Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 29
silvi_2005 spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare, Alain era mort.abia a rezistat pana i-am dat banana cu suc de mar si a picat ca un erou![]()
Cuscra, ma bucur ca stai si tu mai mult cu Dariuta, asa esti mai odihnita si se bucura si ea mai mult de tine. Cat despre bb2 nu pot dacat sa te felicit, o sa iti fie putin mai greu la inceput dar dupa ce mai creste Daria va fi perfect.Eu raman in continuare la ideea de a avea un singur bebe, nu ma gandesc la bb2.
Giova, am vazut pozele, ce mare a crescut marco! In cea cu tine in prim plan sunteti deosebit de frumosi si simpatici amandoi, m-a impresionat.Tu arati f bine, se vede ca ai slabit si esti o super simpatica si frumusica. Poza lui Marco din copac e bestiala, la fel si cele cu fetita.despre soacra ta ce sa zic, se vede pe mutra ei ca e o femeie dificila
. Marco sta bine cu greutatea, sunt luni in care cresc mai putin dar sigur e ok dezvoltat.
March, ne bucuram ca ne mai dai vesti, bine ca sunteti bine. voi incerca sa fac si eu iaurt de casa, eu i-am mai dat de la Milli si de la Dorna dar sigur cel de casa e mai bun.
Anasebe, ma bucur ca Tibisor e cumninte si papa.Cu miscatul lasa ca isi va da el drumul cand se va simtii sigur, lasa-l sa mearga cat mai mult in 4 labe si se va apuca de lucruri sa se ridici sa vada ce-i pe acolo.Azi mi-a spart Alain o farfurie"incasabila"
si solnita, a tras o tava de pe blatul din bucatarie, nici nu ajungea la ea dar s-a intins si a prins-o.bine ca nu i-a venit in cap....deci il inscriu si eu pe lista demolatorilor, sa nu fie Tibi singur.
Ali, pupicei, ce faceti?
Anasol si eu zic ca mai bine il speli doar la fundic si il curati cu un prosopel cu apa, sa nu racasac din nou.
anasol spune:
silvi-asa e nu-l spal azi decat la cuculica,ca nu sare inca rapanul de pe el![]()
![]()
![]()
march-ty de reteta cu iaurt,fac si io de acu,ca-i mai sanatos si pare simplu de facut sper sa nu dam rateuri cum ai patit la inceput tu, ca ma las bagubasa si asa stiti ce am facut azi? am vrut sa fac branza calcica,ca si io am o femeie la o casa dem mine care imi aduce lapte proaspat de 2 ori pe saptamana si am pu 2 l lapte cu vreo 14 pastile caliu si cand sa strecor in tifon ,am scapt tot in ghiveta,acu ciuciu branza,am pus almete la fructe dimineata,proasta mai sunt
anasebe ,nici mie nu-mi mai tre bb,dar dak se intampla asta e ,dar speram ca nu ca suntem atenti
,salutari lu tibi de la dav
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:

vrem si noi afara,de 3 zile stam in casa,dar mi-e tare frica sa-l scot ca e frigut afara,nu bate vantul dar e aer rece.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Moni, ca nu ti-am raspuns cu greutatea, eu raportez ca stagnez...pe viitor imi propun sa mai actionez cumva sa mai slabesc putin.
Mai pun o data site-urile cu limbajul semnelor la bebelasi ca am inteles ca data trecuta nu s-au vazut:
http://www.signwithme.com/video_display.asp?ID=68&search=
si mai e unul
http://www.mybabycantalk.com/content/dictionary/dictionaryofsigns.aspx?letter=W&word=16f2a46d-4cee-4922-8e46-3305f6885815
Alain intelege deja semnul de baie, somnic si papica
cel mai incantat e de ultimul
marchplayer spune:
Silvi, eu am citit despre iaurt ca este un "aliment viu" si este foarte bun si eficient atunci cand este proaspat, deci atentie la termenul de garantie.
Eu am obosit numai preparand mancarici pentru Ioana, sper sa-mi intru in ritm ca sa mai pot continua. Am incercat si eu sa mai sar cate o etapa dar nu m-a lasat inima in final. Din cate am citit si am vb cu doctorul nu este bun iaurtul din comert, smantana nu am inca voie sa-i dau, almete, philadelphia, motzarela nici atat pe motiv ca n-ar fi sterile si sunt produse care umplu spitalele. Deci produsele lactate pe care Ioana le serveste sunt iaurtul si branzica facute de mine si bineinteles laptic de la mine
. Mancarica trebuie facuta in fiecare zi, deci nu mancare de la frigider ca nu mai are nici o valoare nutritiva. Intrebarea normala ar fi, pana cand? Pana cand vrei sa ai un copil sanatos!

Am lasat-o pe Ioana in premergator in casa ca sa pot si eu sta la calculator si si-a dat cu telefonul in cap. A tras de fire....
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasebe spune:
Silvi Dar Tibi nu merge in 4 labe!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
J G spune:
hello,
vin si eu cu raportul - avem muci in continuare dar fara febra, sper sa treaca curand. Eu sunt racita varza si trebuie sa trec pe antibiotic, din pacate.
Azi ne-am ridicat si noi prima oara in 4 labe si ne-am batzait serios. De mers mergem tinute de manute din ce in ce mai bine.
Am retinut ca trebuie lasati desculti in premergator, ca nu trebuie sa-i dau banana in fiecare zi, ca nu trebuie stresati cu tot felul de activitati - merci mult fetelor care ne atrag atentia!
O sa incerc sa intru mai des
Pup,
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Giova spune:
Va multumim fetelor
.
Anasol soacra e aia blonda, uite aici si aici .
Silvi drept sa-=ti spun nu am slabit deloc, poate 1 kg. Deoarece e nebun cantarul meu electronic. Cand l-am pus in alta parte imi arata adevarata greutate. Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula, deoarece pe haine nu se vedea deloc.
Marco mi-a papat 300 gr de ficatel cu legume
.
La masa de la ora 18 ii dau iaurt cu fructe.
Mi s-au terminat gustoasele borcanase din Ungaria si aici nu gasesc dintr-alea
.
Am terminat de calcat, acum ma uit la Tv si pe urma afara cu noi. e caldut si bine afara.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
maraki spune:
Hello si de la noi,
Aseara am fost la spital sa il consulte pe Angelo iar dr. a spus ca nu are nimic
Noaptea pe la 2.00 i-am luat temperatura si avea baiatul 38,6
i-am bagat un paracetamol in fundulet si i-am dat sirop Nurofen( nu stiu cat a inghitit pt. ca a mai dat si pe afara ) Dimineata la 8.00 avea iar 38,7
si bineinteles ca ne-am dus la dr. lui. Dupa ce l-a consultat a spus ca este foarte rosu in gat ( aia de aseara nu l-a vazut? ) si ca temp. poate fi si din cauza dintilor care au erupt sus.Ne-a dat supozitoare cu paracetamol, picaturi pt. nas si a spus ca temp. va mai dura 2-3 zile.Am ramas tampita cand a zis dr. ca nu este febra mare 38,7
si ca trebuie sa imi fac griji de la 39
Pai cum sant eu panicoasa daca ar face temp. 39 as trece la impachetari imediat!!!Fetelor alaltaieri am scris eu ce este de facut in caz de febra mare dar cand e vorba de practica o cam dau in bara!Stie cineva daca e bine ca i-am dat si Nurofen pe langa supozitor cu paracetamol? Totusi este bine ca papa, zilele astea-i dau mancarica mai fluida ca sa nu il deranjeze prea mult la gatut. Mai e o chestie,l-am urcat pe cantar imbracat cu jeansi,dres si bluzita si mi-a aratat doar 7700 gr.
Angelo la 8 luni avea fix 8 kg si cand am intrebat dr. a zis ca asta nu e problema
La lungime nu stiu daca am reusit sa il masor bine,mi-a iesit 77 cm dar a fost pe fuga cat asteptam in cabinet sa vina dr.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
LunaNoua spune:
Neatza gagici 
Daniela, Nico, Lili.. si restul care nu au incaput in neuron ... bine ati mai scris 

Daniela, bucura-te de tati, las ca noi nu ne suparam asa cu una cu doua ca nu mai treci pe aici. Vad ca oricum, faci la mancare toata ziulica. Ce mamica exemplu, numai papa sanatoasa.
Pe mine nu m-a tentat niciodata sa fac pentru bebe din lapte de casa, cu toate ca am avut multe surse...dar numai cand imi imaginez conditiile in care e "smuls" .. imi trece
Eu am descoperit iaurtul care sa ne placa, si mie si Dariei. Daria papa cate un iaurt la o masa. "Iaurt adevarat" de la La Dorna. Nu stiu cum e facut, dar nu se simte nici un "plastic" prin el, e nici foarte acru, si niciodata nu are zer sau alte chestii bleach prin el. Daria tot de la Dorna papa si branzica topita.
Stiu care e principiul cu hrana 100% naturala, dar nu cred ca se poate pune in aplicare. Nici un taran in ziua de azi nu cultiva nimic fara sa puna oaresce ingrasaminte chimice in pamant. Si ar fi culmea sa cred ca o sa se poata trai asa cum traia bunica din alimente 100% naturale. Eu cred ca de acum trebuie sa ne obisnuim sa digeram si "plasticele". Organismul uman se adapteaza. Nu pot decat sa am incredere in asta...
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?