Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Filip e mai rau ... iar nu vrea sa manance nimic... n-a mai mancat de la 2. Ceai mai bea cate o inghititura. Doctoritza ne-a zis ca daca nu mananca pana deseara la 11 sa mergem la spital ca face hiperglicemie. Acum l-am lasat sa doarma si dup-aia sar pe el cu siringa.
Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta!

pup fetele

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CANDA sper sa pape totusi,sa nu ajungeti iar la spital Dar din ce cauza nu papa oare? Si mai are diaree?
Si ANASOL??? Vrem vesti!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai, mai , mai ! depresia asta. hai sa nu ne mai "depresam" pt. ca am auzit azi la Tv ca depresia iti scurteaza viata cu ani buni. Si cind am auzit asa gata, imediat m-am "dedepresat" na ca inventez si cuvinte.
Moni eu daca pun la spalat rufe la ora asta nu mai pot sa stau in casa. Ca la 1200 de rotatii face ca un elicopter la centrifugare.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Of, mesajele mele apar aiurea rau de tot.
Silvi, dintii astia ... si eu m-am trezit acu vreo doua nopti in tipetele Sabinei pe la 1 jumate. Plingea cu lacrimi. Nu stiu ce-a avut, ori dintii (desi cei doi de jos deja au spart gingia) ori o fi visat urit. Abia pe la 2 jumate a adormit din nou.
Anasol, bine ca ati reusit sa ajungeti la dr. de la Sabi pt ginerica sa se faca sanatos cit mai repede si sa doarma bine la noapte.

poze Sabina

Mergi la inceput

Moni, rizi de mine ? am nevoie de pile!

poze Sabina

Mergi la inceput

Ma duc sa ma culc ca vad ca mesajele mele apar ca-s scrise cu o ora in urma. Desi eu n-am nik si nici pc-ul meu. si la pag 12 desi suntem pe 13. Of.
Somn dulce va doresc si pentru toti puiutii bolnaviori si nebolnaviori. sa va faceti bine, dragilor !
Noapte buna!
Moni, cred ca Ursu se lupta cu virusii acu .

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

off Canda, da-i niste laptic Nan fara lactoza la temperatura camerei sa vezi nu vrea sa pape asa, incaerca sa i-l dai cat e inca adormit. Daca nu, mai bine mergeti la spital ca face acidoza nemancat de atat vreme.Va tinem pumnii sa fie bine, pupici tie sa reusesti sa rezisti si lui sa scape de asta. Incearca sa-i dai cu bineronul, cred ca a facut o rectie d erespingere la seringa aia, da-i si ceiut cu biberonul, poate vrea asa.
Irinutza, eu te inteleg ce obosita esti ca si eu sunt aproape toata ziua cu Alain mai ales acum de vreo luna de cand Jean e f ocupat si face si garzi si e si pe picior de plecare si are o multime de treburi de rezolvat. Pe la mine mai trec socrii sa-l vada pe Alain si cateodata rar de tot il mai ia soacra la plimabare dar sunt ocupati si ei si nu pot.Eu m-am obisnuit sa imi fac programul cu el, sa il mai las in patut daca chiar am de pus ceva pe foc si in rest e tot dupa mine, cand in brate cand in premergator. Am avut si eu o faza mai depresiva dar mi-a trecut rapid ca tot nu ma ajuta cu nimic si in plus mi se parea totul si mai greu.maiiesi si tu seara cand vine sotul tau sa iei o gura de are, eu mai evadez cateodata sa nu "creieresc" de tot.

Mergi la inceput

Moni, reusesti sa te invirti cu 600 pe minut ? Esti tare, gagico!!

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am ajuns de aproape o ora,dar i-am facut procedurile
moni-am sunat-o dim si nu putea sa vina era nus unde si mi-a dat la fel indicattii prin tel
acu am sunat-o si i-am zis ca vin la ea,sta la vreo 25 km,de asta ne-am dus noi,ma rog
are infectie in gat,inflamat ff tare,ros ros,a vazut si grasu,ca io il tineam,a zis ca e tare inflamt,i-a dat augumentin 2 ml la 12 ore,apoi dupa 3 ore de la antibiotic ii dau biotics,copntinuu cu nurofenul,mi-a dat si fenobarbital sa am in casa,si sa-i dau dak depaseste 39,1 cps.in rest facem masaj cu apa calduta si otet ,lasam un sfert de ora,schimbam hainutele apoi,sa vedem ce o sa fie
speram sa treaca,acu i-am dat la 9 antibioticul ,i-am facut masaj,a papat 200 lapte .
el e f vesel n-ai zice ca-i bolnav,dar m-am dus la dr ca mi-era frica sa intru noaptea cu temp si apoi grasu meu lucreaza maine,bine ca mi-am luat de o grija
revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Platesc, platesc, Moni! Cit ceri ? e buna ? si inca ca la tine incape

poze Sabina

Mergi la inceput