Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 28
anasebe spune:
Angi Tare mult ma bucur ca-i Filip mai bine! Si felicitari pt. primul dinte!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasol spune:
nico-mersi de sfat si succes dak vrei iar sa faci bb,puneti-va pe treaba![]()
gioava-marco s-a apucat de prostioare vad-bravo lui-la cat mai multe![]()
![]()
,pupicei
fetelor io am iestit pe balcon si e cam frigut afara,chiar cum mai imbracati bbi cand iesiti afara pe vreme de asta mai rece?(nu ca fashion)ca si cantitate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
nicoleta raducu spune:
Noi plecam la o plimbarica..desi cam bate vintul...
Va pupam pe toate....si pe toti frumuseii...
Giova spune:
Canda felicitari pt. primul dintisor. Sa stii ca si marco mi-a facut diaree la primul dinte,si e ceva normal.
Nico plimbarica placuta.
Anasol, eu ii dau strampi/ciorap cu chilot/ dres. Am scris toate denumirile, ca vad ca se zice altfel. Pantaloni, deocamdata blugi/trening. pe urma am niste pantaloni mai grosuti, cu ceva moale pe dinauntru. Body, bluzita si geaca. Caciulita nu i-am pus pana acum, doar gluga de la geaca. dar acum e musai.
anasebe 5-10 ani? sa inteleg ca nu mai vreti altul?
Marco doarme, astept sa se trezeasca, sa pape si pe urma iesim sa cumparam jucarii, o sticla pt. lapte, caci am uitat una in Alba.
Marco mananca cate 200 gr, dar cand ii place ceva baga si 300.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
marchplayer spune:
Canda, uite cum fac eu iaurtul in casa! In primul rand precizez ca il fac din lapte de vaca proaspat(am o babuta care imi aduce 1 litru pe zi de la Techirghiol), am incercat si cu lapte din comert dar am cam dat rateuri. Laptele il fierb foarte bine, pana clocoteste apoi il pun intr-un oarecare vas si il amestec pana ajunge la 37-38 grade(amestecatul asta este pentru a nu prinde pojghita laptele) apoi torn cam 200ml de iaurt(initial am pus danone, dar acum imi pastrez de la un iaurt la altul), acopar vasul cu un prosopel curat dupa care pun capacul. Infasor vasul in ceva calduros si il las cam 5 ore dupa care gata iaurtelul proaspat si gustos pe care Ioana il adora, la fel ca toata familia dealtfel.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasol spune:
giova-ce seamana copii nostri nu ti se pare blonzi cu ochi akbastri si urechiati![]()

am vazut pozicile-f frumoase si mingile-ati facut iar mingi marinate?![]()
Giova spune:
Am pus poze noi la semnatura .
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Anasol alea sunt poze mai vechi, in urmatorul mesaj la semnatura e un alt album, mai nou, de vineri.
azi vreau sa cumpar sa mai fac "mingi" marinate.
Seamana cu capul rotund, blonzi, ochi albastri si urechiati.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya
anasebe spune:
Gio Cam asa ceva. Nu cred ca mai fac unul. Hai ca ma uit la pozici acum.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasol spune:
giova gata vazusi pozele,super,l-ati urcat si in copac,ce nebuniiiii,si mami si tati frumosi
,care e soacra cea cu parul alb sau cealalta?