Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
monicutza_bb spune:
...si Anutza, si Alecutz ghidusul, si Victoras, si Marc Bantitzelul, si Sebitza... si toti bebeii de pe lumea asta, niste ingerasi dulci 
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
LYLY809 spune:
Il gasiti aici pe DORULETZ
Legat de orezul asta, cred ca am incurcat-o cand i l-oi da lui Moaca, de felul lui e mai
Curios lucru insa, ieri si azi a iesit singur, jumate tare si verde, jumate moale-moale si galben. Pariez ca cel verde e de la laptele praf. Cel galben, nu stiu... Ieri am sarit peste suc, deci nu e de la morcov cu mar. Raman eu in ecuatie, cu ce mananc... o fi de la cafeaua aia fara cofeina cu lapte pe care o beau la servici... 
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
Vineee, vineeee...
VICTORASH
Am iesit in ploaie cu Moaca si a fost fascinat de zgomotul picaturilor cazand pe umbrela
Dar, a adormit bushtean dupa un sfert de ora si statea cam chircit in marsupiu... ca pana la urma am luat marsupiul... si am intrat in casa, am deschis laaarg geamul si l-am asezat in patutzul lui![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
Si -UN BANDIT MITITEL sosi si el!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
Un NASTRUSHNIC se inscrie...![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE 
ama_kaly spune:
Lacri trece-ne si pe noi cu Sebitza smecheritza sa fim in ton cu rimele ca altceva n-am gasit..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Acum am vazut ca suntem nastrusnici.Lyly, trece cum vrei.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
...si Anutza, si Alecutz ghidusul, si Victoras, si Marc Bantitzelul, si Sebitza... si toti bebeii de pe lumea asta, niste ingerasi dulci
Monicade
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
fii cu ochii pe Alex al tau si surprinde-i un zambet cu
. Oricum, pozele pot fi schimbate la cerere, poti intra cu un zambet mai timid, si, cu proxima ocazie, cu ditamai ranjeala...Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

ama_kaly spune:
Lacri 
am fost nominalizati de doua ori!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
puiudana2004 spune:
Buna seara dragele mele cireshici!
Iaca,mai sosi si eu pe aici si urmez exemplul lui Doroti,
toate mamicile si cireshele lor,toata livada,cu mic cu mare.Eu va iubesc pe toate,chiar daca m-am suparat si eu candva,odata
si de ce sa nu recunosc,un motiv de kko.
Asa ca,azi,la 5 luni implinite fix,declaram:65 cm si 8600g. Am inceput si cu ousor,1/8 la inceput,si crestem treptat pana la 1 galbenus(se admin numai galbenusul).
Noi maine ne ducem la cununia unei prietene si il las pe fi-miu la soacra,sa mai respiram si noi cateva ore,mai ales eu,ca de cand cu dintisorii astia m-a capiat de tot.
Lacra,vrem si noi in clubul razaciosilor!Ne primiti nu-i asa???Si trimit si dovada!
iu all!We placut!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png