Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 26
anasebe spune:
Neata fetili!
Canda si Anasol Multa sanatate baietilor! Va asteptam cu vesti bune.
Ca intreba cienva de Bee...Bee si Anuta sunt bine, n-au net, dar m-am vazut cu ele joi, am pus cateva poze la semnatura.
Haideti ca ma duc sa ma joc cu Tibi si revin.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasol spune:
neata fetili,
noi venim cu vesti bune,david a fost bine azi-noapte nu a mai facut febra acum avea 37.1,si noaptea nu i-am mai pus nici un antitermic decat aseara la 9 i-am dat 2.5 nurofen,cred ca am trecut peste,sper.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
cosmi1975 spune:
pt anasol ca a scapat de pb lui bebel si sper ca toti bebei sunt ok 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
silvi_2005 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, gemenilor Daniel si Eduard si micutei ilinca Ioana. sanatate si sa sceasca mari!!!
Anasol, bine ca ati scapat cu David, tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede.
Angi, sper ca e bine Filip, vroiam sa iti zic dar am intrat tarziu, mie mi-a zis doctorita ca nu se da carne daca ii merge burtica, intreab-o pe dr. ta sa vezi ce iti zice. Sanatate multa.
Anasebe, eu intrebam de BEe, am vazut pozele, ma bucur ca sunt bine.Voi cum mai sunteti, ce mai face Tibi?Cum stati cu mancatul?
Moni, o zi buna sa ai la munca
Ali, Giova, Mira 
Noi ne-am trezit abia la ora 9 fara 10, am mancat si acum la 10 o sa iesim si noi la plimbarica ca e frumos afara.
nicoleta raducu spune:
Buna dimineata si de la noi....
Eu sunt acasica...cu minunata mea Dariuca...asa cum va spuneam..merg doar 4 ore saptamina asta...la serviciu...ca ma simt obosita tare....
Si am ales sa merg dupa amiaza...
In dimineata asta nu stiu de ce nu a fost prea mincacioasa...sper sa nu intre in vreo pasa..
In rest...bien...
Anuta..deci asa..intilnire..fara noi...binee.....Ia sa faci bine sa vezi cum si cind ne vedem...
Fetele..va doresc o zi frumoasa..si o saptamina excelenta tuturor....

toata gasca!
nicoleta raducu spune:
Cuscraa.....sunteti niste fericiti..aici este o vreme..oribilaaa....
Sta sa ploua cred...
Plimbarica placuta....
ginerelului scump..si tie cuscra...
monica70 spune:
Buna dimineatza! 
La multi ani pentru ILINCA,DANIEL si EDUARD!

.....
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
anasol spune:
fetele,oare pot sa-i fac baita de acu,io de obicei cand e racit nu-i fac baita,ca ziceti?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
nicoleta raducu spune:
Anasol..eu zic azi sa nu-i faci puiutza...mai sigur...sterge-l cu cirpita..stii tu...La fundulet poti sa-l speli...la cucut...dar eu zic sa vezi si azi cum se comporta...si sa-i faci miine seara...
Giova spune:
Neatza!!!
bebeilor de sambata, duminica si azi
!!!
Anasol, Canda ma bucur ca sunt mai bine David si Filip.of, doamne, bine ca a trecut ce-a fost mai greu.
de la noi.
Luizza eu te-am sters de pe lista, la fel ca pe multe altele. Sunteti la mine in calculator, daca te hotarasti sa scri mai des e ok, te pun la loc.
Eu nu inteleg faza asta: citesc, dar nu am timp sa scriu, sau nu pot intra in discutiile voastre.
Uite la Paula, nu scrie nimic de noi, sau de bebii nostri, dar mai intra si ne zice despre Paul.
Asta ai putea face si tu si celelalte care nu mai sunteti pe lista.
3 fraze pe luna, nu cred ca e asa de greu, mai ales ca stati si ne cititi.
tie si Mariei, care chiar ca suntem curioase ce mai face si cum arata.
Lili poate vrei sa vin la tine si sa te
. Cum nu se mai completeaza tabelul? pai vezi daca nu citesti?
. Eu sunt la zi cu datele pe care mi le dau fetele. Mai asteptam niste date sa-l incarc pe net, caci sapt. trecuta l-am pus odata.
Ma bucur ca a inceput si Nicolas sa paseasca, felicitari pt. dintele nr. 3. Poate dupa ce va mutati la bloc, scri mai des.
Despre noi:
Soacra nu mi-a adresdat mai mult de 3 vorbe zilele astea. In schimb pe fiu-su' nu-l scotea din iubire, iar pe Marco din copilul lui Mimi. La un moment dat i-am zis ca e copilul meu si a lui Clau, nu al ei.
Am stat mai mult la ai mei, acolo am si dormit, marco un cuminte, a ras si a stat cu toata lumea. Nu prea a mancat el, dar sper sa ne revenim.
Mai nou: isi baga mainile in ghiveciul de la flori, se umple de pamant si pune pe mobila
.
Am mai vb. si cu alte mamici si mi-au zis sa stau linistita ca bebeii au perioade cand se ingrase si perioade cand se lungesc. Marco a pus 250 gr luna asta, dar in schimb se lungeste. Nu l-am masurat sa vad cat are, dar trebuie sa fac.
revin mai tarziu, merg sa adun de prin casa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya