PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Larissa:da..ma..chiar..cu ce-am gresit oare?!!Doar doctorita mea a facut atatea cezariene la viata ei..am 2 prietene care au aceeasi varsta cu mine si au nascut tot cu ea, tot prin ceza si n-au avut deloc probleme...De ce eu?!Si ce naiba e acolo de fapt?Uite de cateva ore simt cum ma strange ceva inauntru..cum macina ceva..nu stiu cum sa explic senzatia...
Tu ai idee ce investigatii as putea sa fac sa se vada ce-i acolo?Tomograf sau rmn?.Siunde as putea sa ma duc fara internare asa cu programare ..sa zic ca sun luni pt.vineri?(atunci vine sotul meu in Buc.)Ce medic o fi si un f.bun chirurg si un bun radiolog?!
Sunt innebunita..credeam ca scap cu un tratament injectabil.
Iar tie ce sa-ti zic...ai grija...dar la consult ti-a zis ca-i o.K.,nu?Un ginecolog-chirurg bun cred ca ti-ar trebui si tie?DAr care o fi ala?

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

pupici la fete cucuiete...vin si io in Herastrau pe 21!!! de abia astept sa va cunosc pe toate mai ales ca de cand va citesc si va scriu sunt mai calma pe cat se poate in ceea ce o priveste pe iana...iulenca eu mi-am montat sterilet...anasia si bb al tau face nazuri la mancare? a mea m-a innebunit de vreo saptamana, mananca mult mai putin ca de obicei si mi-a zis dr ca a luat prea bine in greutate si uneori mai stagneaza sau din cauza mucisoilor adunati in nasuc...
la fete

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/album?.dir=6492re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Alina si Iana 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Buna!

Imi pare rau ca nu am cum sa vin si eu la intalnire, dar nu sunt din Bucuresti.
Ca metoda contraceptiva mie mi-a recomandat medicul Exluton pentru perioada in care alaptez. Sunt monohormonale si trebuie luate fix la aceeasi ora si fara intreruperea de 7 zile ca la celelalte pilule. Eu le iau de vreo trei saptamani si pana acum nu au avut nici un efect secundar.
Matei de cateva zile isi musca buza de jos si isi baga ambii pumni in gurita. Plus ca saliveaza mai mult decat de obicei. El are 2 luni si trei saptamani, asa ca ma gandeam ca nu au cum sa ii apara dintisorii asa devreme, dar azi mi-a spus mama mea ca si mie si fratilor mei ne-au aparut dintisorii la trei luni. Oare sa ii apara si lui asa devreme? M-am uitat la gingiile lui, dar nu am vazut nimic. Bine, ca nici nu sunt foarte sigura ce anume ar trebui sa vad; banuiesc ca ar fi mai albicioase. Bebeilor vostri le-a aparut vreun dintisor pana acum? Cum este?
Si Matei si-a descoperit manutele, insa se joaca si se uita mai ales la mana dreapta. Pe stanga nu prea o baga in seama. Dar cu dreapta se cearta in fiecare zi. Ridica pumnul in fata ochilor si se cearta cu el. Stiti vreun site unde pot uploada filmuletul in care Matei se cearta cu pumnul, pentru ca noi radem de ne prapadim de fiecare data cand il vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Tot suparata sunt ca mi/a stricat dr. programul.
Ianis s/a comportat bine la vaccin desi am ales varianta cu doua intepaturi. Are 5,400 kg si 57 cm. Si/a dublat greutatea pe care a avut/o la nastere, dragul de el.
acum e un pic marait. Inca nu i/am luat temperatura si schimb comprese la ambele picioruse de zor.
vorbim maine.
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor si Ciprian al meu de 2 zile mananca doar jumatate de biberon!!!In loc de 150-160..mananca 90-100ml....aproape la toate mesele...Ce-o fi cu el..
Am mai auzit ca au perioade doarme mai mult si mananca mai putin.. dar oare cat ii tine...!?Sper sa-i treaca repede si sa fie totul o.k.
pupici.Noapte buna.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

SA STITI CA M-AM INDRAGOSTIT

am avut nitzel timp sa ma uit pe o parte din pozele voastre si m-am indragostit de toti bebeii. sunt atat de adorabili. iti vine sa ii mananci in loc de desert

va rog sa imi trimiteti si mie detaliile de la contul comun, mai ales daca sunt chestii importante pe acolo de citit. imi cer scuze, dar sunt cam pe din-afara la punctul asta.

citesc pe aici ca unii bebei adorm de unii singuri. voi cum reusiti? mi se spune mai ales din tara sa nu o las sa se obisnuiasca prea mamoasa. dar ce sa fac cu ea? sunt toata ziua cu ea in brate si de adormit tot la san adoarme. doarme bine noaptea - cca 6-7 ore fara intrerupere, insa ziua nu pot face nimic in casa. chiar si la toaleta uneori tre sa o las sa planga ca sa ajung. ma dispera. ceva sfaturi de la mamicile mai cu experienta?

in rest, slava Domnului, suntem bine. doctorul a zis 4.8 kg si 56.5 cm. dar la cm nu prea il cred pt ca se zbatea mandra si urla.

si inca vreo 2 intrebari:
1. voi cum faceti cu kilogramele? la mine a intepenit acul cantarului la 66 kg si ma apuca acusi depresia. ce e drept, mananc mult sandwichuri peste zi, multumita bebelinei care nu imi da timp sa imi prepar ceva mai serios si sanatos. va rog mult sa veniti cu niste sfaturi inainte sa ma fac iar cat casa poporului.

2. voi cat planuiti sa stati acasa cu bebe? personal, imi cam sfaraie calcaiele ca vreau la munca. parca ma tampesc in casa. devin nevrotica. dar, in acelasi timp, ma inmoi toata cand imi vad bebitza cat e de micutza.

fug ca iar urla dupa mine.

pup

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa nu stiu daca ai nevoie de rmn sau tomografie cred ca un ecografist bun te poate lamuri ce ai de fapt. Si suplimentar un set de analize specifice facute la un laborator performant bineinteles la asta se adauga un ginecolog bun.
cinta eu mai am de dat jos 8 kg ca sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii si am slabit de cand cu atatea fructe si legume pe piata. Deocamdata nu imi fac planuri sa ma intorc prea curand la serviciu mai vedem ce cum si cand...Adresa contului comun este mamiciiulaug2006@yahoo.com iar parola ti-o trimit pe PM.
oona Alexei s-a trezit ieri la cinci pana a mancat s-a facut cinci jumatate si am iesit in cartier. Scuze...
Eu am luat doua luni Exluton, cat am mai alaptat si acum voi trece la Logest.
Deci 21 octombrie Herastrau: Larisa, Amabella, Alina, Anasia si cu mine.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

alina2006, crissa si bebica mea, spre disperarea noastra nu mai papa cum trebuie sau cum am fost obisnuita, dupa san ia doar 10-20 ml formula, unde inainte papa 70-100 ml, chiar nu-mi dau seama ce se intampla; plus ca s-a dereglat nu stiu daca de la debridat sau topfer, cert e ca regurgiteaza lapte la greu; o sa merg iar pe humana o perioada sa vad daca de la lapte e problema;
cinta,parca ma vad pe mine, Alessia nu adoarme singura, trebuie in brate si neaparat la san; dupa ce mananca bine, incepe sa miorlaie, ma pun s-o legan si cu titi in gura;cat despre mancat, imi fac provizii serioase de biscuiti, eugenii si sunca;rar ziua cand pot face ceva in casa;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Noi ieri am fost la cumparaturi la carrefour si apoi ne-am intalnit cu o prietena de a mea. Ea e graviduta. In ianuarie naste. M-a apucat nostalgia.

Fetele a caror bebei nu mai mananca cum trebuie. Asa facea si mandra mea, pana i-am schimbat tetinele. Acum e altceva. Cred ca saraca tragea greu si se plictisea. Asa ca nu ii mai trebuia supliment.

Eu sunt foarte suparata pe tata. Ieri s-a insurat cu una de 31 de ani si dansa este gravida. Cum ar veni se pare ca voi avea o sora mai mica nici cu un an decat Alexandra. Imi vine sa il strang de gat. Nici nu vreau sa mai aud de el.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
v-am asteptat pana la 5 ieri in parc......hai ca glumesc nu m-am suparat...chiar vroiam sa va vad ca mi-e tare dor de voi
azi mergem la MC la finutul meu ca a implinit 4 anisori si i-am luat o masina mare de tot cu telecomanda..i-am zis si a intrat in fibrilatiii.sunt mortali..iti vine sa-i mananci
noi...suntem asa si asa...Rares iar mananca iar nu mananca...nu mai stiu nici eu ce sa-i fac...are acum 6190 si 65 cred ca nu sta prea bine la masurat...nu e excelent ca e marisor dar....bine ca nu scade ...
eu sunt grasa cat casa poporului , probleme mari cu spatele si cu burta cat si nus ce tromboza deci cat se poate de prost...dar mergem inainte...
iulenuca, map, mada-mxm, mamanati, muuh, pumpkin,cristina-ioana, cinta mi-e dor de voi fetelor ...va pup pe toate
cu anasia ma mai conversez la telefon si mai aflu cate ceva despre voi...
va pup si sper sa pot ajunge la intalnirea din herastrau daca nu plecam pe undeva sapt viitoare

pup toate fetele fara burticute dar cu piersicute

bulinuta cu bulinel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput