Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
IRINUTZA
pai eu sunt pila ta,ca daca itzi raspund,mai observa lumea ca esti si tu cu o pagina (ca norocu' ca numa' una
) in urma
Deci? Platesti bine? 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
SILVI noapte buna,io mai stau ca m-a apucat cheful de conta
Cine imi tine de urat?
No,atunci noapte buna si tie IRINUTZA 

MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
anasol spune:
am iesit si io din baie,m-am mai relaxat un pic,am avut o zi agitata plina de stres.
am pus si gulas de vitel la fiert pt david pt maine,ca asta vitelul asta tare greu mai fierbe,aaaaaaaa azi i-am luat almete si iaurt de la campina,maine le inauguram sa vedem cum merge
ii dau ficatel blenduit cu almete amestecat,almete de smantana ca nu are euri
,cel putin nu scrie pe eticheta si mai pun si un vf de un si ii fac asa ca un pate si il dau pe paine
,mmmmm c bun,numai sa-si revina el mititelul ca-i gateste mamica lui de toate
moni merge treaba? ma duc sa ma mai relaxez si cu o tig si revin ,dak o mai fi cineva,dak nu ma culc ca cine stie cate ore de somn prind,
fetele pupici ati fost dragute azi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
am iesit si io din baie,m-am mai relaxat un pic,am avut o zi agitata plina de stres.
am pus si gulas de vitel la fiert pt david pt maine,ca asta vitelul asta tare greu mai fierbe,aaaaaaaa azi i-am luat almete si iaurt de la campina,maine le inauguram sa vedem cum merge
ii dau ficatel blenduit cu almete amestecat,almete de smantana ca nu are euri
,cel putin nu scrie pe eticheta si mai pun si un vf de un si ii fac asa ca un pate si il dau pe paine
,mmmmm c bun,numai sa-si revina el mititelul ca-i gateste mamica lui de toate
moni merge treaba? ma duc sa ma mai relaxez si cu o tig si revin ,dak o mai fi cineva,dak nu ma culc ca cine stie cate ore de somn prind,
fetele pupici ati fost dragute azi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
ANASOL treaba merge inca ... Mai grav e ca m-a lovit o pofta de cola (n-am baut de un cincinal) si cum mi-am satisfacut-o nu stiu cine mai adoarme in graba
dar tre sa lucru,ca maine se pare ca mergem pana intr-o comuna in apropiere,la niste rude.Au si ei o fetitza de vreo 2 ani!
MONI
de
luizza spune:
Buna fetelor........
Desi citesc aproape tot,daca nu scriu asa des(ca voi)asta nu inseamna ca nu sunt alaturi de voi,dar pur si simplu de cele mai multe ori nu ma regasesc in discutiile voastre,si care de cele mai multe ori nu sunt legate de bebelusi....
Am vazut ca ati hotarat sa ma stergeti de pe lista....este OK este alegrea voastra a majoritatii......probabil ca v-ati hotarat pe privat cine sa fie sters si cine nu...
Oricum foarte multe fete s-au retras(printre cele mai vechi)desoarce aici nu prea poti avea incredere sa zici ceva fara sa-ti fie oarecum teama ca 'fetele' te vorbesc pe privat(Vezi cazul Catalinei) asa cum s-a mai intamplat"(nu toate dar cele care ati facut-o o stiti destul de bine)
Oricum eu va salut....sa va dea Dumnezeu copilasi, sanataosi, destepti si frumosi...si voi sa va bucrati de ei.
Celor care ne citesc(si stiu ca nu sunt putine)fara sa scrie le doresc acelasi lucru..
Dana Ene te rog daca doresti sa nu iti mai trimit poze cu Maria pt site te rog sa-mi spui..
a fost o experienta foarte frumoasa si alaturi de voi am trecut prin cea mai frumoasa perioada din viata mea ,aceea de a fii mama,deci si voi aveti un loc special ...
Va pup si aveti grija de ingersi.......
LUIZZA&MARIA
LunaNoua spune:
Buna Luiza,
Imi pare bine ca mai primim vesti de la tine. Cat despre listuta, cred ca decizia de a o restrange nu a fost luata pentru a rani pe cineva. Lista cuprinde mamicile din ian-feb care scriu pe acest subiect. Multe mamici au fost cu noi. Unele doar au citit, unele au renuntat la postari (din diverse motive personale). Nu cred ca listuta de pe prima pagina este menita sa tina evidenta mamicilor ce au nascut in ianuarie si februarie, ci doar a celor ce isi exprima aici o parere, ca sa ne amintim cat de cat cu cine vorbim. "Uite cine cu cine vorbeste". ( ar fi o idee buna sa fie denumita asa... hehe). Cat despre motivul retragerilor, nu e cazul sa redeschidem subiectul. Sta aici cine vrea (daca ii face placere) si cine poate (si aici este inclusa si "teama" de care vorbeai).
Noi te imbratisam cu drag,
te intelegem daca nu poti sa postezi,
, dar nu te intelegem daca te superi, si mai ales nu te intelegem daca intra "teama" in ecuatia retragerii tale.
Iti doresc numai bine tie si puiutei tale, multa sanatate, si iubire, ca restul vin de la sine ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Fetele cu innecatul
![]()
Uite ce stiu eu: Daca se inneaca bebe.. il iei de picioare si il intorci cu capul in jos.
Eu ii dau Dariei in mana tot ce e de papa. Azi NU s-a innecat cu niste chipsuri "hot salsa". Tot azi, am gasit-o in gurita cu un elastic de par cu care ii prind eu parul. Se pare ca l-a sparlit de pe masa, si la tinut in gura vre-o 2 ore, caci noi intre timp plecaram de acasa
Macar bine ca s-a prins ca nu e de mancare si nu l-a inghitit. ![]()
Moni, haioasa tare Dia.. ce mandra era ca s-a cocotat pe munca lu' mami
ah .. ca mi-am amintit de innecat. M-am trezit odata ca Daria avea o scama care ii atarna din gurita. Si repede ma reped sa o scot. Eh...ce credeti ca am scos ? Vre-o 50 cm de ata...de prin matze de undeva. Mi-am dat seama ca o inghitise deja dupa mirosul de acid gastric ce il avea, si pentru ca Daria s-a "innecat" atunci cand trageam de ea 

Deea
LunaNoua spune:
Sper ca bebelusii bolnaviori se simt mai bine. In orice caz, cate un pupic de la noi
sa le treaca repede.
Ieri a fost ziua mandrei. noroc cu voi ca mi-ati amintit
Multumim. Nu stiam eu ce m-a apucat sa ii cumpar cadouri
I-am luat sarafan lung de blugi .. dar luuuuuung.. de calca pe el
, cu camasa de blugi brodata, si jucarii noi .. si crocodil cantator.
Ma duc si eu la culcare ca a cam tecut ora de "bed time". pupici
Deea
irinatunza spune:
Buna dimineata! mai e vreuna treaza la ora asta? Ca eu nu mai am somn deloc.
Luizza, nici eu nu scriu foarte des, dar macar asa o data de doua ori pe saptamina mai scrie-ne si tu despre Maria, ce progrese face si ce nazbitii, ce mai papa. Noi mai discutam si despre altceva pentru ca ne plictisim numai sa dam raportul despre kk si alte cele despre bebelasi.
Cred ca ma duc sa ma bag in patut la caldurica desi am ochii cit cepele, de unde somn? ca acusi se trezeste Sabi
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina