Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by cypocs

Noi suntem suparati tare Maya a mea a iesit rau la ecografie de sold si la radiografie .Asa ca acum suntem nevoiti sa o tinem intr-un ham ce o tine cracanata ca pe o broscuta.Steluta parca a avut fetita asa .Va recomand , mai ale la fetite, sa faceti ecografii de sold.A plans Maya si e nervoasa si scancita .Vrea numai in brate si numai tzatza din ora in ora eventual.
Cu privire la cearta de pe forum vreau sa va spun ca am o stare de kkat.Parca ma doare fizic ceea ce am citit in mesajul Ioanei(pe care o cred ) .Culmea e ca banuiam niste chestii , mai mult le simteam .Acum , insa, cand am citit la Ioana ce mizerii sunt spuse (barfe)pe bune ca sunt foarte foarte suparata .Eu am incercat mereu sa mai inbunez persoanele care ,din motiv sau fara, ma antipatizau.Am incercat sa nu arunc cu replici , intepauri ,desi vedeam si eu cum altele o faceau .Asa cum stiu ,de ex ca Maggy ma iubeste (de la hematom ni se trage iubirea asta)asa stiu ca x-ulescu nu ma inghite .In fine imi vine sa comentez multe dar ma simt tare aiurea si nu o mai fac.
Acum eu chiar nu o sa mai intru pe aici ca de kkaturi de astea , de barfe si rautati dau oricand pe strada si nu am nevoie sa intru intr-un mediu virtual ca sa primesc tot asta .Ma doare sufleteu ca unele persoane si-au permis sa faca asta cu livada noastra.Va cunosc de cand aveam cam 10 saptamani de sarcina si chiar ma atasasem de voi .
ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Nu pleci nicaieri, bey! Sa fie clar! Si eu nu te iubesc? Ca tot de atunci ne stim/citim! Cine are ceva cu tine? Ce se intampla aici? Nici prin cap nu-mi trecea asa ceva..ca se discuta/barfeste/comenteaza pe privat ceea ce postam noi aici! Oricum nu-i frumos fetelor care fac asta!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Doina, felicitari pentru Oana!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Aaaa, da, si io am vazut-o pe Onitza

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Alia,hai ca a trecut furtuna(cel putin asa cred)si avem de invatat multe impreuna,ne sustinem ,sfatuim........asa ca mai ramai sa vezi ca n-o sa-ti para rau.
Imi pare rau pt Maya dar mai bine se chinuie(si va chinuie)acum decat sa aiba probleme cand o fi mare(am o vecina in Cluj care a inceput sa schiopateze la 18 ani,pana atunci parea ca-i ok)........la ce doctor ai fost ?Si io tre sa ma duc ,mama inconstienta, ca din spital ne-a spus ca e suspect de displazie si eu tot am neglijat,dar sapt viitoare vreau sa merg(la 2 medici pt siguranta)

Monica,spor la bebe 2......te asteptam cu vesti.

Nastad,felicitari pt fotomodela,am tot uitat sa-ti zic ca am neuronii tare obosit

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

Monicutzza...sa fie intr-un ceas cu fete, sa va ajute D-ZEU sa iasa cum va doritzi.Noi va tinem pumnisorii stransi si la mai multi.
Va pupam.

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

quote:
Originally posted by DianaR

Ama, la tine problema cu forumul este mai mare, mesajele tale am observat ca apar foarte tarziu si culmea cumva in urma altora de multe ori era sa nu vad ce-ai scris.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Diana mie mesajele imi apar cu fix 60 minute inainte de ora la care scriu.Am citit la pb tehnice si nu sunt singura in situatia asta, astept sa se rezolve pb ca e tare enervant! Mi-a placut ultimul tau mesaj, !

Doina felicitari pt Onitza fotomodel! Cred ca esti tare mandra!

Lacri acum trimit si eu o poza pt clubul razaciosilor, da' n-avem nume.. Te lasam pe tine sa alegi!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Amiss,
am o scoica de la Primii Pasi pe care ti-o pot imprumuta cat ai nevoie (un an, doi).
Singura chestiune e sa mi-o returnezi, e a cumnatei mele, care potential in urmatorii 10 ani mai vrea un copil.
Zi daca o vrei, ok???

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Vreau sa va dau o veste!!! Ne-am hotarat sa ne apucam de bb2!
Asta inseamna ca daca se prinde din prima (cum s-a intamplat si la Alex) bb2 va fi conceput tot in octombrie si daca se si naste mai devreme... la anul prin iunie-iulie vom avea doi piticoti dulci, frumosi si iubiti. Speram la o fetita , dar daca o sa fie tot un "golanas" (cum zice tati) bucuria va fi la fel de mare .
Va anunt cand va iesi testul pozitiv

(acum sper sa nu fiti prea prinse in tumultul de suparari, certuri si ce ati mai avea voi de impartit si sa va bucurati si pentru mine )

Monica de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian

Pozici Alexutu

Ce mari suntem noi

www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Spor la treaba si sa ne dai vesti bune!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

Doina, felicitari pentru Oana!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Noi suntem suparati tare Maya a mea a iesit rau la ecografie de sold si la radiografie .Asa ca acum suntem nevoiti sa o tinem intr-un ham ce o tine cracanata ca pe o broscuta.Steluta parca a avut fetita asa .Va recomand , mai ale la fetite, sa faceti ecografii de sold.A plans Maya si e nervoasa si scancita .Vrea numai in brate si numai tzatza din ora in ora eventual.
Cu privire la cearta de pe forum vreau sa va spun ca am o stare de kkat.Parca ma doare fizic ceea ce am citit in mesajul Ioanei(pe care o cred ) .Culmea e ca banuiam niste chestii , mai mult le simteam .Acum , insa, cand am citit la Ioana ce mizerii sunt spuse (barfe)pe bune ca sunt foarte foarte suparata .Eu am incercat mereu sa mai inbunez persoanele care ,din motiv sau fara, ma antipatizau.Am incercat sa nu arunc cu replici , intepauri ,desi vedeam si eu cum altele o faceau .Asa cum stiu ,de ex ca Maggy ma iubeste (de la hematom ni se trage iubirea asta)asa stiu ca x-ulescu nu ma inghite .In fine imi vine sa comentez multe dar ma simt tare aiurea si nu o mai fac.
Acum eu chiar nu o sa mai intru pe aici ca de kkaturi de astea , de barfe si rautati dau oricand pe strada si nu am nevoie sa intru intr-un mediu virtual ca sa primesc tot asta .Ma doare sufleteu ca unele persoane si-au permis sa faca asta cu livada noastra.Va cunosc de cand aveam cam 10 saptamani de sarcina si chiar ma atasasem de voi .

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput