Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
irinatunza spune:
Ma duc si io la somn . Mi-ar placea sa mai stau sa-ti tin de urit , Moni, dar sunt frinta de la atita alergatura prin oras. Plus ca DC-ul asta merge ca 

![]()

![]()

pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Moni, t-o placut
ca vad ca deja am ajuns pe pagina 13 .
Pupici si noapte buna. spor la conta
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
ANASOL daca i-a dat antibiotic,o sa ii scada sigur febra. 

sa ii treaca repede!
Eu atunci am evitat sa ii dau antibiotic,era si mai mica ... si cum nu avea absolut nimic in afara de febra ... aia e! Stiu ca a venit doctoritza parca sambata cand nu avea febra asa mare,a consultat-o si n-avea nici gat rosu,nici la plamani nu se auzea nimic etc.Muci,tuse sau alte cele nici vorba. Si duminica si luni febra mare ... Abia dupa 3 zile a scazut brusc si atunci au aparut petele alea,de abia se observau,era clar ca era rubeola (sau mai e ceva asemanator rozaceea infantila cica sau asa ceva ... citeam intr-o revista ieri)
Si eu am fenobarbital acasa,inca de cand s-a nascut,ca mi-a dat pediatra o lista cu tot ce trebuie sa am permanent,inclusiv antibiotice neincepute am
Si culmea ca,degeaba m-am ferit si a scapat de antibiotice,ca a trebuit sa ii dau antibiotic pentru ... lambii
Iar asta e tot degeaba,ca apar iar in circa un an dupa tratamente,ca se gasesc in apa de la robinet.
IRINA,SILVI lasati bre depresia,bine ca eu am scapat de ea ... la birou.Ca azi daca nu o luau la plimbare intai tati,dupa aia mami,ma apuca si pe mine 

Si daca to ma plangeam ca nu s-a k-rit,sa vedeti acu seara ce sconcs! Mai ales de cand bea si lapte praf e groaznic 

E cu totul altfel decat cand bea laptic doar de la san. No,ca am dat raportul complet pe ziua de azi!
CANDA,cum sunteti? Ai reusit sa ii dai sa pape? macar prin somn,cum ziceau fetele?
In sfarsit a adormit si Diana mai devreme,cred ca zgomotul masinii de spalat a contribuit (la ora asta am mai pus o tura
)
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
silvi_2005 spune:
Noi suntem inca la operatiunea adormire, e agitat de la dintisor cred, ca a stat cu mine pana acum si acum daca l-am pus in patut vad ca e iarasi sus si nu doarme. Eu am facut un gulas de vitel dupa o reteta de pe net si inca n-am apucat sa mananc, la fel am patit si cand am terminat supa.Paote pana la 12 noaptea apuc si eu.
Anasol bine ca ati fost la medic, sa speram ca scapati cu bine, pupici
monica70 spune:
Chiar mai,cum stau
-istele cu kg acum? ![]()
![]()
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
IRINUTZA deci e ok ca am doar 600 RPM
vad ca n-a trezit-o pe Diana ,desi era la 1 m de ea 
Ai ramas tot de carutza pe Dc-ul asta ? Vezi daca n-ai pile ? 
MONI
de
monica70 spune:
BRE URSULINO,nu scapasi de virusi inca?
MONI
de
canda_h spune:
am reusit sa ii dau putina zeama de orez cu morcov ... nu suficient dar mai insist pana se culca si poate reusesc si in somn sa ii dau. nu merg la spital inca ... ptr ca el e activ, nu e moale si sper sa ne ajute Dumnezeu sa scapam si de data asta. Ma asteapta iar o noapte alba, dar Domnul este bun si sper ca maine va dau vesti bune.
Silvi doctorita mi-a zis sa nu ii dau deloc seara asta laptic ... abia maine dimineata sa ii dau o masura. nici nu stiu ce sa fac.
Anasol sanatate la David!
va pupacesc!
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
monica70 spune:
CANDA lasa ca isi revine el,o sa vezi ca o fi bine! Asteptam vesti bune maine dimineatza ,tinem punmii! 

multi lui Filipel
MONI
de
silvi_2005 spune:
Angi draga binentes ca trebuie sa asculti de dr ca stie mai bine starea lui Filip dar doar zeama de la orez nu-i va tine de foame.I-ai zis ca ai lapte faza lactoza si a zis sa nu-i dai? Da-i macar un ceiut dulce ca ii scade glicemia daca sta asa nemancat.Eu s per din inima sa fiti bine pentru ca imi imaginez ce stresata esti. Si lui Alain ii mai merge burtica putin, astazi am facut pauza dee morcov cu orez dar maine voi revenii la el.
Fetelor eu sunt moarta de oboseala, cred ca ma bag in pat.Va doresc o noapte linistita si sanatate puiutilor bolnaviori.