PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
mikiion spune:
Fetelor mi-ati facut dor de casa... Ca am stat si eu aproape de parcul IOR..... vreo 5 ani.....
Noi am terminat cu colicii dar am inceput cu avant, cred, cu dintii. Incepe sa urle din cand in cand fara nici un motiv....Si alta explicatie nu am. Plus saliveaza, isi musca mainile...... Un adevarat cosmar. Noroc ca acum are taticul timp sa mi-l plimbe prin casa. Ce nu inteleg , de ce tot seara face crize......
Ne-am luat si scaun inalt pt mancare.Nu incep inca dar ....ne pregatim. Azi am cumparat un un dovleac, ca sa-i pregatesc piure facut in casa. Chiar daca din ce am calculat nu ies f. f. ieftin....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
Muuh spune:
bibi merci am inteles.
oona da ramane sa ne intalnim astazi la ora 4 in IOR. Vezi ca mi-a explicat mie bibi exact unde ne vedem.
larissa, Amabella vin si eu pe 21 in Herastrau. Asa ca deschidem lista pentru cine se mai inscrie.
Miruna +
Alexei
Poze
Sabana spune:
Uf mai fetelor nu stiu ce ma fac. Acum chiar ca am intrat la idei. O sa merg la medic saptamana viitoare.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
anasia spune:
iulenca, mie dr mi-a dat pt cotraceptie, numai cat alaptez exlutan, este special pt perioada asta, dar nu iau ca m-am saturat de tablete; deocamdata prezervativul merge;
mai , fetelor, aveti niste frumuseti de bebei, sa va traiasca!
noi am avut episoade violente de voma, prin urmare am revenit la humana, nu stiu daca am facut bine; nu mai mananca decat f putin , san repede, iar completare greu, s-a schimbat, ori si din cauza debridatului, a luat sapt asta numai 100 g, in conditiile in care a mancat si formula, pe care mai mult a varsat-o; bine ca a venit ta'su ieri ca eram terminata;pe langa un bebe mic, 30 de copii de clasa I sunt o nimica toata;
mikiion, si la mine face crizele mai puternice seara, chiar nu stiu de ce;
dr m-a pus sa-i dau la 3.5 ore, dar ce sa fac, la noi masa dureaza 1 ora, mai sta potolita jum de ora si incepe circul; in cealalta 1 1/2 ora urla de mama focului, numai in brate si mers prin camera, nu asa;
am vorbit cu bulinuta, sabana, chiar ca nu e de joaca cu durerea care radiaza in picior, bulinuta stie cel mai bine;
mamici, nu stiu daca reusesc sa vin in parc, sotul meu este la munca, oricum pupici fetelor;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
crissa71 spune:
MUuH:Multumesc...speram sa nu spui asta..o gandeam si eu...
Speram sa fie mai bine dupa tratament si dupa ciclu...dar..parca simt incontinuare ca nu e in regula...!Of..Doamne...
VA pup.Intalneala placuta.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
larissa_79 spune:
amabella, pai cu bebeii venim draguta...altfel cum ii fac io Alexiei cunostinta cu Rares? 
Deci...pentru 21 octombrie lista de inscrieri pana acum este urmatoarea:
amabella
muuh
eu.
Asteptam pe mai departe inscrieri....ora o sa o convenim de comun acord.
Pentru mine din motiv ca nu am reusit sa va citesc saptamana asta e cam din scurt intalnirea in Ior...ca ne-am facut alte planuri pe astazi..o vizita amanata de cateva ori pana acum. Eu zic ca daca ne vedem o data dupa aceea ne putem intalni mai des...eu cel putin duminica ajung mereu in Herastrau...ca in rest in parculetul din Crangasi imi duc veacul.
Fetelor va doresc intalnire placuta in Ior ( eu tot nu am idee unde e parcul asta desi aud des de el) si sper sa puteti veni mare parte din voi si in Herastrau pe 21.
crissa, draguta sper sa te faci bine cat mai repede. Vreau sa zic ca pe mine inca ma doare epiziotomia....cand stau in picioare ma doare ceva inauntru daca pot sa zic asa ( am col cusut). Asa m-am saturat de durere...ba imi trece...ba ma ia iarasi...nu stiu cu ce am gresit eu de am tras atat dupa nasterea asta naturala.

sarilla, si alexia mea scoate mai multe sunete pe zi ce trece....din ce in ce mai complexe..mai nou se joaca cu manutele...le examineaza si le incruciseaza si se minuneaza de ele.
E tare dulceee...de ma topesc de dragul ei zilnic...
Eu atata o pup ..nici nu stiu daca e bine..dar imi vine sa o pap nu alta. Si ma bucur ca sta cuminte...ziua se joaca cu mainile, in leagan, in patut si pot sa imi fac si eu lejer treaba. Partea proasta e ca de 4 zile se trezeste iar noaptea la 3:30 fix..nu stiu ce s-a intamplat de s-a dereglat iar...si dormea asa de bine pana la 6 7 uffffff
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
bibi spune:
Sunt suparata.![]()
Dr. m/a chemat la ora 17.00 ca sa/i faca vaccinul lui Ianis. Ma dispera femeia asta cu orele si aranjamentele ei. In conditiile astea mi/e imposibil sa ajung la intalnire. Dupa ce ca eram atata de putine mai sparg si eu gasca![]()
oona spune:
muuhce facem,am ramas doar noi 2 sa ne intalnim?nu am vazut sa se fi inscris si alta fata si bibi nu mai vine.....ce facem?daca vii sa stii ca voi veni,dar trebuie sa stiu daca mai esti tu dispusa sa vii..daca nu,mergem si noi in herastrau pe 21..astept raspunsul tau..oricum vreau sa merg si la intalnirea de pe 21,cum vrei si tu.
bulinuta27 spune:
oona, muuh ne vedem in parculet la 16...va pup
am reusit sa citesc tot 

pup toate fetele...eu sunt alergata de doctori de aia nu mai scriu asa ca inainte 

am avut si am probleme nasoale...sabana du-te la dr neaparat: eu sunt operata la coloana de dubla hernoie de disc si acum am facut din nou ![]()

'luni ma duc la dr cu RMN-ul pe care l-am facut ieri si sa vedem verdictul ca la mine din pacate s-a instalat pareza la piciorul stg jos la laba 
promit sa scriu mai mult..promit..acu ies ca tre sa schimb bebelul ca io cred ca are ceva imputicios acolo la fundulet 
pup toate fetele cu piersicute cu tot![]()
![]()
![]()
bulinuta mama de bulinel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Muuh spune:
oona nu te baza pe mine. Eu stau tare departe de parc. Alexei doarme acum si in functie de cand face el ochi vin. Si-a dereglat programul ca el deobicei nu dormea la ora asta. Dar asa nu pot sa il trezesc ca nu ma inteleg cu el. Daca mai vezi mesajul da-mi te rog un PM cu nr. tau de tel si te sun daca si cand ajung.
Miruna +
Alexei
Poze