Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 30
Giova spune:
Maraki eu ce am tuinut minte de la mamicile mai mari, e ca nu e voie sa-i dai paracetamol decat la 4-6 ore parca.
Insanatosire grabnica lui Angelos
.
Cum la 8 luni avea 8 kg? pai acum nu are 10 luni?
Deea si noua ne plac produsele La Dorna sau Mili.Marco nu prea papa iaurt gol.
Am reusit sa mergem mai mult de 3 m, de o singura manuta
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
LunaNoua spune:
Ah.. cat pe ce sa uit.
la cererea telespectatorilor .... (in special Moni
) .. am pus un filmulet. Sa trageti un ochi aici www.dropshots.com/lunanoua
Si de asemenea, daca vreti sa vedeti opera de arta, facuta la 9 luni... vizitati albumul octombrie la semnatura ![]()
Astept sa vad care s-a distrat mai copios 
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
anasebe spune:
Maraki Multa sanatate lui Angelo!
LunaNoua Si eu sunt de aceeasi parere. Nu mai exista 100% natural, asa ca nici sa-i obisnuiesti pe copii cu asa ceva nu e bine. Nu zic sa le dai mici si fripturi, dar organismul trebuie obisnuit si cu E-uri.
Eu de exemplu m-am lecuit de mult cu morcovii luati de la tarani. Ii puneam la fiert portocalii si ii scoateam albi. Mama lor de morcovi! Asa ca am trecut de 2 luni la baby carrots de la bonduelle. Congelati de obicei. Se fierb repede si au un gust minunat. Daca iau morcovi la conserva ii manca Tibi asa goi, ii plac la nebunie.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasol spune:
maraki-io stiam ca nu se dau amandoua odata,ci alternativ antitermicele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Deea Filmuletul cu mopul e GENIAL
Iar peretele e super. Misto ideea cu amprentele!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
paula2003 spune:
Nu ma asteptam sa fie asa de mofturos de la o varsta asa de mica. Papa dar foarte putin si doar ce vede la noi in farf. Si atunci cu forta pana de gust si pe urma ....
Am fost cu el in spital(de fapt sunt) pentru un control de rutina. Speram sa fie bine. Momentan e bine.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

de 
!