag linie si rog pe fetele care ar mai avea ceva de discutat despre "subiect" sa o facem pe pm sau mail.

_

Angelica, eu te citesc , chiar daca, n-am apucat sa si spun ca am facut-o. si m-am uitat la toate slide-show-urile din mailu comun inca de ieri. Iti multumesc pentur gandurile frumoase catre noi!
Si chiar daca uneori nu am timp sa spun, te citesc intotdeauna (ca pe toate celelalte fete) si te admir din umbra pentru familia ta superba.

Alia, in primul rand imi pare rau pentru Maya dar, cum se spune "tot raul spre bine". O sa treaca repede si apoi o sa fie o printesa perfecta! Multi pupici lipiciosi de la Serghei![pup
Cat despre ideea ta de a pleca: NICI SA NU TE GANDESTI!!! Si-asa scrii prea rar dupa gustul meu, daramite sa pleci de tot!
Iaaa...revizuieste-ti comportamentul si vino mult mai des pe aici1
PS Si eu te iubesc tare mult!

Lyly, tare frumoasa initiativa ta cu "clubul razaciosilor"! Abia astept sa ne inscriem si noi.
De ce crezi ca H2 l-ar constipa?

Magda, noi am rezolvat problema constipatiei cu para. Oricum, cauta cereale care sa contina si porumb sau tapioca, sau dak gasesti ceva dintre astea doua , fara orez. Deci, nu orez chior. Eventual din cel cu mar si tapoica (au la humana)..sau asa...

DianaR, ma bucur ca ai inceput sa scrii mai des. Ne era dor de sfaturile tale competente. Apropo de ovaz, asa este, are gluten. Eu am gresit cand am spus "ovaz", vroiam sa spun "porumb".

Vivi, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. Timem pumnii micului bebelus! Cat despre intalnire...se pare ca numai noi doua avem chef de cumparaturi/tone de inghetzata/uitat dupa tipi la Mall! Dar , stii ceva? E foarte bine!!! Un grup prea mare ne-ar eclipsa! Eeeee! Mai tinem lista deschisa cateva zile...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Ioana, astept poza cu Serghei hlizindu-se Pai de ce cred ca Humana 2 constipa? Am vazut ca este mai mic continutul de lactoza, mai mare cel de fier... si, oricum, mi-e teama de orice schimbare, na! O sa caut si eu cereale cu porumb si tapioca
Imi place cum tragi linii
Deci, Serghei are pupici lipiciosi, ha! Al meu n-a invatat inca s-o pupe nici pe ma-sa...jivina mika ce e, da' si cand o invata, o sa fie d-aia apasatzi
Eu sunt pentru intalneala, dar prefer Plaza Romania. Si acum o tai la targul de vile, sa vad ce noutati mai au astia...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Dolce,bine ca totul s-a terminat cu bine!Ai grija alta data! fete speriate!!
Angelica g sa sti ca si eu te citesc,dar de multe ori sunt prea obosita sa mai raspund!
Alia,multa sanatate lui Maya,o sa vezi ca totul o sa fie bine.Va chinuiti acum un pic,dar rezultatul final va fi pe masura!
Vivi,multa sanatate varului tau!Tinem pumnii sa iasa totul bine si sa fie un luptator pt viata lui!Multa sanatate si matusei tale!
Amis,multumesc de intrebare.Acum stau numai cu Andrei,la socrul meu nu m-am mai dus de 1 sapt,pt ca ultima data ,Andrei s-a speriat cand la vazut si nu a dormit acolo cam 6 ore.S-a obisnuit sa doarma la el in patutz si nu mai vrea nicaieri sa faca nani.Asa ca acum ma ocup numai de el,dar a inceput sa planga fff des si nu mai stiu ce sa ii fac,nu stiu din ce motiv! si capul sus!O sa iasa soarele si pe strada noastra,dupa atata oboseala !
Lacra,am trimis poza pt album.
iu all si we placut!!
Ioana,bine ca nu aveai de gand sa pleci!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput