Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Of, vad ca tot cu o ora in urma imi apar mesajele. E 4:34 si aici mi-arata ca l-am scris la 3:24.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, si ce face ? plinge ? mai fa-i impachetari cu apa si cu otet

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

dav are 39.5

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

offfff,mai fetelor,suntem zoombie amandoi(si io si sotul) de la 4 ne-am luptat cu o febra.cu cersafuri ude reci adik la temp camerei,mama c bocete,mi se rupea inima,dar am sunat la urgente si am vb cu o dr tare de treaba,mi-a zis ca tre neaparat sa-i scad temp,sa nu faca xconvulsii,ea mi-a explicat ce si cum,cantitati egale de apa,otet si sirt si frectii,i-am dat si fenobarb,offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ea a zis sa venim la spital dak nu ne descurcam,dar ne interneaza ,asa ca am luat decizia sa incercam cateva impachetari si dak nu scade plecam la spital,
am ajuns la 38 ceea ce e mai bine,el saracutul a dormit ca e rupt de oboseala,dupa ce l-am chinuit atat,aaaaaaaaaaaaaasi cica ceai cu lamaie mult 2 bibe,dar nu avrut,i-am bagat cu seringa,la 8 ii pun supozitor algocamin,sper pana la 8 sa nu mai creasca
sotul e la farmacie acu sa ia spirt,algocamin supozitoare si ceai de tei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata...
Anasol...iti scriu tie prioritar..sper a Dvavidutu sa fie mai bine intre timp..Fii atenta ce a fost eficient la Dariuca mea intr-o situatie similara:
NUROFEN CU EFERALGAN,CITE 2,5 ML LA 4 ORE,ALTERNATIV..PINA FEBRA SCADE CU 2 UNITATI...A DAT REZULTATE IMEDIAT....SI HIDRATARE OBLIGATORIE...SA NU SE DESHIDRATEZE....
Sa intri sa zici cum mai sunteti..daca nu ii scade..da-i asa cum ti-am zis...asta e metoda pe care o aplica si spitalul...dulcik un bolnavior..si pe cei doi parinti zombie...sa va faceti bine...
Secta...AM SI EU NET!!!!
Eu sunt obosita de mor..bai..nu ma mai pot odihni..nu stiu ce m-a apucat....de luni merg doar 4 ore la serviciu ca nu mai rezist....
Dariuca e o vioaie,draguta mamii....la kile..nu excelam..dar asta e!Sanatoasa sa fie..Saptamina asta mergem sa vedem cite kile mai avem si noi...E lungana in schimb...
Azi daca nu iesim niciunde..voi fi pe aici...
Va dulceeee......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor. La multi ani sarbatoritilor de ieri, ca ieri am uitat sa le urez si celui de astazi Vladimir ca cresti mare is sanatos.
Anasol scumpi bine ca ati trecut cu bine, ma gandesc ce a fost in inima ta, felicitari ca v-ati descurcat, esti o mamica curajoasa. Sa vezi cum reactioneaza la medicamente, daca mai face febra si stazi s-ar putea sa nu-i mearga augmentinul.Sa ne spui cum sunteti.
Deea eu am patit-o cu Alain dar nu ceva grav, doar ca am vazut ca nu i-a picat bine muscatura de mar si i-am dat peste spate sa scuipe sa nu se innece.eu una nu-i mai dau sa muste mere si alte chestii care nu se dizolva ca ma streseaza.Cand am citit postarile tale am sa-i scoti atat ata...bine ca n-a inghitit-o.Multumim pentru sfaturi.
Cuscra Nicole ma bucur ca esti din nou conectata sa mai stiu si eu ce face nora mea.mai pune draga niste poze undeva sa vedem si noi ce face Dariuta. Ma tot intreaba Alain de ea si nu stiu ce sa-i zic.
Luiza m-am tot gandit daca sa zic ecva sau nu pentru ca eu una m-am cam saturat sa raspund la remarci rautacioase si tendentioase aici pe forum. Nimeni nu a hotarat in secret nimic, cine a citit tot a vazut ca Giova a postat aceasta problema si a atentionat la inceput sa anunte fetele care vor sa mai ramana. Cat despre remarac cu barfitul"fetelor" saracele carora le este teama sa mai intre si despre remarca legata de faptul ca noi discutam tot pe langa fapt care nu e pe gustul celor care "citesc tot dar n-au timp sa scrie 2 vorbe" eu una zic doar ata no coment. Aici sunt multe persoane cu multe caractere dar ne-au unit bebelasii nascuti in aceeasi perioada. Parerea mea e ca oricand, in ceea ce ma priveste, va fi binevenita orice mamica ce ne spune ce mai face bebelinul ei, cu ce probleme se confrunta si care e viata ei dincolo de bebe si de probleme acestei perioade. Pupici tie si sanatate multa tie si micutei tale despre care nu ne-ai zis nimic dar speram ca esti bine sanatoasa si poznasa ca orice bebe in aceasta perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni sper ca ai reusit sa adormi pana la urma, pe mine m-a trezit bebe de 2 ori, incepe sa-i faca figuri dintisorul dar dupa aceea a dormit pana la 8,30 asa ca m-am odihnit si eu.
Giova, azi iti dau si eu toate datele, am tot asteptat sa merg la vaccin sa mi-l masoare doctorita dar pana ajung eu acolo....iti dau ce aveam notat si greutatea sa le treci in listuta cand ai timp. O sa pregatesc si pozele pentru Dana.
Fetelor va pupacesc, sunt si eu prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetelor,a inceput sa-mi mearga si mie netul.Am citit tot dar sincer nu mai tin minte in amanuntit la cine ce vroiam sa spun oricum mii de multumiri celor care s-au bucurat impreuna cu mine ca nu are Iarina nimic grav si au multi de la noi.Mai nou la noi merge burtica la plimbare ,cred ca e ceva dintisor pe la orizont si tare ne mai chinuie.De papat tot putin papa dar ii dau ceva vitamine VI-SOL ii zice si sper sa ii creasca apetitul.
Luizza nu stiu daca ai citit ce a postat Giova dar iti zic eu daca nu ai citi...cele care nu au mai postat in ultimul timp sunteti sterse de pe listuta dar inca sunteti in calculatorul ei si daca va rezganditi si postati va pune inapoi. tie si bebelinei sa creasca mare si sanatoasa papusica.

Ma mai uit peste si revin ca sunt tare acum si pana ma mai dezmeticesc putin.

la pitici si mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Buna fetelor....
Sincer si din suflet va rog sa ma credeti eu nu vreau sa stric atmosfera de aici si probabil aveti dreptate nu trebuia sa reamintesc de faza ca era un timp cand unele dintre voi vorbeati si pe privat ...ca oricum asta a fost...da poate pt mine este unul dintre motive pt care nu scriu asa des,(Cata scria foarte des si pana la urma...ati vazut ce s-a intamlat)
Cum v-am spus si in mesajul de mai sus este ok ca m-ati sters din listuta ,si eu stiu ca ati avut toata dreptatea din lume,ca doar e normal daca nu scriu sa ma stergeti,ca doar aici este un subiect activ ..si daca toate ar fii ca mine adica nu ar scrie nimic el nu ar mai exista...doar ca eu am citit si sincer nu m-am regasit pe lista data de giova despre fetele care vor fi sterse(probabil ca nu am vazut eu bine))

Acum va doresc o zi buna si bebelusi cat mai cuminti
Luizza&Maria
)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasol la Davidutu sa treaca repede febra.
Monica poate Dia s-a urcat pe documentele alea din cauza ca o stresezi cu conta ta. tie si frumuselei.
Giova sper ca v-ati distrat la nunta si voua.
Silvi si voua ,tu intotdeauna esti super informata ca ne mai spui si noua.
Nicoleta si pe voi.
Irinatunza tie si Sabinutei.
Ursulino inca nu te-ai devirusat?si la voi.
Deea si pe voi.
Cuscroooooo ceva vesti despre ginerica????? Iarina ii trimite multi lui frumuselul Edy.
Anasebe , Pisoi3,Denisam,JG,Maraki, T_Ioana,Mirela10 , Bee, Asteryaro , Miraklucker,Pufumic,Bombonicaaa,Paula2003 ,Danast,Bumbita,Toanca,Miri_mik si toate celelalte mamici nementionate

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput