Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 25
monica70 spune:
ANASOL GRAPEFRUITUL SI LAMAIA NU AU ACTIUNE ACIDA.Doar restul citricelor.Chiar de aia am ales eu sa ii dau doar din astea pana acum,ca si eu si mami suntem sensibile la stomac ,facem repede acid,asa ca am vrut s-o feresc si pe Diana,ca precis ne mosteneste
Ea face acid cand bea mult iaurt
Acu ca a mai crescut o sa ii mai dau si suc de portocala sau mandarina cateodata.
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
szaboali spune:
Salutare...
Paula sa sti ca si Iarina face figuri la papa ,dar figuri serioase frate ...isi face greata aproape la orice ii dau de papa,cred ca e o perioada cam ciudata asa cum imi ziceau si mie fetele.
Anasol
si va doresc sa aveti o noapte linistita si sa-i treaca repede febra la Davidutul cel scumpic.
Monica bine ca s-a distrat Diana
acum ma pun sa vad pozele
Nicoleta
LA MAMICI SI BEBICI FRUMOSI
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006
sim0 spune:
OOOOOO, ce de lume noua pe aici...fetelor, ma bucur ca ati mai gasit timp (eu acum de cand bonus peste copil am si serviciu si scoala inteleg foarte bine cat de pretios este timpul) sa ne mai povestiti una alta si sper sa nu va mai lasati pe tanjala si sa intrati cat mai des
Multumesc de incurajari...m-am odihnit un picutz in week-end si acum parca vad lucrurile in culori mai luminoase. ![]()
Mai fetelor, copchilu meu are 8 luni aproape si nu merge nici in patru labe, nici nu se ridica in picioruse...abia acum, de cateva zile, a inceput sa se agate de noi incercand parca sa spuna ca ar vrea sa se ridice in picioruse. Cand o tin de subtiri in picioruse, se balambane putintel, dupa care isi ridica picioarele de pe sol. Voi ce ziceti, ar trebui sa ma ingrijorez ca nu a inceput sa stea inca in picioare???
Imi pare rau sa aud ca sunt bebei bolnaviori, multa sanatate le doresc si putere la mamici sa-i ingrijeasca cum numai ele stiu.
Eu ma pregatesc de culcare pentru ca nu vreau sa incep saptamana obosita deja.
Va pup pe toate, de la A la Z...
poze noi cu noi
szaboali spune:
Maraki sigur de la vant este ca asa am patit si eu cu Iarina si acum e tot mucoasa ,mai bine zis apoasa ca ii curge din nasuc apa .
si sa va faceti bine.
Teolinda
la papacios.
marchplayer
la faza asta si Iarina mea e puturoasa,nu se ridica in 4 labe,nu se aseaza singurica in fundic dar in schimb daca o pun in picioare sta singurica tinuta de o mana,de pasit paseste numai cand e tinuta de ambele maini. Daca vreau sa o pun in 4 labute se arunca pe burta dar nu imi fac probleme ca nu vrea in 4 labe ca nu e obligatoriu![]()
la papacioasa.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
monica70 spune:
Ali nu prea mi-au iesit pozele,ca erau cam slabe bateriile si miscatoare gagicile,pana apucam sa apas pe buton ... ba una, ba ailalta era cu spatele
pana m-am enervat si am abandonat 
Ce ma face Iarinutza cea cuminte,a trecut si ea la nazuri de papica???
Si eu le doresc la toti bebeii bolnaviori o noapte linistita,fara febra sau alte alea ...
Ma duc si eu la nani,ca vad ca-s cam singurica si ai mei dorm amandoi (Ghitza e tot racit bine
) Maine si poimaine am si de lucru la birou,marti am zi de salarii si sunt singuraaaaaa
Dar o sa mai intru si prin zona,macar si numai sa ma plang ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
SIMO ma bucur ca ti-ai revenit.Cat despre ridicat in picioare si mers nu-ti face griji.Diana a inceput sa se ridice si sa mearga doar de vreo luna,deci de la 8 luni.De mers in patru labe merge de mult,dar etapa asta nu e obligatorie la toti bebeii! Daca deja incearca sa se catzere,e pe drumul cel bun!
Cu mersul bine-bine la bebelusi eu stiu ca e normal intre 8 luni si un an jumate,depinde de fiecare.
Si Diana se balabanea in ultimul hal la inceput cand o tineam d esubsuoara
Ea a fost cam tarzie cu ridicatul in fund,ca era mai fain sa se tavaleasca,taraie si rostogoleasca ... Dar cand s-a hotrat s-o faca,in cel mult o saptamana era experta - se sprijinea intr-o mana
Acu se rasuceste un pic si reuseste sa se ridice fara sprijin de pe pozitia culcat,probabil si fiindca e mai usoara.
La fel de tarzie a fost si cu ridicatul in picioare,pur si simplu nu voia,ca era mai funny in patru labe
Dar si cand s-a hotarat in cateva zile a devenit experta si dupa inca vreo cteva in care a luat gratii de lemn in bot la greu (de la patutz) a invatzat s se aseze frumos in fund ,la loc. Acum si cand e ancorata de mobila se lasa fain frumos in fund,nu inainte de a privi precauta inapoi oleaca sa vada pe ce se lasa ![]()
Fiecare are ritmul lui...Abia daca au un an si nu se tin binisor pe picioare,cred ca e un semnal ca nu-i ceva in regula.
MONI
de
anasol spune:
moni-vazut poze-pup la dia miscacioasa
ali-multam de urari si io sper sa trezem noaptea cu bine
mai fetelor ce noroc cu voi,ma mai incurajez si io,noroc si cu anymony careia ii cer intr-una sfaturi de astea de sanatate,na dak e in domeniu o mai necajesc si io cu intrebari,acu seara i-am mai facut lu dav o frectie,i-am mai pus cartof ras cu otet si spirt la gatut,i-am dat antib si nurofenul,i-am mai dat si un fenobarbital ,sper sa fie ultima oara cand mai apelam la el,ca stiu ca e cam controversat,dar cu febra asta mare ce a avut-o aseara,tare mi-e frica sa nu faca convulsii,doamne fereste
acum a adormit,a papt iar putin 140 laptic,asta e,poate is revine si cu papatul zilele astea
pup restul fetelor,sanatate si noapte buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
miraklucker spune:
Buna fetelor!!
Hai sa va scriu si eu cate ceva, pana nu ma pauca somnul, ca in ultimul timp nu mai prea apuc nici sa va citesc. In scurta mea pauza de pranz, imi mai arunc cate un ochi dar cum se termina deobicei pana nici nu termin de citit ce sa mai si scriu
....asta este.
.....plus ca acum am alta pasarica
...vreau sa ne mutam, asa ca m-am apucat de cautat casa!!!!
Noi suntem bine, copii au inceput sa se obisnuiasca cu matusa mea, si ea cu ei, a mai prins curaj sa iasa cu ei la plimbare
, in parc.....mai urmeaza sa mearga si la magazine singura cu caruciorul
.
Selin e cumintica, dar parca nu mai ca pana acum, se trezeste nopatea de 2-3 ori, plange dintr-o data si mai de fiecare data vrea tzitzi, nu se multumeste numai cu suzeta.....sau pe deasupra vrea la mine in pat. Inca o mai alaptez seara si noaptea dimineta deobicei nu o mai scol la 6 numai daca se trezeste ea.....dar bea si cu sticla 1-2 pe zi de cate 200ml, plus mancare cat cuprinde.
...in rest e putoare, nu se misca nici un cm, da din maini si picioare ca un peste pe uscat, sta in fundulet si atat. Ii place in picioare si daca vreau sa o asez isi incoarda picioarele si nu vrea sa stea....parca incepe sa faca si cate 1-2 pasi timizi.....in premergator merge dar tot asa calm, nu are nici pe departe viteza pe care a avut-o David
....dinti nu avem inca, dar nu conteaza, merge si fara!
....nici repertoriu prea bogat nu avem a trecut de la dada la lala, alala, asa ca ne canta toata ziua si mai ales noaptea![]()
Nu prea am citit mult, stiu ca Filip de Canda si David de Anasol sunt bolnaviori....multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede.....uffff cel mai rau e sa-ti fie copilasul bolnav!
Simo, dupa cum vezi nici a mea nu e mai breza, nu-ti face probleme, cand or incepe sa umble, sa-ti cotrobaie peste tot si sa ti se bage printre picioare, o sa -ti para rau dupa vremurile de acum![]()
Ufff Maraki si al tau??? 37.8 nu e febra mare, nu te ingrijora, si ale mele fete au avut mai acum vreo doua seri febra, la Selin am bagat numai noaptea de seama, dimineta nu mai avea nimic.
Va pup pe toate chair daca nu v-am scris in parte la fiecare!!!

Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
silvi_2005 spune:
Mie nu mi-a mers PC-ul, l-am reparat in seara asta.
March, Lili, Micio, Sim0
Anasol, tinem pumnii sa fie bine la noapte.
Canda, cum e Filip, sper ca bine.
Ali pupicei si ti si Iarinei.
Maraki cred ca trce cu Panadol sau Nurofen in faza asta si ceiut cald cat de mult, eu asa am facut.
Moni ma bucur ca v-ati distrat asa de bine.Si Alain imi trage cate o kk-ceala cand il pun sa se culce,prospat imbaiat![]()
Cuscra, Alain e bine cam KK-cios de cateva zile dar in rest bine, s-a pus si pe mancat, azi mi-a mancat o jumatate de cutie de branza fagaras si binenteles orice ar fi de 4 ori lapte/zi cate 300 ml.Pe saptamana consuma 2 cutii de Milumil 3, nu cred ca mai e un bebe asa...
szaboali spune:
Monica am vazut pozicile
s-a distrat nu gluma...cu balonul ala mare cat ea
noapte buna.
Anasol 
Silvi 
miraklucker 
Simo
Bebeilor cu febra multi
si pe maine sa nu mai aiba nimic si mamicile lor sa ne aduca vesti bune.
Fetelor v-am
pe toate si va doresc o noapte linistita .
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni