Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 22
szaboali spune:
Si cum am ramas datoare ...
La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute, sa cresteti mari frumosi si sanatosi:
Nicolas Alexandru,
David Andrei,
Marco,
Daria ,
Daria Oana,
Matei Alexandru,
Selin,
Roxana Elena,
Andrew Kyle si unicului sarbatorit de astazi
Vladimir
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006
szaboali spune:
Asa deci eu sunt numai pe aici...
merg si eu sa ne pregatim sa plecam tay-tay
.
V-am pupacit pe toate si pe bebelinii vostrii

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
szaboali spune:
Sa aveti o zi excelenta alaturi de frumuseii vostrii.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
silvi_2005 spune:
Ali, ma bucur ca sunteti bine.Si eu i-am dat lui A
lain Vi-Sol, e f bun, nu stiu daca i-a crescut pofta de mancare dar se pare ca a adus ceva imbunatatiri.Noi trebuie sa ne rezolvam problema cu burtica asa ca deocamdata n-am mai mancat decat lapte facut in decoct de orez si morcov mixat dar de indata ce ne revenim o luam din nou pe papica.
Mi-am amintit legat de dezvoltarea limbajului ca discutam cu Moni, am pus pe forum 2 site-uri cu limbajul semnelor la bebelasi, l-ati vazut?
szaboali spune:
Silvi cred ca am sarit peste ca nu mi-a sarit in ochi dar caut acuma...pe cand m-am dus la papusica sa o imbrac mi-a adormit

asa ca mergem mai tarziu.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
szaboali spune:
Silvi io cred ca is
ca nu am gasit .

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Aseara m-am culcat pe la 1,15 cand s-a terminat filmul "Candva pe aici trecea un rau" cu Brad Pitt f.tinerel a fost super fain. Am renuntzat la conta sa mai vad si eu un film bun
Problema e ca dupa aia s-a trezit Diana si n-a mai avut chef sa adoarma
Asa ca a luat-o Ghitza cu el,si s-a pus sa se uite el la un film pe DVD
,iar mademoiseala statea in balansoar si vorbea 

Abia pe la 3 aadormit din nou cica.
ANASOL imi pare rau,stiu cum e,ca trecui prin asta (si ce mai urla Diana la impachetari 

- ca eu i-am facut cu apa rece si otzet
,asa credeam ca trebuie - dar in cateva minute ii scadea temperatura..)
LUIZZA nici nu stiam ca esti scoasa de pe lista,ca nu am memorat persoanele.Cand am facut propuneri (pe forum nu in privat ...) eram cu lista in fatza si am mentionat persoanele care nu au scris mai deloc aici,sau cele care n-au mai scris de un cincinal (de care nu-mi aduceam eu aminte). DEEA a pus foarte bine punctul pe I.POATE DORIM SI NOI SA STIM CU CINE STAM DE VORBA,IAR UNELE NUME DE PERSOANE DIN LISTA AIA NU NE SPUNEAU NIMIC...Eu regret mai ales ca erau cateva care o perioada au scris foarte mult si apoi ... nimic.Sper doar ca sunt ok. Si mai cred ca cele care scriem aici meritam macar un salut asa din cand in cand ,macar cand va felicitam bebeii - ca daca ne citeatzi asa cum va laudatzi,probabil ati remarcat asta. Eu sincer nu va cred ca ne cititi.Altfel ati fi vazut ca am cerut fetelotr pe forum sa faca propuneri si sa isi dea cu parerea.Iar GIOVA a zis ca are lista la ea in PC si asteapta sa vada cine mai vrea sa ramana cu noi.Cred ca ar trebui sa intri si sa spui clar daca vrei sau nu.In plus n-ai amintit un cuvant de bebelina
Chiar nu cred ca e cazul sa faci pe suparata ... Mai repede ar trebui sa ne suparam noi,ca unele incep sa scrie aici doar cand e rost de scandal.Poate mai retineti ca la "subiectul intrusa" au aparut brusc cateva care nu au scris luni de zile, sa isi dea cu parerea ... altfel nu meritam sa ni se adreseze,probabil
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
Am uitat sa il felicit pe frumosul VLADIMIR care implineste 8 luni!
ANASOL sa ne mai zici cum e David.
CANDA??? Nici o veste????
DEEA ai fost mortala cu atza aia
Eu o mai gasesc cu ... pene in gura
De hartie ce sa mai zic ... frecvent ...
Eu ma lupt iar cu conta,mai trag o tura in bucatarie si mai bag si un ochi pe DC
plus mai "parlamentez" si cu Diana care e alaturi,in tzarc. Abia pe la 15 cred ca vom pleca,cu masina alor mei.Abia astept! 
Va pup si va doresc o zi buna la toate!
Eu sunt pe baricade ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:
Acum am vazut postarea ta LUIZZA,credeam ca nu mai tin eu minte,dar intradevar eu nu te-am propus pentru eliminare.Stiu ca ai mai scris in ultimele 6 luni.Probabil GIOVA a luat o masura mai radicala,dar uite,macar asa ai bagat si tu nasul prin zona
In mod sigur daca vrei sa ramai,GIOVA te pune la loc pe lista! Si tot n-ai zis nimic de bebelina 
![]()
MONI
de
canda_h spune:
Fetele vin si eu cu vesti bune: Dumnezeu a fost bun cu noi si am trecut si hopul asta. Aseara l-am lasat sa doarma dupa cateva siringi de zeama de morcov cu orez si pe la 1 l-am trezit ca sa ii mai dau o siringa
. La trei n-aveam somn de griji si m-a lovit brusc inspiratia: i-am pus in supica praf de rehidratare (nu stiu cum se cheama, e aseamanator cu cel de la Humana Elektrolyt) si i-am dat prin somn ... s-a trezit si surpriza a papat tot si chiar a plans cand s-a terminat.
Azi dimineata am repetat figura si i-am pus si o masura de laptic in 100 ml de zeama. Slava Domnului ca am scapat de spital!
Acum fac ceva pilaf cu carnitza si sper sa manance cand se scoala.
Anasol imi pare rau ca David e asa bolnavior. Sper din tot sufletul ca ati scapat de febra si acum e mai bine. Multa sanatate!
Luizza sa sti ca si tu esti binevenita si nu te da nimeni afara ... fetele doar s-au gandit ca nu mai dai pe aici... nu te supara ca te-au sters de pe lista, nu au facut-o cu rautate.
Nici eu nu scriu prea des, ca nu am timp si de citit citesc printre randuri ... dar din cand in cand mai dau cateun semn de viata.
Moni 
ma duc sa fac ceva de papa si pentru noi cat doarme Filip.
azi noapte am visat ca veneam de la spital ... dar nu cu Filip aveam inca un baietel si ma gandeam cum sa ii pun numele... se pare ca veneam de la maternitate ![]()

Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip