Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

fETELE...EU SIA ZI SUNT NOSTALGICA..SI STITI CE FAC???Recitesc ce scriam acum un an....baaai....ce babalache mai eram....
Asa sunt de emotionata recitind ce scriam atunci....
Ultima bomba e ca ma gindesc tot mai serios sa fiu din nou ....Ei..ce ziceti de asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico asa de repede?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nicoooooooooooo Tu?! Pai sa vedem cine ramane prima gravi tu sau Bee?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

NA CA V-AM SOCAT....
BREEEEE...AM STABILIT CA VREM..CIND VA FI SA FIE...AICI SUNT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata si de la Eforie!
Hai ca deja ma simt penibil ca n-am mai bagat nasul pe aici. Sincer asa de mult mi-as fi dorit dar din lipsa de timp renuntam in favoarea altor lucruri mai importante. Ma credeti sau nu chiar am nevoie de schimbul de experienta.
Vremea se inrautateste si aici pe zi ce trece, deja ma gandesc cu groaza la zilele alea in care nu vom putea parasi casa, noi care suntem obisnuite sa ne petrecem toata ziulica pe afara ce naiba vom face??? Acum Ioana este pe strada este plimbata cu caruciorul dupa ce mi-a alergat prin curte cu premergatorul. La capitolul papa stam bine, asa cred eu...deocamdata eu nu m-am bagat pe smantanici si alte produse de cumparat. Ii prepar iaurtel in casa(dupa repetate esecuri am reusit si sa stiti ca este o bunatate) branzica la fel, i-o prepar eu. Cereale ii dau destul de rar si mananca si ea cam un biscuite pe zi, prefer sa pape mai multe fructe si legume. Inca suge de la tzitzi fata mea, noaptea, dimineata, ziua in completarea meselor si seara inainte de culcare, cantitativ habar nu am cat, in curand o sa bag si eu un lapte praf in completare ca s-o mai dezvat de tzitzi ca nu vreau sa-i dau sa suga mai mult de un an. Problema mea ar fi ca Ioana nu vrea bibe de nici o culoare asa ca o sa bem lapte praf cu lingurita sau cu canita, vedem noi.
Nico succes fato!!! Si eu vreau inca unul si am spus ca daca nu-mi iese in urmatorii 2 ani ma las pagubasa.
Giova, asa este, nu-ti face probleme in privinta greutatii. Atat timp cat este sanatos si papa bine...In alta ordine de idei eu am citit ca greutatea ideala la varsta de un an ar fi undeva in jurul a 10 kg.
Ali, lasa fata ca s-or ridica si puturoselele noastre singurele.
Moni, am vazut si eu pozele cu Di! Pupicei scumpicii!
Anasol, sanatate lui david. Ma bucur ca se simte mai bine.
Sivi, pupicei lui Alain.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeeeee.....am si eu chef de stat pe forum...si nu apareti si voi?????????
Ia treceti voi bre astea care stati in umbra...si bagati aici una ..alta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico eu ma gandeam ca pt. bb2, sa lucram de la anul din sept. Sper sa nu ne ia pe nepregatite ca si marco.
Daniela si eu ma gandesc cu groaza la zilele reci.Noi iesim cate 3-4 ore/zi, dar la iarna nu putem sta atat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cam nasol cu frigurile astea. Asa e. Ieri l-am infofolit pe Tibi asa de tare incat nici nu se putea misca prea bine. parca vad ce crize va face la iarna cu tot felul de haine pe el.
Mai fetele, la capitolul miscare, nici Tibi nu exceleaza, dar face progrese. Cand ii va veni timpul sa mearga, va merge. Daca va dori sa patruleze...va patrula. In rest...asat e.
Silvi Tibi papa in ultimul timp fara probleme. Ptiu sa nu-l deochi!
La capitolul al doilea bebe: Nu multumesc. Poate peste 5-10 ani.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Asa e fetele..si eu ma gindesc cu groaza la vremea rece...
Daria nici caciual nu si-o tine..mai nou si-o da singura jos...
Cit despre bebe 2...vreau sa-l faca cum cit simt ca am curaj...teoretic n-ar trebui sa ma mai chinui...ca acum stiu care e problema mea cu sarcina..si am sa fiu prompta...
Dana...ma bucur ca mai dati si voi un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetele nu pot sa va scriu prea mult dar vreau sa va spun ca Filip e bine ... multumim ca va ganditi la noi! Se pare ca ultima repriza de diaree a fost din cauza primului dintzuc ... asta in conditiile in care a avut de marti enterocolita ca altfel ma gandesc ca nu se face chiar asa diaree de la dinti. Ieri a mancat surprinzator de bine si acum e vesel.

Anasol ma bucur sa aud ca David e bine.

Daniela si Ali sa stiti ca si Filip se inscrie la clubul lenesilor, nu merge in patru labe nu se ridica in fundic singur, nu sta pe picioruse bine ... dar se rostogoleste tare fain, asa se deplaseaza el

Daniela faci share la reteta de iaurt, ca incercam si noi.

Giova bine ati revenit! pupici la Marco! Daca se face Filip bine vreau sa ne vedem intr-o zi ...

Anasebe vazut poze cu Tiberica fara frica si cu Anutza ... ce mari si frumosi sunt amandoi. pupici de la noi.

va las ca maraie Filip ... vrea sa il bag in seama

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput