Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua! Iaca vin si eu pe-aici dupa luni de absenta. Sper ca nu am fost scoasa din lista ca doar atat am apucat sa vad din ultimele mesaje postate... s-a trecut la "curatenia de toamna"

Asa... despre noi... ce sa va spunem... ar fi ff multe.
Concediul a fost super extra meserias... cu siguranta v-a spus Giova cam cum e cu turismul la turci in hoteluri de 5 stele. Pacat ca a trebuit sa ne intoarcem acasa la desfacut de bagaje, spalat de rufe, pregatit de mancarici pt bebic, spalat de oale si-alte castroane, asprirat si multe altele care nu se mai sfarsesc in veci.

Intre timp am mai fost si pe la un botez, week-end-ul trecut am dat o fuga pe la munte ca a fost super vremea.
Nicolas a inceput sa paseasca cu pasi mari si fermi, tinut de manute si m-ar invarti toaaaata ziulica prin casa in felul asta. Sunt cocosata de spate in consecinta.
Pe langa cei 2 dintisori de jos de o sapt ne-am luptat sa ne crape gingia la un dintzisor de sus. Asadar luna si dintele e la noi.
De mancat .. baga orice ii dau, nu refuza absolut nimic. Eu insa ii dau doar ce este permis pt el.

Ieri a trebuit sa ne mutam dormitorul la mansarda pt ca din cauza "bunei" constructii a fundatiei realizata de nasul nostru "drag si scump" ne-am trezit ca la noi in dormitor s-a stricat dusumeaua care era sub parchet.Asa ca aseara am dormit f romantic si f bine la mansarda.
In rest... toate bune si frumoase... de la 1 nov va trebui sa ne restrangem si sa ne mutam la apartamentul nostru de 2 camere.Fix cand incepe Nicolas sa misune si are nevoie de cat mai mult spatiu.Din lipsa spatiului petrecerea de 1 an si respectiv taierea motului(ffff lung si incomod) va trebui sa se intample intr-o locatie. Asa ca.. sunt in cautari.

Acestea fiind zise.. merg sa lecturez putin pana se trezeste micutzul meu.

Pupicei tuturor mamicilor si tuturor copilasilor.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Asa.. ca tot sunt pe-aici sa dau si eu niste date pt tabelul ala de crestere... desi se pare ca nu se mai completeaza.Totusi sa-mi fac datoria( chiar daca cu intarziere).

8 luni - 9.200kg si 75cm
9 luni - 9.600kg si 78cm
10 luni - 10kg si 81cm

Multam!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tocmai i-am luat temp. lui Agelos si are 37,8 ! Am vazut ca-i curge nasul si se cam inneaca,i-am bagat un supozitor paracetamol si daca nu-i trece pana mai pe seara atunci ne ducem la spital sa vedem ce are. Ieri a venit socrosenia sa il duca la leagane in magazine si afara era foarte frig si batea vantul, pt. 2 minute cat face din bloc in mag. oare l-a afectat ca era totusi bine imbracat...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mai aterizez si eu putin pe aici. Sa nu ma stergeti de pe listuta!!!! Imi cer scuze ca nu mai intru asa des dar chiar nu am timp. Mai ales acum ca-mi veni si dragul de sot acasa.
In alta ordine de idei urez si eu la mai multe luni piticeilor, la toti si la toate mamicile lor ca-i iubesc atat de mult si ii cresc asa de frumos! Trebuie sa amintesc si de dragul de Vladimir(ginerele meu) care azi face 8 luni!
Ioana mea este o fetita tare frumusica si cumintica. Poate mai bag si eu niste poze(am primit aparat foto cadou)Mananca tot mancare bebeluseasca, nu refuza numic din ce-i dau dar nu mananca mult odata. Ii place tare mult sa roada cu noii dintisori dar imi este cam frica s-o las sa nu se innece. De mers merge si ea, tinuta de manute si cu premergatorul, am primit unul cadou si am cedat pana la urma si am pus-o in el, de-a busilea nu serveste inca. Nu stie sa se ridice in fund singura si nici atat din pozitia sezut in picioare. Mai este cineva atat de puturos?
Va pupic pe toate si urez bebelusilor bolnaviori insanatosire grabnica.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetele sunteti la plimbari? ce bine de voi
am facut azi toata ziua frectii lu dav:otet spirt si apa ,toate in cantitati egale asa mi-a zis dr,i-am pus si la gat cartof ras cu spirt si otet cald,n-a mai depasit 38,dar i-am dat alternativ eferalgan nurofen si algocamin supoz,sa vedem cum o fi la noapte,sper sa numai faca figura de azi-noapte
a papat tare putin azi dar creca e norma,din cauza gatului,dim a papat 100 lapte,apoi 100 fructe si 100 legume la 4,sa vad acu la 9 cat lapte papa daca papa,in schim a baut un bibe si juma de ceai de tei cu lamaie si zeama de portocala si indulcit,vad ca-i place tare
moni-chiar voiam sa te intreb ,cum ii dai sucul de grapfruit dianei,adik cantitatile de apa de grepfruit ,chestii de astea si dak il indulcesti,pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mama ce de aglomeratie prin zona
Am sosit si noi abia acum,ca ne-am mai oprit si pe la mami. A fost fain,Diana s-a dat en gros in leaganul Madalinei,s-au jucat pe mocheta prin casa,ba chiar Diana a probat si scaunul ei de masa - in care a stat cuminte pana a mancat o tona de pufuletzi si inca vreo 5 minute dupa...Apoi a inceput sa se zbata...Nu-i genul ei sa stea legata . s-a plimbat si printre vreo 4 catzeluzi super latratori si printre puhoiul de gaini si cocosi
Ceea ce e nasol ca Madalina are un an jumate si umbla inca doar de manutza,ca Diana si in plus n-a scos o vorba Cica zice doar mama si baba.Saracutza mai umbla si acum la kinetoterapie de 2 ori pe saptamana. A avut maica-sa probleme cu tensiunea mare in sarcina si i-au facut cezariana mai devreme si de acolo se pare ca i se trage Sper sa isi revina,ca de mers eu zic ca ii e si frica,vad ca merge bine,dar nu singura,poate si faptul ca e cam grasutza o impiedica sa isi dea drumul.Si in patru labe merge. In rest cam intzelege ce i se zice,dar e cam moale si exagerat de cuminte,n-a plans nici un pic,sau amcar sa maraie ... abia si zambeste.Sunt tare necajiti saracii Asa ca bucurati-va ca aveti copii sanatosi,chiar daca mai fac boacane (gen inghitzit ate sau spart bomboniere )
Am pus in drop vreo trei poze facute acolo,sa o vedeti pe Diana ce pispirel e pe langa Madalina (ea are un an si 5 luni).Da' Dianei nu i-a tacut gura nici cand manca pufuletzi (cu amandoua mainile ii indesa in gura) si a topit 2 iaurturi Danonino mai repede decat a bagat Madalina jumate din unul.Cred ca e si chestie de temperament aici .
Ce sa va mai zic ... MICIO,DANIELA SI LILI ma bucur ca mai dati prin zona,nu e neaparat sa scrieti non stop,dar macar odata pe luna acolo,mai ziceti-ne ce fac bebeii.
Va ca multi s-au pus pe febra Probabil si vremea asta schimbatoare de toamna..
Fug sa vad ce vrea ca deja "ahha ha aghia ghia" Asta e un fel de plans fortzat sa o bag in seama

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare fete frumoase....
Acum am intrat si noi in casa..am fost niste plimbareti azi...
Fetelor...anul trecut pe vremea asta,ma pregateam pentru serclaj...stiti..asa m-a apucat o stare de nostalgie...imi amintesc ce speriata eram..ca miine urma sa merg la spital..si stiu ca m-ati imbarbatat...Mamaaaa...prin cite am mai trecut si eu..si ce minunatie a iesit...
Cuscrapupam dulce pe ginerelul...Cum mai este?
Lindapupam dulce si pe Nicolasul miscaciosul..dragul de el...
Dana_Ene,Anuta Sebe ,Moni,Gio ,IoanaT,Ursulik,Anuta Bordea ,Bee ,Ingrid ,Irina,Janina,March,Toanca,Mirelusa,Anduta,Deea,
Denisa,Maraki,Cosmi,Anasol,Irinutza,Tatiana,Bombo,Crisu,Ana de Frnace,Cristina,Tatiana,Rali,Canda,Pufumic,Anymony,Simo,Kiki,

Si pe restul sectei...puuup dulceeee
Asata ca sa va reamintesc bre cine-i pupacioasa sectei!Na!
Merg la baita..papa..si nanai..daca ma mai simt in stare..promit sa mai bag aici o tura...
Tuturor o saptamina excelenta fetelor!!!Cu bebelaci papaciosi ,sanatosi si miscaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Anasol de obicei faceam sucul de la 2 grapfruit si cca o linguritza de zahar,fara sa mai pun apa.Dar daca bagam si lamai de exemplu mai completam si cu apa.Nu am o retzeta standard,cum il nimeresc...,il gust un pic sa nu fie exagerat de acru.Daca nu ii place lui David gustul de acru,ii pui mai mult zahar.
Azi i-am pus doar un pic de suc lamaie,de portocala si sirop de afine (dulceeee) si am completat cu apa,ca nu aveam grapefruit acasa.A iesit acrisor si f.f.f. bun si ne-a prins bine in masina incolo ca nu statea locului,ea voia in picioare sa aiba panorama Pe drumul de intoarcere a dormit tun juma de ora La cat s-a zbenguit acolo, nu-i de mirare.
Acu s-a kk-rit de numa', 2 ture (mai nou face seara ),i-am facut baie si i-am dat bibe (doar 130 ml a vrut ... si tzatza nu mai vrea seara - cred ca mai un pic si ii spunem adio) Acum e in balansoar,bodogane,sper sa adoarma urgent.
Fug sa pap ceva si revin.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

MONI-TY,O SA INCERC SA-I DAU SI IO,PANA ACU NU I-AM DAT NICODATA NICI LAMAI NICI POTOC NICI GRAPEFRUIT,lui ii place asa mai acrisor,dar oare nu le face rau la stomacel asa simplu,ca au aciditate nu? ce zici?

Mergi la inceput

azi i-am pus in ceiut lamaie si portocala si vad ca i-a placut,a baut numai dintr-o data 120

Mergi la inceput