PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
Consi spune:
sabana hai ca esti simpatica
. Si pe tatal meu (Dumnezeu sa-l ierte) l-a apucat amorul
pe la 50 de ani. Din nefericire era casatorit cu mama si s-a cuplat cu una cu 6 una mai batrana. Am fost fooooaaaarte suparata
. El nu a renuntat la relatie, dar nici la mama care a suferit enorm. Eu m-am obisnuit oarecum cu ideea si am incercat sa faca diferenta intre el ca tata si el ca om. Oricum s-a sfarsit tragic, in sensul ca el s-a imbolnavit de cancer si a murit. Mama si acum dupa 6 ani inca il mai plange, iar cealalta s-a recasatorit dupa mai putin 1 an. Si mai vreau sa spun ca pe patul mortii a cerut sa vina tipa aia la noi acasa sa-si ia ramas bun si mama a acceptat, inca i-a lasat singuri. Parca traiam intr-o telenovela cand mi-a zis mama toate astea. Nu stiu daca te ajuta povestea mea, dar vream sa stii ca mai sunt si altii care traiesc prin chestii din-astea, mai murdare.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Sabana spune:
Consi tata in fiecare an e fericit cu cate una. Anul trecut a murit cea cu care era de cancer la san. Tipa era super de treaba si chiar am tinut mult la ea. Iar anul asta s-a mutat cu ea in casa ei. Anul trecut pe 14 octombrie il ingropam pe bunicul meu si anul asta facea nunta cu asta. El 53 ea 31. E despartit de mama de 14 ani, saraca i-a facut numai zile fripte. Si eu am incercat sa fac diferente, dar de data asta chiar mi-a ajuns. E prea mult pentru mine. Multumesc oricum pentru sprijin. Imi pare rau ptr ce s-a intamplat la tine. Din pacate barbatii dupa o varsta nu stiu ce patesc.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Muuh spune:
buli eu am tot intrebat de tine deci stii ca imi e tare dor sa te vad. Stai linistita cu greutatea, Alexei are 6400 gr. deci sunt cam la fel piticii nostri.
Sabana uite
, nu mai fii suparata. Bucura-te de sotul tau si de Alexandra.
Miruna +
Alexei
Poze
Consi spune:
cinta deci problemele stau cam asa:
1. si eu sunt cam disperata cu greutatea. dupa ce am slabit 10 kg la nastere, am mai pus 3 kg pana acum. si nu stiu cum, adica cred ca stiu, si eu mananc multa paine + sunca sau tot ce se mai poate pune pe paine si manca rapid. In plus ma obisnuisem sa mananc pe la 11-12 dupa ce adormea Luca.
2. la o luna dupa ce am nascut, ma apucase un dor de duca la lucru. cred ca eram prea speriata si obosita. acum insa nici nu ma mai gandesc la lucru. mai ales ca pana acum nu l-am lasat pe Luca cu absolut nimeni. imi va fi foarte greu. poate ma voi intoarce cand Luca va avea 7-8 luni.
Pusici la fete si o duminica faina!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
cinta incearca reteta larissei: sa nu mananci decat fructe dupa ora 18.00. Eu ama dat jos 3/4 kg.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
oona spune:
bulinutasa-ti povestesc...
am plecat tarziu de acasa,adica la 4 fara un sfert..am ajuns la capatul opus al parcului,la intrarea de metrou titan,si m-am dus eu dupa capul meu unde credeam ca e o statuie..normal ca nu afost bine!am mai intrebat pe acolo,am primit indrumari gresite,pana mi-a spus cineva ca e mult de mers si chiar trebuie sa ies din parc sa pot ajunge ca sunt scari si cu carutu' mai greu..si am zis,hai ,chiar daca eram convinsa ca nu va mai gasesc ca era deja tarziu..si am ajuns acolo pe la 5,cand m-am intersectat cu o mireasa,m-am hlizit si eu si am plecat,ce era sa fac?a fost o adevarata excursie pentru noi..imi pare nespus de rau ca te-am pus pe drumuri,sa nu te superi pe mine,sunt parolista de obicei..pot spune ca aproape alergam cu carucioru'sa ajung..m-am bosumflat cand am vazut ce departe sunt si ca m-am ratacit...

crissa71 spune:
Muuh:Am facut 2 eco aici performante zic eu..si mi-au zis ca la eco nu se vede operatia!adica nu se vad tesuturile moi...de-aia am ajuns la concluzia ca-mi trebuie un tomograf sau rmn.Azi as vrea sa ma duc la un alt ginecolog aici sa vad el ce parere are!Si dupa aia mai vedem...oricum bine nu-mi e!Multumesc ca te gandesti la mine!
Pupici la toate fetele.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Muuh spune:
crissa stai putin. Ecograful vede numaitesuturile moi. Si le vede pe toate. Dar din pacate trebuie sa fie cineva priceput sa inteleaga si ce arata aparatul ala acolo. Nu cred ca se poate vedea operatia propriu - zisa dar trebuie, e obligatoriu sa se vada uter, trompe, ovare. Daca nu se vad, aparatul e prost sau ecografistul e varza, scurt nu exista alta cauza. Nu vreau sa te superi pe mine, stiu ca tie asa ti s-a spus dar cred ca este cel mai bine pentru tine sa vii la un ecografist bun la Bucuresti. Orice ar fi trebuie sa primesti un tratament adecvat. Sanatate multa iti doresc.
Miruna +
Alexei
Poze
crissa71 spune:
Muuh:m-am exprimat eu gresit..e vorba de operatie...asa mi-au zis ca nu se vede!Si daca e altceva?!adica prolaps sau vezica sau intestinul?Daca e vreo infectie sau altceva la uter chiar ar trebui sa se vada la eco?
Un prieten medic mi-a zis ca laparoscopic se vede cel mai bine!!!iti dai seama?!!!
Multumesc mult de tot de sfaturi!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
SARILLA spune:
Buna,mamici de piersicute si de pepenasi!
Eu sunt foarte bine dispusa azi,chiar daca afara e super naspa vremea...sunt fericita pentru ca in ultimile zile Razvan a facut foarte multe progrese,si ma bucur cand imi dau seama ca e abia inceputul...
Va ziceam data trecuta de toate "cuvintele" pe care le zice...acum aproape ca face podul de jos, mereu ridica din gat sa il ridicam,se ridica in fund ajutat si sta asa,ii place la nebunie,doar ca nu il lasam prea mult deocamdata...sta asa si deodata face:"GHI!" e tare dragalas...
ce mai face...rade cu gura pana la urechi la toata lumea si la jucarii...a apucat singur jucarioara cu ambele maini si radea la mine cand vedea ca ma bucur si il laud...nu mai sta deloc cand il schimb..parca e un arc...si e din ce in ce mai frumos...
..parca ar fi al meu,nu?
HAi ca va las acum, ca eu ma intind cand e vorba de elll....va pup si astept sa ziceti si voi ce fac bebeii vostri..sunt sigura ca oricareia dintre noi ii face placere sa isi laude bebele\Pup
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE