Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
nastad spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Aaaa, da, si io am vazut-o pe Onitza![]()
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
ama_kaly spune:
quote:
Originally posted by cypocs
Noi suntem suparati tareMaya a mea a iesit rau la ecografie de sold si la radiografie .Asa ca acum suntem nevoiti sa o tinem intr-un ham ce o tine cracanata ca pe o broscuta.Steluta parca a avut fetita asa .Va recomand , mai ale la fetite, sa faceti ecografii de sold.A plans Maya si e nervoasa si scancita .Vrea numai in brate si numai tzatza din ora in ora eventual.
Cu privire la cearta de pe forum vreau sa va spun ca am o stare de kkat.Parca ma doare fizic ceea ce am citit in mesajul Ioanei(pe care o cred ) .Culmea e ca banuiam niste chestii , mai mult le simteam .Acum , insa, cand am citit la Ioana ce mizerii sunt spuse (barfe)pe bune ca sunt foarte foarte suparata .Eu am incercat mereu sa mai inbunez persoanele care ,din motiv sau fara, ma antipatizau.Am incercat sa nu arunc cu replici , intepauri ,desi vedeam si eu cum altele o faceau .Asa cum stiu ,de ex ca Maggy ma iubeste(de la hematom ni se trage iubirea asta)asa stiu ca x-ulescu nu ma inghite .In fine imi vine sa comentez multe dar ma simt tare aiurea si nu o mai fac.
Acum eu chiar nu o sa mai intru pe aici ca de kkaturi de astea , de barfe si rautati dau oricand pe strada si nu am nevoie sa intru intr-un mediu virtual ca sa primesc tot asta .Ma doare sufleteu ca unele persoane si-au permis sa faca asta cu livada noastra.Va cunosc de cand aveam cam 10 saptamani de sarcina si chiar ma atasasem de voi .
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
Nu pleci nicaieri, bey! Sa fie clar!
Cine are ceva cu tine?
Ce se intampla aici? Nici prin cap nu-mi trecea asa ceva..ca se discuta/barfeste/comenteaza pe privat ceea ce postam noi aici!
Oricum nu-i frumos fetelor care fac asta!
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
Alia, imi pare rau sa aud de problema Mayei![]()
De luni, de cand am inceput serviciul, Moaca suge tot mai prost, numai cu zvarcoleli... Doar noaptea suge linistit!
Monicutza, ce sa zic, brava voua, curajoshilor!
Tot nu reusesc sa intru pe yahoo...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
magghyc spune:
Alia,
Nu am timp sa raspund pe larg, dar:
1. da, te iubesc!
2. atata iti trebuie sa nu mai intri aici. Nu ai invatat ca atunci cand pleaca oamenii buni dintr-un loc acolo se introneaza crocodilii?
3. Imi pare rau de Maia.Tin pumnii sa fie bine!
Diana, 
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Imi pare bine ca sa mai lasat cearta, uite pe acesta cale imi cer si eu scuze daca am ofensat pe cineva, chiar nu vreau sa supar pe nimeni si nu vreau sa plece nimeni de la noi.Asa va va indemn sa dam fiecare cite un
ic la celelalte.
Eu incep prima.
toate mamele de cirese!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LYLY809 spune:
SI pentru ca ploua o sa ies cu Moaca in wrap... stam amandoi sub aceeasi umbrela
Vivi, pe unde umbli cu Moaca ta?

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
doroti_5 spune:
Si mai departe.
Dolce imi pare rau pentru ce ai patit, da eu chiar sunt paranoica rau si o port totimpu cu centurile puse.
Doina felicitari pentru manechina.
Monicutza spor la treaba si sa fie intrun ceas bun 
Alia imi pare rau pentru fetita ta, a Ellei fetita avea hamuturile celea, si nu te duce de aici ca iai bataie, auzi??
Lyly ce bun e clucul riziciosilor, se poate sal pun pe prima pagina??
Eu va zic we placut si ne revedem luni (sa nu va certati, ma auziti??).
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
DianaR spune:
Alia imi pare rau de Maya, saracuta de ea! O sa se obisnuiasca cu aparatul, avem o cunostinta a carei fetita l-a purtat vreo 2 luni jumate, mai greu la inceput dar apoi nu a mai comentat. Ella parca a avut aceleasi probleme si iti poate spune mai multe.
In legatura cu cerealele si constipatia, nu pot spune din proprie experienta ca fiu-miu nu a mancat cereale neam cu lapte doar cu fructe sau iaurt. Teoretic orezul constipa. Si tot teoretic cea mai mare parte din bebelusi se constipa de la fierul din ele. Dar se pot folosi cele pe baza de porumb, cred ca am vazut de la Milupa porumb cu ceva fructe dar cu lapte.
Si inca ceva, pana la 6 luni se recomanda cerealele fara gluten adica orez, porumb si tapioca. Restul: grau, secara, orz, ovaz contin gluten. Deci evitati-le! In schema americana mai recomanda ovazul administrat ca singura cereala ptr. ca ei propun diversificarea dupa 6 luni, dar bebelusii nostri nu au inca atata, exceptand Pescarusul Papadiei. Americanii propun ovazul ca un pas spre trecerea la cereale combinate.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Il gasiti aici pe DORULETZ
e un dulce Doruletu, un mic ingeras zambaret

eu nu am reusit sa ii fac poza lui Alex cand rade (si rade, frate... cu gurita stirba pana la urechi), dar cum vede aparatul foto sau camera video devine serios
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
...si Victoras, si Marc Bantitzelul, si Sebitza... si toti bebeii de pe lumea asta, niste ingerasi dulci 
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Maya a mea a iesit rau la ecografie de sold si la radiografie .Asa ca acum suntem nevoiti sa o tinem intr-un ham ce o tine cracanata ca pe o broscuta.Steluta parca a avut fetita asa .Va recomand , mai ale la fetite, sa faceti ecografii de sold.A plans Maya si e nervoasa si scancita .Vrea numai in brate si numai tzatza din ora in ora eventual.